Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@22:38:25 GMT

آزادفروشی «بافتینه و بافتسان» تهمت است

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۳۹۵۷

آزادفروشی «بافتینه و بافتسان» تهمت است

ایسنا/همدان نماینده مردم ملایر در مجلس مطرح کرد: برخی از جریان‌ها با سوءاستفاده از نهادهای انقلابی به دنبال ایجاد تشنج بودند و تهمت‌هایی مبنی بر آزادفروشی را به شرکت‌های بافتینه و بافتسان وارد کردند، بدون اینکه حتی یک برگ سند قابل ارائه داشته باشند.

حجت الاسلام احد آزادیخواه در پاسخ به برخی اظهارات علیه شرکت‌های بافتینه و بافتسان اظهار کرد: این دو واحد بزرگ تولیدی در سال کرونایی ۹۹ برای کشور افتخار آفریدند و تبلور عینی حمایت از تولید ملی و جهش تولید در این دو واحد اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عملا به جای توجه به شعار سال، تبدیل شعار به شعور توسط این دو واحد تحقق یافت، افزود: کارگران بافتینه و بافتسان توانستند با تلاش شبانه‌روزی صادقانه و بدون هیچگونه انحراف، بالغ بر ۹۶ درصد تولید پارچه ماسک(اسپان باند و ملت بلون) و گان و دیگر تجهیزات پزشکی کشور را تهیه و در اختیار تولیدکنندگان ماسک قرار دهند.

آزادیخواه مطرح کرد: این دو واحد به اندازه ۸.۵ میلیارد عدد پارچه ماسک تولید و به قیمت ۱۲۵ تومان در اختیار واحدهای تولیدی قرار دادند و اضافه بر این قیمت هر چه بوده، خارج از بافتینه و بافتسان رخ داده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با اشاره به اینکه با این اقدام بافتینه و بافتسان، حدود ۶.۵ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی در کشور انجام شد، تأکید کرد: اگر در اوایل شیوع ویروس کرونا کمبود ماسک به وفور در کشور مشاهده شد اما امروز با افتخاری که سرمایه‌گذار این واحدها آفرید و بدون خروج سرمایه خود از کشور، در خط مقدم جبهه تولید ایستاد تا امروز قحطی و کمبود ماسک در کشور نباشد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین ابزار پیشگیری از شیوع کرونا همین ماسکی است که در ملایر تولید می‌شود و اعتقاد من بر این است که باید برند شماره ۳ ملایر را به نام "جهان شهر تولید پارچه ماسک" نامگذاری کنیم.

نماینده مردم ملایر در خانه ملت ادامه داد: متأسفانه برخی از جریان‌ها با سوءاستفاده از نهاد های انقلابی به دنبال ایجاد تشنج بودند و تهمت‌هایی مبنی بر آزادفروشی را به شرکت‌های پرتلاش بافتینه و بافتسان وارد کردند، بدون اینکه حتی یک برگ سند قابل ارائه داشته باشند.

آزادیخواه رویه شایعه‌پراکنی و تهمت زدن را بدون داشتن حتی یک برگ سند، کاری زشت و خلاف نگاه انقلابی دانست و گفت: حتی جریان انقلاب هم اینگونه رفتارها را نمی پسندد و من هر چه تلاش کردم اگر انحراف، مشکل و مانعی در این زمینه وجود داشته باشد، با آن برخورد کنم، اما تاکنون هیچ سندی علیه این دو واحد ارائه نشده است.

 ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی حجت الاسلام احد آزادیخواه، نماینده مردم ملایر در مجلس در پایان یادآور شد: مراقب رفتارمان باشیم و به جای حمایت از تولیدکننده، به جفا علیه آن ها سخن نگوییم و در سالی که مقام معظم رهبری، از آن به عنوان سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» یاد فرمودند، هم از چنین تولیدکنندگام خوش نامی پشتیبانی واقعی شود و هم موانع پیش روی آن ها برداشته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها مجلس شورای اسلامی توليد تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها بافتینه و بافتسان دو واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری این مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد، خبر داد.

وی تصریح کرد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

وی افزود: باید فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کنیم تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تأمین مسکن مردم را کاهش دهیم.

کد خبر 6089975 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • رقابت بوکسور‌های کیش در مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی ملایر
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • مسابقات بوکس در ملایر در حال برگزاری است