Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حوزه سلامت گفت: تعارض منافع یک بیماری مزمن در حوزه سلامت کشورمان است با این ئجود مقابله با این پدیده باید خط قرمز دولت بعدی باشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو شمالی کارشناس حوزه سلامت در سلسله همایش‌های دولت نابلد‌ها که از سوی قرارگاه روشنگری بسیج دانشجویی تهران برگزار شد گفت: کشورمان در تولید واکسن دارای توان فنی است، اما واقعیت این است که ما برخلاف خیلی از کشور‌های دنیا که در تولید واکسن روی چند پلت فرم خاص تمرکز و بهترین تکنولوژی را انتخاب کردند چنین عملکردی نداشتیم و این ناشی از تعارض منافع است که یک بیماری مزمن در کشورمان به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شرایط پیش آمده در تولید واکسن باعث شد که تولید واکسن از سوی گروه‌هایی که بهتر می‌توانستند عمل کنند دچار وقفه شود و این مسئله‌ای بود که انرژی حاکمیت را در ارزیابی شرکت‌های تولید کننده واکسن گرفت.

شمالی بیان کرد: یکی از عواملی که باعث شد که کشورمان در تولید واکسن کند عمل کند این است که حاکمیت تصمیم نگرفت قاطعانه در تولید واکسن وارد عمل شود در واقع یک متولی برای تولید واکسن وجود نداشت تا مسیر کشور در تولید واکسن را مشخص کند.

این کارشناس حوزه سلامت با اشاره به اینکه وعده‌های زیادی که برای تولید واکسن در کشور داده شد بالا رفتن انتظارات را به دنبال داشت بیان کرد: ما در اطلاع رسانی حوزه واکسن دچار هیجان شدیم و همین مسئله باعث شد تا انتظارات نامتعارفی در بین مردم به وجود بیاید.

وی تصریح کرد: تعارض منافع یک بیماری مزمن در حوزه سلامت کشورمان است به هر روی کسی که در بخش خصوصی کاسبی می‌کند نمی‌تواند برای بخش دولتی دل بسوزاند با این وجود تعارض منافع در نظام سلامت باید خط قرمز دولت بعدی باشد.


شمالی با بیان اینکه بسیج دانشجویی اولین گروهی بود که در سال ۹۳ نسبت به رویه اجرای طرح تحول سلامت اعتراض کرد و به همین دلیل مورد انتقاد برخی بخش‌ها همچون سازمان نظام پزشکی قرار گرفت تصریح کرد: امروز تمام کسانی که موافق اجرای طرح تحول سلامت بودند آن را نقد می‌کنند و این در حالی است که همین افراد در گذشته به نقد واکنش بسیج دانشجویی نسبت به اجرای طرح تحول سلامت می‌پرداختند.

این کارشناس حوزه سلامت با اشاره به اینکه کشور در یکی دو سال اخیر در حوزه ارز دارو دچار سردرگمی است تصریح کرد: امیدواریم مجلس با کار کارشناسی به موضوع ارز دارو ورود پیدا کند تا مشکلات این حوزه حل شود، ولی تاکنون اقدامی در این رابطه نشده است.

وی بیان کرد: یک و نیم میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو اختصاص می‌یابد و این موضوع در تولید اخلال ایجاد کرده است با این وجود مادامی که این ارز اختصاص می‌یابد بحث قاچاق معکوس بر داروی کشور سایه خواهد انداخت.

شمالی تصریح کرد: ممکن است که ما نتوانیم مشکلات حوزه دارو را حل کنیم البته شاید هم نخواهیم، چون اگر می‌خواستیم مشکلات این حوزه حل شود سامانه تی تک می‌توانست مشکل نشتی دارو را حل کند، اما این سامانه هنوز تکمیل نشده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی کارشناس حوزه سلامت واکسن کرونا طرح تحول سلامت تعارض منافع کارشناس حوزه سلامت تولید واکسن تعارض منافع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۶۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی ظهر آدینه در جمع مردم سمنان در مصلای این شهر ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، تاکید کرد: تحقق شعار امسال نیازمند همراهی کارگر، کارفرما و سرمایه‌گذار است.

وی با بیان اینکه دولت در زمینه رفع چالش‌های اقتصادی کشور، تلاش دارد، افزود: دولت یکی از راهکارهای جدی جهش تولید و رفع مشکلات اقتصادی کشور را توجه جدی به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌داند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه یکی دیگر از راهکارهای تحقق شعار سال و جهش تولید دوری از التهاب بازار و نوسان‌های ارزی است، تاکید کرد: دولت تلاش دارد راهکار رفع مشکلات اقتصادی را عملی سازد.

حسینی از فعالیت ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور خبر داد و گفت: دولت سیزدهم به دنبال به کارگیری ظرفیت این نوع شرکت‌ها در زمینه جهش تولید و کاهش هزینه تولید است از سوی دیگر حضور دانش بنیان‌ها در رویدادهای مختلف ملی و فراملی می‌تواند زمینه توسعه اقتصادی را برای کشورمان فراهم سازد.

وی از افزایش ۵۷ درصدی حقوق و ارتقای رفاه کارگران به عنوان دستاورد دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: دولت سیزدهم به دنبال کاهش مشکلات قشر کارگر است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

معاون رئیس جمهور همچنین گفت: یکی دیگر از راهبردهای دولت سیزدهم ارتقای کیفیت تولید داخلی برای به دست آوردن بازارهای صادراتی است که در این زمینه نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

کد خبر 6089149

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است