Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@01:13:36 GMT

این دستمزد اتمی است نه نجومی!

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۵۵۸۲۳

آفتاب‌‌نیوز :

«در چند روز گذشته خبر دستمزد مجری یک برنامه اینترنتی بسیار پر سر و صدا شد. خبرگزاری صبا نوشته است، پوریا ذوالفقاری (منتقد سینما) در اینستاگرام خود مدعی شد که محمدرضا گلزار برای اجرای برنامه «هفت خان» که از پلتفرم نماوا پخش می‌شود دستمزد ۱۸ میلیارد تومانی دریافت کرده است.

به گفته این منتقد باسابقه سینما ، دستمزد اجرای این مسابقه در همان ابتدا به طور کامل به گلزار پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالفقاری نوشته است:

«شنیده‌ام هجده میلیارد تومان! هفت خان را چند نفر دیده‌اند؟ شنیده‌ها می‌گوید کم‌بازدیدترین تولید پلتفرم هاست... نه برای مردم تماشا دارد و نه برای تولیدکننده بازدید. اما برای مجری‌اش در این زمستان اقتصادی و در کوران توصیهٔ مردم به مقاومت و صبر، هجده میلیارد تومان دستمزد داشته که همان اول هم پرداخت شده که مبادا این چکیده‌ترین ماست تاریخ هنر سرگرمی ما برنجد و لطف نکند به مردم و ننشیند جلوی دوربین و مفتون‌مان نکند با هنرنمایی‌اش!

[...] از لحظه‌ای که شنیده‌ام به منوچهر نوذری می‌اندیشم که بر خلاف مجری این برنامه هم توان اجرا و بیان گرمی داشت و هم دانشی بیش از نیاز یک مجری با سواد حتی و هم حاضرجواب و به‌اصطلاح سرضرب‌گو بود اما آن قدر نیندوخت از این حرفه که آخر عمری وقتی تصمیم به خطرکردن و سرمایه‌گذاری در ساختمان‌سازی می‌گیرد، در همان گام اول کم نیاورد و کارش به زندان نکشد و از فرط غصه سکته نکند پشت میله‌ها.»

واقعا پرسش این است که یک برنامه مسابقه‌محور ارائه‌شده در یک پلتفرم، چه درآمدی می‌تواند داشته باشد که فقط دستمزد مجری آن ۱۸ میلیارد تومان است؟ آیا مسابقه «هفت خان» مانند همان «برنده باش» تلویزیون است که به دلیل شک و شبه در شیوه‌هایی درآمدزایی آن پخشش متوقف شد؟

پلتفرم‌های ارائه ویدیو یا وی.او.دی‌ها عمده درآمدشان از ۳ منبع اصلی است: ترافیک اینترنت، تبلیغات و تعداد کاربران. باید دید شکل درآمدزایی این مسابقه از این ۳ منبع چگونه است؟

مسابقه «هفت خان» در ۱۰۰ قسمت برای پخش اختصاصی از یک پلتفرم طراحی شده و انتشار آن از یکشنبه ۸ فروردین آغاز شده است. در این مسابقه شرکت‌کنندگان در حوزه اطلاعات عمومی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

طنز ماجرا در آن است که جایزه برنده نهایی مسابقه ۱۰۰ میلیون تومان است یعنی تقریبا ۰.۵ درصد دستمزد مجری!

واقعا در تولیداتی از این دست چه می‌گذرد که با هیچ متر و معیاری نمی‌توان آنها را درک و هضم کرد؟

نکته‌ای که به ذهن می‌رسد این است که یا ما در این کشور زندگی نمی‌کنیم یا این اخبار متعلق به این کشور نیست یا این که آنها زندگی می کنند و ما ... نمی‌دانم واقعا؟! شاید هم مناسبات اقتصادی و واحد پول و ... دوگانه است برای مردم یک چیز دیگر است و برای این افراد غیر از آن است.

ای کاش پلتفرم‌ها آمار بیننده‌ها و درآمد حاصل از تولید چنین برنامه‌هایی را اطلاع‌رسانی می‌کردند تا با شفافیت این شبهات از بین می‌رفت.

بخشی از مردم در غم نان و معاش کرونا می‌گیرند، دربه‌در دنبال این هستند که یک قلم از مواد اصلی مصرفی زندگی‌شان را ارزان‌تر بخرند ولی از یک طرف دیگر خبرهایی اینچنینی می‌رسد! این ارقام دیگر دستمزد نجومی هم نیست دستمزد اتمی است. یا انفجار اتمی است. از سلطان دستمزد هم چند مرحله بالاتر است.

به قول جوانان امروزی: «اصلا این در یه لیگ دیگه‌س». اصلا شاید در سوپر لیگ اروپا هستند!؟

پرسش این است، چند درصد از مردم چنین مسابقه‌ای را می‌بینند یا با دیدن آن جان خسته‌شان آرامش می‌گیرد؟ چند درصد از مردم از چنین برنامه‌ای اصلا خبر دارند؟»

منبع: عصرایران

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صدا و سیما گلزار دستمزد بالا میلیارد تومان هفت خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل

هم‌زمان با سالگرد فاجعه هسته‌ای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶، رئیس‌جمهور اوکراین مدعی «تکرار» این فاجعه شد.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در پیام‌رسان تلگرام نوشت: «بزرگترین نیروگاه اتمی اروپا در حوالی زاپوریژیا برای هفتصد و هشتاد و پنجمین روز تحت کنترل روسیه است.»

طبق این پیامی که در تلگرام منتشر شده است، رئیس‌جمهور اوکراین مجددا از جامعه جهانی خواست تا فشاری علیه روسیه اعمال کند و این نیروگاه را به کنترل اوکراین دربیاورند.

ولودیمیر زلنسکی ادعا کرد: «تمامی ابزارهای هسته‌ای در اوکراین از حملات روسیه در امان هستند و این مسئله خود به تنهایی جهان را از یک فاجعه هسته‌ای جدید نجات می‌دهد.»

او در ادامه با اشاره به فاجعه چرنوبیل در ۳۸ سال پیش، نوشت: «ده‌ها هزار نفر به بهای سلامت و جان خود، از گسترش فاجعه چرنوبیل جلوگیری کردند و به زدودن پیامدهای وحشتناک آن در سال ۱۹۸۶ و در سال‌های پس از آن کمک کردند.»

فاجعه اتمی چرنوبیل، حادثه‌ای هسته‌ای بود که در ۲۶ آوریل ۱۹۸۶ اتفاق افتاد؛ حادثه‌ای که در رآکتور هسته‌ای شماره ۴ نیروگاه چرنوبیل، در نزدیکی شهر پریپیات در شمال جمهوری سوسیالیستی اوکراین از اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی رخ داد.

روسیه و اوکراین مدتهاست یکدیگر را به حمله به نیروگاه اتمی زاپوریژیا متهم می‌کنند. برخلاف آنچه زلنسکی ادعا می‌کند، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز جمعه تاکید کرد ادامه حملات نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه اتمی زاپوریژیا می‌تواند منجر به «عواقب فاجعه‌بار» شود و هم‌چنین حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به این نیروگاه هسته‌ای را «نگران‌کننده» خواند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • فصل جدید «خوش نمک» از قاب شبکه نسیم
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • ببینید | با خنده بگذریم از خنده نگذریم
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!