Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@03:49:00 GMT

نیازمند تشکیل ۶۰ قرارگاه محله اسلامی در اراک هستیم

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۸۵۳۰

نیازمند تشکیل ۶۰ قرارگاه محله اسلامی در اراک هستیم

براتعلی با اشاره به اینکه در شهر اراک نیازمند تشکیل ۶۰ قرارگاه محله اسلامی هستیم بیان کرد: با ایجاد قرارگاه به دنبال ایجاد مشارکت حداکثری مردم، مشارکت مسئولین و معتمدین برای ایجاد همدلی و رفع نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هستیم که در نهایت تعالی محله را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سرهنگ پاسدار براتعلی معاون اجتماعی سپاه روح الله امروز در کارگروه اجتماعی استان در اراک گفت: پنج مرحله ای که نظام اسلامی آن را دنبال می کند انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی است که برای ایجاد جامعه اسلامی باید در سه حوزه شناسایی آسیب ها و ناهنجاری ها، تهدیدات دشمن و تلاش برای بی اثرکردن آنها و ترویج احکام و سبک زندگی اسلامی کار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براتعلی لظهار کرد: چندین سال است که دشمنان با همه توان برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی جنگ نرم همه جانبه را در دستور کار گذاشته اند اما یک سوال مهمی که مطرح است چرا در حوزه جنگ نرم علیرغم هزینه ها و اعتبارات زیاد نتوانستیم موفق عمل کنیم.

وی ادامه داد: پاسخ این سوال را می توان در فرهنگ دفاع مقدس به خوبی دریافت کرد چراکه ما در دفاع مقدس زمانی توانستیم موفق و پیروز باشیم که کار به مردم سپرده شد و امروز اگر می خواهیم در حوزه جنگ نرم موفق عمل کنیم باید کار را به خود مردم بسپاریم.

معاون اجتماعی سپاه روح الله بیان کرد: برای نقش آفرینی مردم در جامعه و ایجاد کارهای موفق باید کار را به بسیج مردمی سپرد چراکه بسیج در محلات کشور هم راهبرد و هم تاکتیک دارد و در برابر حوادث و وقایع مختلف نقشه عملیاتی دارد که این مسئله را در طول این سال ها به وضوح شاهد هستیم که در کرونا اوج آن رقم خورد.

براتعلی اضافه کرد: امروز تشکیل محله های اسلامی در دستور کار بسیج قرار گرفته چون بسیج با استفاده از ظرفیت ها، اشتراکات و توانمندی ها قطعا می تواند این مسئله را به خوبی محقق کند.

وی افزود: برای تشکیل محله های اسلامی قرارگاه محله اسلامی یا همان طرح تعالی محله در سطح استان تشکیل شده که معاونت اجتماعی سپاه پاسداران از سال ۹۵ به دنبال تحقق این هدف مهم است که تاکنون اقدامات زیرساختی بسیار خوبی ایجاد شده است.

معاون اجتماعی سپاه روح الله با اشاره به اینکه در شهر اراک نیازمند تشکیل ۶۰ قرارگاه محله اسلامی هستیم بیان کرد: با ایجاد قرارگاه به دنبال ایجاد مشارکت حداکثری مردم، مسئولین و معتمدین برای ایجاد همدلی و رفع نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هستیم که در نهایت تعالی محله را به دنبال خواهد داشت.

وی اظهار کرد: یکی از اعضای مهم قرارگاه محله اسلامی ادارات و سازمان های دولتی هستند که در شهر اراک با توجه به اینکه ممکن است ادارات کمبود نیرو داشته باشند بسیج آمادگی این را دارد با توافق مدیر دستگاه از ظرفیت بسیج استفاده شود.

براتعلی گفت: تاکنون بیش از ۸ هزار فرم از خانواده های محله در اراک تهیه شده که کلیه مسائل و مشکلات خانواده ها در آنها رصد و پالایش شده که مشکلات و مسائل در کارگروه های تخصصی قرارگاه بررسی خواهند شد.

معاون اجتماعی سپاه روح الله گفت: طرح دومی که معاونت اجتماعی سپاه با مشارکت سازمان بسیج هنرمندان برای کاهش آسیب های اجتماعی به دنبال عملیاتی کردن آن است جشنواره تولیدات رسانه ای در حوزه آسیب های اجتماعی است.

وی یادآور شد: امروز برای موثر عمل کردن در حوزه آسیب های اجتماعی نیازمند تولید محتوا هستیم که جشنواره تولید محتوا در حوزه آسیب های اجتماعی به دنبال تشکیل بانک اطلاعاتی از تولیدات چند رسانه ای مردمی در حوزه آسیب های اجتماعی است که تولیدات می تواند برای بهره برداری در اختیار رسانه ها و دستگاه ها قرار گیرد.

برتعلی خاطرنشان کرد: امروز برای نقش آفرینی و موثر عمل کردن در حوزه آسیب های اجتماعی نیازمند برگزاری یک رزمایش گسترده با حضور ادارات و دستگاه ها هستیم که علاوه بر شناسایی استعدادها، توانمندی ها، ظرفیت ها و کمبودها می تواند به توانمند شدن آنها در حوزه آسیب های اجتماعی بسیار کمک کند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: حوزه آسیب های اجتماعی قرارگاه محله اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۸۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است

حسن ناهیدی عصر سه‌شنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده و شورای اجتماعی خراسان شمالی که در سالن شهید حاج قاسم سلیمانی استانداری برگزار شد، بر ضرورت ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی در جامعه تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمی هستیم تا با هماهنگی بین دستگاه‌ها اجرایی شود.

حسن ناهیدی تصریح کرد: هر چقدر ریشه‌یابی و شناخت آسیب‌ها بهتر انجام شود، درمان و پیشگیری بهتری صورت می‌گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی با اشاره به نقش سلامت اجتماعی در زندگی افراد و تاثیر آن بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: در این راستا برنامه‌محور بودن از ضروریات است و در پیشگیری از اختلال و آسیب‌ها موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار باشد و اولویت‌بندی آسیب ها و ارائه راهکار برای کاهش آسیب مورد توجه باشد.

ناهیدی با تاکید بر نقش آفرینی بانوان خراسان شمالی در تمام عرصه‌ها و در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری و مهم خواند و افزود: در حوزه بانوان ظرفیت و فرصت‌های خوبی وجود دارد و در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز نقش بانوان موثر است.

کد خبر 6093601

دیگر خبرها

  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند