Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر سیماسادات لاری در حاشیه بازدید از مراکز درمانی و بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران  افزود : وزارت بهداشت متولی شناسایی نوع ویروس است و تا کنون هیچ موردی غیر از نوع انگلیسی آن وارد کشور نشده است. البته این به معنای ناممکن بودن ورورد انواع دیگر ویروس‌های جهش‌یافته به کشور نیست و باید نسبت به این تهدید بسیار هوشیار بود، زیرا برخی انواع ویروس کرونای جهش‌یافته می‌توانند بسیار آسیب‌زا باشند و کنترل پاندمی را با مشکل مواجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در درون کشور نیز ممکن است با جهش‌هایی در ویروس کرونا مواجه شویم که البته تاکنون مورد مشکوک یا قطعی مشاهده نشده است.

سخنگوی وزارت بهداشت  ادامه داد: طبق پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌ها ، تا پاییز امسال تمامی جمعیت بالای ۱۸ سال کشور علیه بیماری کرونا واکسن دریافت خواهند کرد. در حال حاضر روند واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ در کشور با دریافت سهم ایران از سبد جهانی کواکس سرعت گرفته است.  امیدواریم تا تیر ۲ واکسن در کشور به تولید انبوه برسد. با این روند در پاییز امیدواریم واکسیناسیون بقیه گروه‌ها انجام شود. تنها راهکار برای از بین بردن تهدید کرونا واکسیناسیون همگانی است و تا زمانی که واکسیناسیون همگانی کامل شود، بهترین روش رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک است که تقریباً مدیریت و کنترل بیماری کووید۱۹ را آسان خواهد کرد.

سادات لاری مسئولیت جلوگیر از ورود سوش های جدید ویروس کرونا به کشور را متوجه دستگاه‌ها و نهادهای متولی از طریق اجرای سختگیرانه تمامی محدودیت‌ها و پروتکل‌ها دانست و گفت: وزات بهداشت هم تاکنون هشدارهای لازم را نسبت به اهمیت جلوگیری از ورود ویروس های جدید به متولیان داده است.

شیوع کرونا در مازندران به نقطه ثبات رسید

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین به وضعیت همه گیری ویروس کرونا در استان مازندران اشاره کرد و اظهار داشت : فاصله پیک سوم و چهارم شیوع کرونا در این استان به‌دلیل عدم رعایت مردم، بالابودن سفرها و عوامل دیگر بسیار نزدیک بود، اما در حال حاضر با وجود این که همچنان روند بستری در این استان بالاست، اما به نظر می رسد روند رو به ثبات است.

وی افزود : با وجود روند کاهشی، برنامه های مقابله و کنترل همچنان جدی پیش می رود و برنامه ریزی هایی صورت گرفته از جمله آن درمان سرپایی بیماران قبل از بستری شدن است، در عین حال که پیش‌بینی‌هایی نیز برای افزایش تخت بیمارستانی و حمایت برای هزینه‌های درمانی انجام شده است.

سادات لاری یکی از موارد پیشگیری از شیوع بیشتر را شناسایی اولیه و قرنطینه به‌موقع مبتلایان عنوان کرد و گفت : روند انجام تست در مازندران بسیار خوب بوده و از موارد خوب دیگر رهگیری هفت نفر از افراد مرتبط با بیمار پس از شناسایی اولیه بوده است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر دیروز سه شنبه برای بررسی وضعیت کرونایی مازندران از نزدیک به  این استان سفر کرد و در نخستین ایستگاه از دانشگاه علوم پزشکی بابل و بیمارستان های زیر مجموعه آن بازدید کرد.

کد خبر 596579 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران وزارت بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت