Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:35:17 GMT

هپکو؛ سرگردان در چراهای بیشمار!

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۸۸۸۴۸

هپکو؛ سرگردان در چراهای بیشمار!

ایسنا/مرکزی دبیر شورای اسلامی کار شرکت هپکو گفت: تولید در هپکو درگیر سوالات بی جواب و چراها شده است.

میثم هکی منفرد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به موانع موجود بر سر راه تولید در هپکو اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی نامگذاری شده است که این موضوع زمینه خوبی برای شکوفایی جهش تولید وجود خواهد داشت و همه باید همت خود را بر این قرار دهند که با حمایت از تولید موانع برطرف شود ولی متاسفانه تاکنون چیزی عاید شرکت هپکو نشده و هنوز موانع  زیادی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تهاتر بدهی ها در مصوبات و نامه ها، انجام شده ولی در عمل شاهد اقدامی نیستیم و با توجه به نامگذاری امسال، پشتیبانی‌ها با سرعت بسیار پایینی در حال انجام است و موانع پا برجاست. با توجه به اینکه کارگران شرکت هپکو آماده و تشنه کار و تولید محصولات راهسازی و کشاورزی هستند، حمایتی در جهت تولید وجود ندارد، همین امر چراهایی بسیاری را به دنبال داشته است.

هکی منفرد به برخی از این چرایی‌ها و سوالات موجود در قبال به تولید ننشستن هپکو اشاره کرد و گفت: آیا تهاتر بدهی‌های شرکت هپکو انجام شده است؟ اگر انجام شده است، چرا بانک‌ها در خصوص پرداخت تسهیلات بانکی برای سرمایه در گردش در جهت تولید و کمک برای پرداخت حقوق پرسنل و صدور چک صیاد برای هیئت مدیره و ... همکاری نمی‌کنند و برای صدور و ارائه ضمانتنامه بانکی، مانع‌تراشی کرده و ضمانتنامه بانکی ارائه نمی‎کنند؟

وی اظهار کرد: شرکت هپکو در چند ماه اخیر موفق به اخذ چندین پروژه با قیمت مناسب شده است ولی به دلیل عدم ارائه ضمانتنامه‌های بانکی که یکی از موانع برای عقد قرارداد است، این پروژه‌ها در حال از دست رفتن است. به عنوان مثال یکی از پروژه‌ها مربوط به چابهار است که ۵ هزار میلیارد تومان ارزش دارد و عملا ۱۰ سال کار برای هپکو خواهد بود ولی به دلیل عدم حمایت‌ها در معرض خطر قرار گرفته است.

دبیر شورای کار هپکو اظهار کرد: آیا تهاتر بدهی‌های شرکت هپکو  انجام شده است؟ اگر انجام گرفته است پس چرا تامین اجتماعی به عنوان سهامدار اصلی این شرکت جهت تولید و پشتیبانی و رفع موانع، تامین سرمایه گردش مورد نیاز تولید و حقوق پرسنل و بازنشسته کردن پرسنل، همکاری و کمک لازم را ندارد؟ چرا هنوز برای تولید، افزایش سرمایه از آورنده نقدی سهامداران انجام نشده است و آیا تامین اجتماعی این افزایش سرمایه را در اختیار این شرکت برای تولید قرار خواهد داد یا به جای تهاتر بدهی به دولت در جای دیگری هزینه می‌کند، یا به حساب خودش واریز خواهد کرد؟

وی با بیان اینکه چرا پس از رفت‌وآمدهای فراوان همه مسئولین به شرکت و تصویب مصوبات سه قوه مجریه و مقننه و قضائیه برای این شرکت، تاکنون هیچ سفارشی از دولت و شرکت‌های زیر مجموعه معدنی و راهسازی و... به این شرکت نرسیده است؟، گفت: شرکت هپکو سازنده محصولات راهسازی(گریدر-غلطک-لودر-دامپتراک-بکهو لودر-بلدوزر) و همچنین ماشین آلات کشاورزی (کمباین –تراکتور-هاروستر نیشکر) است و کارگران منتظر تولید هستند ولی متاسفانه هیچ سفارشی جهت تولید با پیش پرداخت و کمک به سرمایه درگردش هپکو، به قرارداد ختم نشده است.

هکی منفرد با اشاره به تصمیم اخیر مبنی بر آزادسازی ماشین آلات معدنی رسوب شده در گمرک، بیان کرد: زمانی که هپکو حمایت دولتی ندارد، نمی‌تواند دستگاه بسازد، از طرفی کار معدنکاران نیز باقی می‌ماند و به وزارت صمت و اتاق بازرگانی فشار می‌آورند تا برای رفع مشکل و نیازهای خود به ماشین آلات معدنی، تصمیم اتخاذ کنند و همین باعث می شود که تصمیم به ترخیص ماشین آلات مانده در گمرک یا واردات محصولات یک رده بالاتر از تولیدات هپکو گرفته شود و عملا باز هم چیزی عاید هپکو نخواهد شد و عملا تولیدی شکل نمی‌گیرد.

دبیر شورای کار هپکو تاکید کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ و به استناد ماده ۶۱  قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و همچنین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به عنوان رکن سیاست‌گذار و تصمیم‌گیر مرتبط، با عضویت تمامی مسئولین کشوری و لشکری، ضرورت دارد در اسرع وقت نسبت به پشتیبانی و رفع موانع و رونق بخشیدن به این واحد صنعتی، اقدام فوری صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت هپکو اراک تهاتر بدهی ماشین آلات رفع موانع جهت تولید انجام شده شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۸۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، یک شرکت رباتیک مستقر در کانادا، از عرضه نسل هفتم ربات انسان‌نما و همه‌منظوره خود خبر داده که ارتقاءیافتۀ نسل ششم است.

شرکت کانادایی سَنکچوئری‌ای آی (Sanctuary AI)  این ربات را فونیکس (Phoenix) نامگذاری کرده است که قابلیت آن را دارد که کار‌های مختلفی مانند برچسب زدن روی جعبه، بسته‌بندی مواد غذایی، جابه‌جایی بسته، اسکن محصولات و لحیم‌کاری را انجام دهد. این شرکت ربات سنکچوئری را در چند سال گذشته با تمرکز بر آموزش قسمت بالاتنه توسعه داده است تا بتواند همانند انسان وظایف مختلفی را انجام دهد.

نسل هفتم نسبت به نسخه قبلی پیشرفت‌های زیادی دارد، برای مثال بازۀ بهره‌وری آن افزایش یافته که به معنای در دسترس بودن بیشتر برای آموزش و ضبط داده‌ها است. این ربات دارای ادراک بصری و حس لامسه بهتری است و می‌تواند کار‌های پیچیده‌تری را انجام دهد. علاوه بر این، در مقایسه با نسل قبلی، دامنه حرکتیِ وسیع‌تری در قسمت‌های مچ، دست و آرنج دارد. تیم توسعه‌دهنده موفق شده است زمان لازم برای یادگیری کار‌های جدید و انجام خودکار آنها را برای فونیکس کاهش دهد و آن را از چند هفته به کمتر از ۲۴ ساعت کاهش دهد.

جوردی رز (Geordie Rose)، مدیرعامل شرکت سنکچوئری گفت: «نسل ۷ ربات فونیکس در بین تمام سیستم‌های موجود شبیه‌ترین ربات به یک انسان است که می‌تواند سنگ بنای هوش مصنوعی همه‌منظوره باشد.»

شرکت مگنا (Magna)، از تأمین‌کنندگان پیشرو در قطعات و ملزومات خودرو، برای توسعه ربات فونیکس با شرکت سنکچوئری‌ای آی شریک شده است. این ربات قرار است کار‌هایی مانند کنار هم قرار دادن صندلی‌ها و نصب شیشه جلو در خودرو را انجام دهد. انتظار می‌رود که آخرین نسخه ربات انسان‌نمای همه‌منظوره فونیکس، انقلابی در صنعت رباتیک ایجاد کند و ویژگی‌ها و قابلیت‌های بهبود یافته‌اش احتمالاً کاربرد آن را در صنایع مختلف بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • تربیت فضلای دین توسط ماموستا فخری از حسنات ماندگار دفتر زرین زندگانی آن عالم فقید است
  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان