Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا شمس روز یکشنبه در جریان بازدید اعضای شورای تأمین ورامین از منطقه صنعتی خیرآباد این شهرستان گفت: موضوع ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی منطقه صنعتی خیرآباد به مشکلی تبدیل شده که در آن برخی از افراد با سوءاستفاده از موضوع تولید، اقدام به تغییر کاربری اراضی کشاورزی می‌کنند.

وی اظهار داشت: قرار نیست که برخی از افراد سوداگر به بهانه تولید، اراضی مرغوب کشاورزی را تخریب و به سوله‌های تجاری غیرمجاز تبدیل کنند و نباید در اصل به خاطر رشد صنعت، کشاورزی نابود شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دادستان ورامین گفت: تمامی مسوولان شهرستان ورامین با تأسی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، از تولید کننده داخلی حمایت کرده و تلاش دارند تا تمامی موانع را از پیش پای آنان بردارند ولی با هر گونه سوداگری که در آن اراضی کشاورزی نابود شود مقابله می‌کنند.

وی با تأکید بر مقابله جدی با هر گونه تغییرکاربری اراضی کشاورزی گفت: مسوولیت و عواقب تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز با خود افراد است و کسانی که قصد ساخت و ساز در اراضی منطقه صنعتی خیرآباد را دارند ‌باید وضعیت کاربری آن زمین را از جهاد کشاورزی و دفتر شهرک استعلام کنند تا دچار ضرر و زیان مادی و برخوردهای قانونی نشوند.

لکه صنعتی خیرآباد ورامین، پس از سال‌ها انتظار تولیدکنندگان و صاحبان صنابع مرداد ماه سال ۹۶ با مصوبه هیأت وزیران به شهرک صنعتی غیر دولتی تبدیل شد.

منطقه صنعتی خیرآباد جنوبی در مساحت ۳۵۰ هکتار و در ۶۷۷ قطعه احداث شده که از این میزان، ۱۱۸ هکتار آن در قالب ۳۳۰ واحد فعال و ۲۳ هکتار در قالب ۱۳۰ واحد غیر فعال است.

بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی هیأت امناء وقت، این منطقه صنعتی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر مشغول به کارند.

عمده تولیدات این منطقه بلورسازی، ریسندگی، تولید پارچه و پوشاک، صنایع فلزی، صنایع سلولزی و صنایع پلاستیک است که بسیاری از این واحدها سابقه طولانی در صادرات محصولات به خارج از کشور دارند.

با تصویب تأسیس شهرک صنعتی غیر دولتی در خیرآباد، واحدهای صنعتی از مزایایی همچون معافیت گمرکی به منظور وارد کردن ماشین آلات، دریافت تسهیلات بانکی، تأمین امنیت ورود و خروج کالا، افزایش رقابت پذیری، افزایش اشتغال و امکان تأمین منابع مالی و سرمایه گذاری مورد نیاز واحدها از طریق صندوق های ضمانت سرمایه گذاری بهره‌مند می‌شوند.

برخی از سودجویان طی سال‌های اخیر اراضی کشاورزی این منطقه را تخریب و سوله‌های احداث شده را با قیمت گزاف به افراد بی‌اطلاع از نوع کاربری زمین می‌فروشند.

طی ماه‌های اخیر ده‌ها مورد ساخت و سازغیرمجاز با حکم قضایی در این منطقه تخریب شده است.  

شهرستان ورامین با دارا بودن سه شهرک صنعتی چرمشهر، سالاریه، شهید ملاآقایی و یک منطقه صنعتی در خیرآباد، از ۷۵۰ واحد تولیدی خرد، متوسط و بزرگ برخوردار است.

از مجموع واحدهای تولیدی، ۳۳۰ واحد مجوز صنعتی و ۴۲۰ واحد مجوز از اتحادیه های مختلف دارند که بیشترین تعداد آن ها در منطقه صنعتی خیرآباد جنوبی مستقر هستند.

ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دادستانی کل کشور ورامین تغییر کاربری اراضی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دادستانی کل کشور ورامین وزارت جهاد کشاورزی دادستانی کل کشور ورامین تغییر کاربری اراضی اخبار کنکور منطقه صنعتی خیرآباد اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، کشت به روش نوین سیب زمینی با استفاده از نوار تیپ در زمین‌های زراعی دشت اردبیل که از چند سال قبل آغاز شده، در سال جاری به تنها روش کاشت این محصول تبدیل شده است.
کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در چند هفته اخیر با برگزاری کلاس‌های آموزشی الگویی و ترویجی در سر مزرعه، در خصوص روش جای گذاری نوار تیپ در زراعت سیب زمینی در حال کمک و مساعدت به کشاورزان سیب زمینی کار این خطه هستند.
۱۰۰ درصد مزارع سیب زمینی استان اردبیل به صورت مکانیزه کشت می‌شود و شیوه آبیاری مزارع استان نیز در چند سال اخیر مدرن شده و اغلب به صورت آبیاری با نوار تیپ انجام می‌شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: به علت استفاده از آبیاری به روش نوار تیپ و روش کاشت متفاوت با عرف منطقه به شیوه سه ردیف با دو نوار تیپ و نیز جلوگیری از اتلاف زمین، میزان برداشت محصول سیب زمینی در دشت اردبیل به شکل قایل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.
غفور آقایی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت سیب زمینی در ۱۹ هزار و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در سال زراعی جاری اظهار کرد: برای کاشت این میزان سیب زمینی در استان حدود ۷۰ هزار تن بذر از نوع مینی تیوبر، مینی تیوبر اس، سوپر الیت، الیت، گواهی شده آ و گواهی شده ب مصرف می‌شود.
وی گفت: ۹۵ درصد محصول سیب زمینی کشت شده در استان اردبیل را از رقم آگریا و مابقی را از ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا اعلام کرد و گفت: کشاورزان در تهیه بذر مرغوب به قیمت مناسب دچار مشکل هستند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با توصیه کشاورزان سیب زمینی کار استان اردبیل برای مشاوره و رعایت توصیه فنی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی در خصوص کاشت محصول خود افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همچون سال‌های گذشته کشاورزان سیب زمینی کار برای جلوگیری از اتلاف زمین و آبیاری آسان و با کمترین میزان مصرف آب، از روش آبیاری با نوار تیپ استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • تقدیر از کارگران شهرستان ورامین با حضور مسئولان
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین