Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، پنج شش نفری بیشتر نیستند، بانوان سرپرست خانواری که در یک کارگاه تهیه و تولید انواع شوری و ترشی فعالیت می‌کنند.

در راستای بررسی و معرفی واحدهای تولیدی احیا شده این بار مقصد یک کارگاه ۶۰۰ متری تهیه شوری و ترشی است که از سال ۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده است.

محمد علی سهرابی با بیان اینکه این کارگاه یک واحد تولیدی کوچک است که توانسته تعدادی هرچند اندک از بانوان سرپرست خانوار را مشغول به کار کند، گفت: این واحد نوپا گرچه در شرایط اقتصادی امروز با مشکلات مالی دست به گریبان است اما تلاش کرده‌ایم تا آنجا که می‌توانیم کار را سر پا نگه داریم تا این بانوان راضی باشند و کسب درآمد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کارگاه تولیدی طعم گستر، با بیان اینکه خوشبختانه از سوی طرفین کارگر و کارفرما رضایت‌مندی خوبی وجود دارد، افزود: همین که توانسته‌ایم رضایت این چند بانو را به دست بیاوریم تا لقمه حلال برای فرزندانشان ببرند، بسیار جای شکر دارد.

وی ادامه داد: در این میان اما با مشکلاتی همچون تامین آب و برق رو به رو بوده‌ایم که خوشبختانه با پادرمیانی دادگستری مشکل برطرف و از تعطیلی کادگاه پیشگیری شده است.

سهرابی افزود: همچنین در بحث مالی نیز با بانک‌ها به مشکل خورده‌ایم که وساطت دستگاه قضا منجر به حل بخشی از مشکلات شده است که امیدواریم به زودی به صورت کامل برطرف شود.

وی ظرفیت تولید این کارخانه را ماهانه بین ۸ تا ۱۰ تن انواع ترشی و شوری دانست که ارزش ریالی آن ۱۵۰ میلیون تومان است.

این تولیدکننده با تاکید بر اینکه در صورت حل کامل مشکلات مالی ظرفیت تولید افزایش خواهد یافت، گفت: خرید مواد اولیه به صورت نقد و فروش مدت‌دار در بازه زمانی حداقل دو ماهه ما را با مشکل نقدینگی رو به کرده است که تمام تلاش خود را برای رفع آن و افزایش تولید و توسعه به کار خواهیم بست.

گفتنی است این واحد تولیدی نوپا در شاپورجان واقع شده است.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز واحد تولیدی سهرابی مدیر کارگاه دستگاه قضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است