Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- گزارش سرویس اطلاعاتی ایالات متحده می گوید، کشور چین سلاح‌ها و لیزرهای مستقر در فضا دارد که برای از بین بردن ماهواره‌ها ساخته شده‌اند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از آی‌ای، گزارش سالیانه سرویس اطلاعاتی ایالات متحده معتقد است چین با تمرکز ویژه بر هدف قرار دادن ماهواره‌های ایالات متحده در تلاش است تا از فضا استفاده تسلیحاتی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش که در تاریخ 9 آوریل منتشر شده است، جزئیات زیادی درباره تهدیدات بالقوه مختلف برای ایالات متحده دارد و یک بند کوچک مربوط به فضا وجود دارد که از برنامه‌های بالقوه ارتش آزادی بخش خلق چین نام می‌برد.
آن طور که در این گزارش عنوان شده، سرویس اطلاعاتی ایالات متحده معتقد است که ارتش چین به ادغام سرویس‌های فضایی مانند شناسایی و موقعیت یابی ماهواره‌ای، ناوبری و زمان‌بندی و ارتباطات ماهواره‌ای در سلاح‌ها و فرماندهی و کنترل خود برای نابودی برتری اطلاعاتی ارتش ایالات متحده در فضا ادامه می‌دهد.
در این گزارش آمده است که ارتش چین دارای توانایی‌های تسلیحاتی فضایی برای هدف قرار دادن ماهواره‌های ایالات متحده و متحدان آن است.
گفته می‌شود چین دارای سلاح‌های ضد ماهواره‌ای فضایی و همچنین موشک‌های زمینی و لیزرهایی است که به ترتیب برای از بین بردن ماهواره‌ها یا آسیب رساندن به حسگرهای خاص ماهواره‌ها ساخته شده‌اند.
چین مطمئناً یکی از اعضای اصلی مسابقه فضایی جهان است. بر اساس این گزارش، چین در نظر دارد یک ایستگاه فضایی بین سال‌های 2022 تا 2024 در مدار زمین مستقر کند. این کشور همچنین مأموریت‌های قمری را در نظر دارد، با این امید که در آینده همراه با روسیه یک ایستگاه مداری در ماه نیز احداث کند.
فضاپیمای "تیان‌ون-1"(Tianwen-1" چین اولین کاوشگر این کشور در مریخ، در فوریه امسال در حال حرکت کامل در این سیاره گزارش شد و چین را تبدیل به ششمین کشور در جهان کرد که با موفقیت کاوشگری را به سیاره سرخ می‌فرستد. اما در مقابل، ایالات متحده نیز "نگهبانان" فضایی خود را دارد که بخشی از نیروهای فضایی برای محافظت از ایالات متحده و متحدانش در فضا و همچنین از زمین هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمریکا چین مسلح فضا ایالات متحده ماهواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۸۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین امروز (جمعه) در جریان گفت‌وگوی با همتای آمریکایی خود «آنتونی بلینکن» که با هدف حل و فصل اختلافات تجاری و سیاسی میان دو قدرت به پکن سفر کرده است، اظهار داشت: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وانگ یی به آنتونی بلینکن گفت که «کشتی غول پیکر» روابط چین-آمریکا، متعادل و استوار شده بود، «اما عوامل منفی در رابطه ۲ کشور همچنان در حال ایجاد و افزایش است».

وزیر امور خارجه چین با بیان اینکه روابط پکن-واشنگتن با اختلالات مختلفی مواجه است، تصریح کرد: حقوق توسعه مشروع چین بی‌جهت سرکوب شده است و منافع اصلی ما با چالش‌هایی مواجه است.

بلینکن پاسخ داد که برای پیشبرد دستور کار تعیین شده توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین هنگام دیدار آنها در سانفرانسیسکو در ماه نوامبر (آبان/آذر)، به «دیپلماسی فعال» نیاز است.

وی با اشاره اینکه «در تصمیم‌گیری ما هیچ جایگزینی برای دیپلماسی رودررو وجود ندارد»، اضافه کرد که می‌خواهد اطمینان حاصل کند چین و آمریکا در مورد زمینه‌هایی که با هم اختلاف دارند، حداقل برای جلوگیری از سوء تفاهم و اقدامات نسنجیده، تا حد امکان شفاف هستند.

بر اساس این گزارش، بلینکن قرار است چندین ساعت با وانگ یی پشت در‌های بسته در «مهمانخانه دولتی دیائویوتای» جلسه برگزار کند، زیرا طرفین تلاش می‌کنند با وجود دستور کار گسترده و پیچیده، پیشرفت در روابط ۲ کشور را حفظ کنند.

بلینکن اولین وزیر خارجه آمریکا است که در طول ۱۴ سال گذشته به شانگهای سفر می‌کند، وی سفر خود به چین را روز چهارشنبه از این شهر اقتصادی آغاز کرد.

روابط پکن و واشنگتن در سال گذشته با فراز و نشیب‌هایی از جمله حادثه بالن‌های بدون سرنشین و دیدار مخفیانه تسای اینگ ون رهبر سابق تایوان در آمریکا همراه بوده است.

واشنگتن که در حال حاضر روابط پر تنشی را با پکن به ویژه بر سر موضوع تایوان سپری می‌کند، بار‌ها از متحدان اروپایی‌اش خواسته است که فشار بر چین را افزایش دهند تا مانع کمک آن به روسیه شوند.

ایالات متحده مدعی است که کمک چین به روسیه شامل مواد و فناوری برای ساخت موشک، پهپاد، تانک و هواپیما و سایر افزار‌های کلیدی دیگر است.

این درحالی است که آمریکا و کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر اعلام کرد که این کشور قاطعانه اتهامات بی‌اساس آمریکا را درباره مبادلات تجاری و اقتصادی معمول خود با روسیه رد می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد