Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، بنا بر اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان، مدیران شهرداری شهر آبادان با سهمیه پاکبان ها واکسن کرونا تزریق کردند.

سلمان زاده گفت: با توجه به اینکه مدیران شهرداری آبادان ماسک بر چهره داشتند، شناسایی آنان برای همکاران ما هنگام تزریق واکسن امکان پذیر نبود اما نامشان در فهرست ارسالی از سوی شهرداری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار این خبر موجی از انتقادات را در پی داشت به ویژه آنکه ۱۱ فروردین ماه سال جاری نیز خبر مشابهی درمورد شهردار اهواز و جمعی از مدیران این شهرداری منتشر شد.

فعالان اجتماعی و رسانه‌ای معتقدند درصورتی که با تخلف شهردار اهواز برخورد می‌شد، این اتفاق در آبادان رخ نمی‌داد‌.

با این تخلف برخورد شود

اسکندر لطفعلی زاده عضو شورای شهر اهواز در این خصوص اظهار کرد: از نظر قانونی سهمیه واکسن ابتدا برای مشاغل پرخطر مانند کادر درمان و پاکبان‌ها در نظر گرفته شده است؛ نوشادی شهردار اهواز در حرکتی عجیب از سهمیه واکسن غسال‌ها برای خود استفاده کرد؛ این اقدام نوشادی باید رسیدگی و برخورد شود.

این عضو شورا گفت: این اقدام نوشادی شهردار اهواز سبب یاس و ناامیدی در دل پرسنل شهرداری شده چرا که شهردار می‌بایست همچون پدر و پرسنل شهرداری همچون فرزندان او باشند، کدام پدری جان خود را بر جان فرزندانش ترجیح می‌دهد؟

پاکبانان بر مسوولان ارجحیت دارند

رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به سند ملی مقابله با کرونا، بر اساس اظهار کرد: بر اساس این سند پاکبانان و کادر درمان بر مسوولان ارجحیت دارند و واکسیناسیون این افراد با اولویت انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه باید از این اقدام مهم دفاع کرد، عنوان داشت: یکی از افرادی که به طور جدی پیگیر این مطالبه بوده است بنده بوده‌ام به دلیل اینکه این قشر از جامعه تریبونی برای مطالبه ندارند و بنده برای واکسیناسیون غسال‌ها و پاکبانان اصرار داشتم هرچند این افراد جزو گروه‌های پزشکی نیستند اما به اندازه افرادی که در آی سی یو مشغول به کار هستند در معرض خطر قرار دارند.

واکنش شهردار اهواز

در پی انتشار خبر سوءاستفاده از سهمیه واکسن غسال‌ها ، خبرنگار فارس با شهردار اهواز تماس گرفت که وی پس از شنیدن سوال خبرنگار، تماس تلفنی را قطع کرد.

روز بعد ابراهیم نوشادی شهردار اهواز در اظهاراتی رسانه‌ای، اظهار کرد: برای اطمینان بخشی به پاکبان‌ها، تزریق واکسن به تعدادی از مدیران مرتبط شهرداری انجام شده است.

فعالان رسانه‌ای در واکنش به این توجیه شهردار اهواز، عنوان کردند: درصورت صحت این توجیه برای اطمینان بخشی به غسال‌ها، باید پیش از آنها به مدیران شهرداری، واکسن تزریق می‌شد نه آنکه بعد از واکسیناسیون غسال‌ها و مخفیانه صورت گیرد و تصاویری نیز از آن منتشر نشود.

ضمن آنکه برای اطمینان بخشی، مدیر عامل سازمان آرامستان‌ها و مدیران این سازمان نیز اقدام به واکسیناسیون کرده بودند.

توجیه شهردار آبادان

شیرازی شهردار آبادان نیز در واکنش به انتقادات مردم در پیامی ویدیویی، جمعه شب گفت: من و ۸ نفر از مدیران شهرداری جهت اعتماد سازی برای غسالها و پاکبان‌ها واکسن تزریق کردیم و این به خواسته خود کارگرها بوده است تا استرس زدایی شود.

تزریق واکسن کرونا به برخی مدیران شهرداری آبادان پیگیری قضایی می‌شود

حمید مرانی‌پور دادستان آبادان هم تصریح کرد دستگاه قضایی تحقیقات خود در خصوص سواستفاده از سهمیه واکسن کرونای پاکبانان از طرف برخی مدیران شهرداری آبادان را با قاطعیت دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: چنانچه افراد دیگری در رابطه با تزریق واکسن کرونا تبانی‌ کرده باشند، دستگاه قضایی در راستای حقوق عامه با آن افراد برخورد لازم را انجام می‌دهد.

وی افزود:اگر مشخص شود در رسیدگی به این موضوع شبه قضایی دیگری وجود دارد، موضوع در راستای حقوق عامه و حفظ سلامت مردم و حقوق پاکبانان به مراجع دیگر قضایی ارجاع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، گرچه نمکی وزیر بهداشت بامداد امروز دستور فوری معاون بهداشتی و مدیران ناظر بر اجرای برنامه ایمن سازی آبادان را صادر کرد اما واکسیناسیون مدیران شهرداری‌های اهواز و آبادان از سهمیه واکسن پاکبان‌ها و غسال‌ها در حالی صورت گرفته که با توجه به شرایط بحرانی خوزستان در ماه‌های اخیر جان بسیاری از کادر درمان و پاکبان‌ها در خطر است و تاکنون واکسن دریافت نکرده اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مدیران شهرداری سهمیه واکسن شهردار اهواز تزریق واکسن واکسن کرونا پاکبان ها غسال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری