Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار خراسان جنوبی گفت: جامعه روستایی و عشایری خراسان جنوبی زیر پوشش رایگان بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   بیرجند ، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی ، حمید ملانوری صبح امروز در جلسه تخصصی ذیل ستاد توسعه خاوران با موضوع "تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها" و  تدبیر، تلاش، توسعه برای بررسی وضعیت پروژه‌ها و برنامه‌های حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: پیگیری جدی مصوبات وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی تا حصول نتیجه نهایی در دستور کار جدی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این جلسه که به بررسی وضعیت پروژه‌ها و برنامه‌های حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی اختصاص داشت، مصوبات سفر معاونان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان واکاوی شد.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در مورد تحقق مصوبات این سفر اقدامات خوبی انجام شده و لازم است با پیگیری‌های مستمر نسبت به تحقق کامل همه مصوبا ت تلاش کنیم.

دستگاه‌های متولی از حداکثر ظرفیت برای گسترش بیمه روستائیان، کشاورزان و عشایر استفاده کنند 100 هزار خانوار آذربایجان‌غربی زیر پوشش صندوق بیمه روستائیان قرار گرفتند وضعیت بیمه روستائیان و عشایر خراسان شمالی مطلوب نیست

ملانوری تأکید کرد: در این خصوص دستگاه‌های مجری و بهره بردار باید به صورت توأمان کارها را پیگیری تا با سرعت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی به مصوبه پرداخت بیمه بیکاری کارگران واحدهای مرغداری متأثر از شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده، این مهم به نتیجه نهایی رسید.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت شستا جهت سرمایه گذاری در استان اظهار داشت: یکی از مصوبات این سفر، قول مساعد سرمایه گذاری شستا در استان است که می‌تواند به رونق تولید کمک کند.

ملانوری اعتبار اختصاص داده شده توسط بانک توسعه تعاون به  9 پروژه و پوشش رایگان جامعه روستایی و عشایری از بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را از دیگر مصوبات این سفر عنوان کرد و گفت: بخش عمده ای از آن‌ها عملیاتی شده است.

وی از مدیرکل تعاون کار و رفاه استان خواست  تا آخرین اقدامات انجام شده در حوزه وزارتخانه را به صورت مکتوب ارائه کند تا ضمن پیگیری در ستاد توسعه خاوران، درخصوص پروژه‌هایی که به اتمام رسیده، اطلاع رسانی شود.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: سایر پروژه‌ها نیز باید با  پیگیری از طریق وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی اجرایی شود.

شایان ذکر است سه معاون وزیر و 22 مدیرکل به همراه رؤسای سازمان های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تاریخ چهارم بهمن ماه 1399 به استان سفر کردند و در قالب چند گروه، شرایط همه شهرستان‌های استان را مورد ارزیابی قرار دارند. 

رفع مشکلات بنگاه های اقتصادی و واحدهای تولیدی و مسایل کارگری و کارفرمایی، پیگیری پرداخت تسهیلات برای طرح‌های اولویت دار و نیازمند کمک مالی در راستای ایجاد اشتغال پایدار، پایش تمام واحدهای اقتصادی و تخصیص تسهیلات ویژه به آنها و غیره از جمله مطالبات استان در این سفر بود که بعد از آن و طی دیدار استاندار با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قول مساعد برای پاسخ به همه موارد گرفته شد.

استاندار خراسان جنوبی همچنین در دیدار  با مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان از اختصاص اعتبارات ویژه برای توسعه فضاهای آموزشی در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: برای تحقق این هدف باید از ظرفیت خیرین، بانک‌ها، مؤسسات مالی، شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی در زمینه مشارکت در ساخت فضاهای آموزشی استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد، گفت: اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مکلف است توزیع متوازن و عادلانه را با لحاظ اولویت‌ها در جانمایی پروژه‌ها، اختصاص اعتبارات و توسعه فضاهای آموزشی در سطح استان مدنظر قرار دهد. 

استاندار خراسان جنوبی از برنامه ریزی استان برای حضور وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح بزرگترین پروژه آموزشی شرق کشور  خبر داد و تصریح  کرد: در اولین فرصت و با بهتر شدن شرایط شیوع کرونا در استان، برنامه ریزی‌های نهایی برای این سفر انجام خواهد شد. 

محمود چاوشان مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این دیدار، ضمن ارائه گزارش عملکرد سال 1399، از اهتمام دولت در تخصیص و افزایش اعتبارات خراسان جنوبی در زمینه توسعه فضاهای آموزشی گفت. 

به گفته وی مجتمع شهید حاج قاسم سلیمانی(حیات طیبه)، بزرگترین پروژه آموزشی شرق کشور است که مقرر شده با حضور وزیر آموزش و پرورش به بهره برداری برسد.

انتهای پیام/251/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی کار و رفاه اجتماعی روستائیان و عشایر فضاهای آموزشی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۹۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب مناطق عشایری سرایان