Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:38:28 GMT

هفت اقدام برای رونق بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۰۵۲۶

هفت اقدام برای رونق بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایرنا؛تکمیل طرح های در حال اجرای حوزه گردشگری، تعریف بسته های سرمایه گذاری،کسب وکارهای دیجیتال، جشنواره های مجازی،بهره گیری از شاخه های نوین گردشگری چون گردشگری کشاورزی،استانداردسازی اقامتگاه ها از جمله هدفگذاری های انجام شده دولت برای توسعه اقتصادی از طریق صنعت گردشگری در استان است.

راهبردهایی که در روزگار کم رونقی صنعت گردشگری امیدها را برای سرمایه گذاران این حوزه در دوران پساکرونایی زنده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه در ۱۴ ماه گذشته صنعت گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مانند سایر نقاط ایران و جهان به دلیل انتشار ویروس کرونا زخم های عمیقی را متحمل شده است اما برنامه ریزی برای افزایش درآمد از طریق این صنعت می تواند راهکاری گره گشا برای ثروت آفرینی در این خطه باشد.

صنعت گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل وجود ۲۸۵ نقطه گردشگری طبیعی،۷۸۰ اثر ملی ثبت شده در فهرست آثار ملی، جاذبه های مردم شناسی نظیر آوا ونواهای محلی،آیین و رسوم سنتی به ویژه در مناطق روستایی سومین بخش مستعد درآمدزایی پس از نفت و کشاورزی محسوب می شود .

اما کارشناسان معتقد هستند که این ظرفیت ها آن چنان که باید و شاید نتوانسته منجر به ثروت آفرینی برای شهروندان شود.

با وجود این نقیصه سالیانه سه میلیون گردشگر ایرانی و خارجی از جاذبه های گردشگری استان دیدن می کنند که تحقق راهبردهای پیش بینی شده با افزایش مدت زمان اقامت آنان فرصتی برای توسعه اقتصادی با استفاده از این صنعت محسوب می شود.

پیش بینی هفت اقدام برای افزایش درآمد فعالان حوزه گردشگری

مدیرکل میراث ‌فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد می گوید: با توجه به اینکه افزایش درآمد فعالان حوزه گردشگری یکی از راهکارهای ثروت آفرینی در استان محسوب می شود دولت در سال تولید،پشتبانی ها و مانع زدایی هفت اقدام برای تحقق این امر پیش بینی کرده است.

حمایت از کسب و کار های دیجیتال

مجید صفایی تاکید می کند:حمایت از کسب و کارهای دیجیتال نخستین گام برای افزایش درآمد فعالان حوزه گردشگری در استان است که در روزگار کرونایی هم ظرفیت بهره برداری دارد.

وی اضافه کرد: براساس این راهبرد به افرادی که برای معرفی هر یک از جاذبه های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تولید محتوا کنند تسهیلات پرداخت می شود.

وی بیان کرد: تحقق این طرح می تواند منجر به جذب ایرانگرادن و جهانگردان در دوران پساکرونا شود.

تعریف بسته های سرمایه گذاری

مدیرکل میراث‌ فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تعریف بسته های سرمایه گذاری و معرفی به علاقه مندان از دیگر برنامه های میراث فرهنگی برای توسعه زیرساخت های گردشگری استان است که براساس آن در هر شهرستان یک طرح مهم تعریف می شود.

صفایی ادامه داد:  این بخش با شناسایی ظرفیت ساخت تله کابین در سی سخت و اجرای دهکده گردشگری سد چم شیر در گچساران کلید خورده است.

وی تصریح کرد: برای حمایت از سرمایه گذاران در اجرای طرح های بسته های سرمایه گذاری حوزه گردشگری جذب تسهیلات ارزان قیمت بانکی در دست اقدام است.

جشنواره های مجازی

مدیرکل میراث‌ فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: همچنین برگزاری جشنواره های انگور، سیب و برنج در بستر فضای مجازی از راهبردهای توسعه گردشگری در دوران کرونا برای معرفی جاذبه های مردم شناسی استان است.

وی معتقد است که برپایی این جشنواره ها گام بلندی برای جذب سرمایه گذاران علاقه مند به ایجاد طرح های گردشگری کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد است.

حمایت از ایجاد زیرساخت های گردشگری روستایی و عشایر

صفایی با بیان اینکه بخش عمده از ظرفیت های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در مناطق روستایی قرار دارد عنوان کرد: از سرمایه گذاری که قصد راه اندازی اقامتگاه های بومگردی وکمپ های عشایری در استان دارند حمایت می شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون یک سرمایه گذار برای راه اندازی کمپ های عشایری در کهگیلویه و بویراحمد مجوز دریافت کرده است تاکید کرد: ایجاد کمپ های عشایری و اقامتگاه های بومگردی با توجه به ظرفیت های طبیعت بکر کهگیلویه و بویراحمد،آب و هوای متنوع و خوراکی ها و غذاهای محلی می تواند منجر به کسب تجربه های نو برای گردشگران و درآمدزایی برای اهالی منطقه شود.

 او تصریح کرد: تاکنون هفت اقامتگاه بومگردی در مناطق روستایی شهرستان های دنا،باشت،کهگیلویه، چرام و بویراحمد ایجاد شده و  مناطق بسیاری برای اجرای چنین زیرساخت هایی در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده است.

تکمیل طرح های حوزه گردشگری

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با  اشاره به اینکه ۴۱ طرح گردشگری با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی در این استان در حال اجراست گفت: پیگیری جذب اعتبار و تکمیل این طرح ها از اولویت های اصلی برای توسعه زیرساخت های گردشگری است.

محمد حسین زاده اظهار داشت:هتل چهار ستاره و پارک آبی یاسوج ،تله کابین آبشار، پارک آبی، مجتمع گردشگری آزادی باقری و موزه یاسوج از طرح های در دست اجرای شاخص گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی با بیان اینکه این طرح ها با یکهزار و۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در دست ساخت هستند اضافه کرد: برای تکمیل این پروژه ها ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

حسین زاده ابراز امیدواری کرد: همه ۴۱ طرح حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تا پایان سال ۱۴۰۰ تکمیل و بهره برداری شود.

استانداردسازی واحدهای اقامتی

معاون‌گردشگری و سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد استانداردسازی واحدهای اقامتی مانند هتل ها، هتل آپارتمان ها و مهمان پذیرها را از دیگر برنامه های بهبود خدمات گردشگری در استان ذکر کرد.

حسین زاده با یادآوری این نکته که بهبود فضای محیطی زیرساخت های اقامتی به افزایش مدت زمان ماندگاری گردشگران در کهگیلویه و بویراحمد کمک می کند اظهار داشت: تحقق این راهبرد نیازمند مشارکت فعالان این حوزه است.

گردشگری کشاورزی

وی با اشاره به اهمیت رونق گردشگری کشاورزی در توسعه اقتصادی روستاها تاکید کرد:آماده اعطای مجوز به مزارع کشاورزی،باغ ها، دامپروری ها،گلخانه های محل پرورش گل و گیاه و مراکز پرورش طیور در استان برای پذیرش گردشگران هستیم.

محمد حسین زاده اظهار داشت: شالیزارهای برنج، مزارع پرورش ماهی، مزارع کشت زعفران، مناطق پرورش کرم ابریشم، مزارع شترمرغ از جمله بخش هایی است که با ایجاد اقامتگاه های بومگردی می تواند مقصدی برای گردشگران باشد.

کهگیلویه و بویراحمد با بیش از ۱۵هزار کیلومتر مترمربع بین استان های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خورستان واقع شده است.

وجود دو نوع آب و هوای سردسیری وگرمسیری در کهگیلویه و بویراحمد بر زیبایی آن افزوده است به طوری که در زمانی که گل های بهاری در مناطق گرمسیری از جمله شهرستان های کهگیلویه، گچساران، باشت، چرام، بهمئی و لنده روییده‌اند در مناطق سردسیری بویراحمد و دنا برف کوه ها و دشت ها را سفید پوش کرده در حالی که فاصله این 2 آب و هوای متفاوت کمتر از یک ساعت است.

در کنار این زیبایی ها، اماکن بازمانده از دوران باستان و پس از اسلام نیز حکایت از تاریخ کهن این سرزمین دارد.

قبرستان لما، پل پاتاوه، پل بریم، بلاد شاپور، چارطاقی خیرآباد این سرزمین را با تاریخ کهن ایران پیوند می‌زنند.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها گردشگری کهگیلویه و بویراحمد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها گردشگری کهگیلویه و بویراحمد سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اخبار کنکور گردشگری کهگیلویه و بویراحمد کهگیلویه و بویراحمد بسته های سرمایه گذاری حوزه گردشگری صنعت گردشگری افزایش درآمد اقامتگاه ها صنایع دستی جشنواره ها برای توسعه حسین زاده طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد

فرمانده ناحیه مقاومت شهرستان کهگیلویه از برگزاری اجلاس شهدای کهگیلویه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سردار مصطفی مثنوی، ظهر امروز _یکشنبهنهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد، اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه با سخنرانی محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور ساعت ۲۰:۰۰ روز دوشنبه، دهم اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی شهر دهدشت برگزار می‌شود.

وی افزود: نخستین کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۵ برگزار شد و دومین کنگره نیز از روز ششم اردیبهشت سال‌جاری آغاز شده است.

جانشین سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجلاس بزرگداشت شهدا در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود و اولین اجلاس روز ششم اردیبهشت به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره ۲۰۸ شهید ارتش کهگیلویه و بویراحمد با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی و حضور گسترده مردم در شهر گچساران برگزار شد.

سیدعلی‌اصغر پوربهشت، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه در نشست خبری که به مناسبت اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه برگزار شد، اظهار کرد: از همراهی و همکاری خبرنگاران و جامعه رسانه‌ای کهگیلویه در پوشش برنامه‌های اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان و انعکاس اخبار این اجلاسیه قدردانی می‌کنم و از روحیه بسیجی خبرنگاران جز این انتظاری نیست.

وی افزود: ستاد اجرایی اجلاس شهرستان و شورای سیاست‌گذاری کنگره و اجلاس شهدا با تشکیل ۱۷ کمیته مختلف، مأموریت خود را آغاز کرد.

پوربهشت با بیان اینکه از زمان آغاز ستاد اجرایی اجلاس تاکنون بیش از پنج هزار برنامه در سطح شهرستان اجرا شده‌است، تصریح کرد: هدف از برگزاری کنگره ملی شهدا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا و انتقال آن‌ها به نسل جدید است.

وی خاطرنشان کرد: از ۴۱۲ شهید والامقام شهرستان در حال حاضر تنها والدین کمتر از ۵۰ شهید در قید حیات هستند و ضرورت دارد با برگزاری اجلاس مختلف فرهنگ ایثار و شهادت را سینه‌به‌سینه به نسل‌های بعد انتقال دهیم.

رئیس ستاد اجرایی اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه گفت: با همکاری و مشارکت شهرستان‌های چهارگانه تاکنون تعداد ۳۸۱ برنامه و یادواره شهدا در قالب‌های گوناگون برگزار شده است.

وی با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده تاکنون در سطح شهرستان افزود: سرکشی و تجلیل از همه خانواده شهدا، جانبازان بالای ۵۰ درصد و آزادگان، تجلیل از ۵۵۰ نفر از رزمندگان دوران دفاع مقدس که نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشتند، کاشت دو هزار نهال در عرصه‌های منابع طبیعی و معابر به نیابت از شهدا و توزیع تعداد ۲۲۰ فقره جهیزیه هر کدام به نام یک شهید والامقام از جمله برنامه‌های اجرا شده در سطح شهرستان هستند.

کد خبر 748754

دیگر خبرها

  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین ۵ هزار میلیارد ریال برای تکمیل ۶۱ طرح آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد