Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: پرستاران فعال در بخش غیردولتی و مراکز مراقبت در منزل که تاکنون واکسن نزده‌اند، واکسن کرونا دریافت می‌کنند.

به گزارش ایمنا، به نقل از سازمان نظام پرستاری، محمد میرزابیگی، اظهار کرد: با توجه به موافقت وزارت بهداشت با سازمان نظام پرستاری، تأمین واکسن کرونا برای پرستاران فعال در بخش‌های غیر دولتی و هوم کر (مراقبت در منزل) که اطلاعات آنها در اختیار وزارت بهداشت نیست، انجام شده و پرستاران و کارکنان واجد شرایط می‌توانند برای دریافت واکسن در سازمان نظام پرستاری ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت تعداد زیادی از پرستاران باتجربه، پیشکسوت و فعال در مراکز هوم کر یا مراقبت در منزل، افزود: این نیروها در گمنامی کامل بار بسیار زیادی را از دوش نظام سلامت بر می‌دارند. به طوری که با ایثارگری‌های این آنان هنوز نیاز به نقاهتگاه برای بیماران کرونا معنا نیافته است. از طرفی با مراقبت از بیماران از گسترش بیماری و افزایش بار بیمارستانها جلوگیری می‌کنند و با توجه به خطر ابتلای آنان به کرونا، لازم است حتماً و به سرعت به ویژه در موج سنگین چهارم تحت پوشش واکسیناسیون کرونا قرار گیرند تا با جرأت و انگیزه بیش از پیش ادامه خدمت بدهند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری تاکید کرد: باید با واکسیناسیون پرستاران شاغل در مراکز مراقبت در منزل و بخش غیر دولتی کاری کرد که این نیروها با جرأت و رغبت بیشتری از بیماران کووید ۱۹ مراقبت کنند و لازم است این پرستاران و کارکنان مراکز مراقبت در منزل به طور کامل ایمن شوند.

وی گفت: اهمیت واکسیناسیون پرستاران مراقبت در منزل در حد بیمارستان‌هاست و حتی از جهاتی ضروری‌تر هم هست زیرا کارکنان این مراکز به طور سازمان یافته از بسیاری از امکانات حفاظتی و لباس‌هایی که پرستاران در بیمارستانها استفاده می‌کنند، برخوردار نیستند و همین امر گاهی ممکن است تبعات زیادی را ایجاد کند.

وی درباره میزان سهمیه واکسن برای پرستاران بخش غیردولتی گفت: با توجه به توافقات انجام شده با وزارت بهداشت، همان گونه که با سازمان نظام پزشکی هم قبل از نظام پرستاری توافق شد. مشکلی در تأمین واکسن پرستاران مراکز غیردولتی و مراقبت در منزل وجود ندارد و در صورتی که این مراکز، پرستاران و افراد واجد شرایط را ثبت نام کنند، واکسن مورد نیاز آنها تأمین می‌شود.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: افراد واجد شرایط فقط شامل پرستاران و افرادی است که به عنوان نیروهای بهداشتی و درمانی شناخته می‌شوند. این نیروها پس از ثبت شماره ملی و ثبت شماره نظام پرستاری در سامانه نظام پرستاری برای دریافت واکسن به وزارت بهداشت معرفی می‌شوند.

میرزابیگی گفت: سازمان نظام پرستاری دریافت کننده، توزیع کننده و تزریق کننده واکسن نخواهد بود، بلکه پیگیری کننده؛ تسهیل گر، تسریع گر و هماهنگ کننده خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: پروتکل‌های واکسیناسیون کرونا مشخص و متولی آن هم وزارت بهداشت است. پرستاران مراکز غیردولتی برای دریافت واکسن به مراکزی که وزارت بهداشت مشخص کند، معرفی می‌شوند. در واقع سازمان نظام پرستاری برای دسترسی نیروهای پرستار که در بخش دولتی حضور ندارند و اطلاعات آنها در وزارت بهداشت نیست، اقدام کرده و تسهیلات لازم را برای دسترسی این افراد فراهم کرده است.

وی گفت: مساله دیگر افزایش رغبت فعالیت پرستاران در مراکز «هوم کر» و مراقبت در منزل است. لازم است هرچه زودتر کل قانون تعرفه گذاری اجرا و خدمات مراکز هوم کر نیز هر چه زودتر تحت پوشش بیمه قرار بگیرد. البته این موضوع در دستور کار دبیرخانه شورای عالی بیمه قرار گرفته است و امیدواریم هر چه زودتر با مصوبه این شورا تعرفه خدمات مراقبت در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد.

میرزابیگی با اشاره به لزوم اجرای هر چه سریع‌تر تعرفه گذاری خدمات پرستاری افزود: سازمان نظام پرستاری با بهره گیری از نظرات تعداد بسیار زیاد صاحبنظران و مراکز تحقیقاتی روشی برای تعرفه گذاری خدمات پرستاری تدوین کرده که در روزهای آینده در اختیار همه مجامع و انجمن‌های مرتبط با پرستاری قرار می‌گیرد. هر کس روش عملیاتی تر و بهتری دارد، می‌تواند وارد عمل شود و کار را پیش ببرد سازمان نظام پرستاری هم حمایت خواهد کرد. همه گروه‌ها همکاری کنند تا اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بیش از این به تأخیر نیفتد.

منبع: ایرنا

کد خبر 487760

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس کل سازمان نظام پرستاری واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا تزريق واکسن کرونا واکسن کادر درمان واردات واکسن خارجی وزارت بهداشت سامانه نظام پرستاری بیماران کووید ۱۹ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان نظام پرستاری مراقبت در منزل وزارت بهداشت تعرفه گذاری هوم کر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۹۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی