Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت بریتانیایی به دنبال استفاده از فناوری نانو در ساخت مخازن سوخت هیدروژن با استحکام بالا است تا از این مخازن برای توسعه بیشتر خودروهای مجهز به پیل سوختی استفاده شود.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه خبری فناوری نانو، یکی از شرکت‌های فعال در حوزه نانومواد، با دریافت بودجه‌ای به‌دنبال ساخت مخازن سوخت هیدروژن با استحکام بالا است تا از این مخازن برای توسعه بیشتر خودروهای مجهز به پیل سوختی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت هایدال گرافن اینداستریز (Haydale Graphene Industries) اعلام کرد که برای تولید مخازن سوخت هیدروژن سازگار با محیط‌زیست بودجه‌ای ویژه دریافت کرده است.

این تولیدکننده نانومواد به تازگی اعلام کرده که بودجه‌ای به مبلغ ۱۳۸،۵۴۹ پوند از مرکز پیشرانه پیشرفته برای تولید مخازن پیل‌های سوخت هیدروژن دریافت خواهد کرد.

در این پروژه قرار است مناسب بودن مخزن ذخیره‌سازی هیدروژن شرکت هایدال ارزیابی شود که می‌تواند به تولید هیدروژن بیشتر در آینده کمک کند.

باتری های فرسوده خودروها به معضل محیط زیست تبدیل شده اند

هایدال می‌گوید: «مرکز پیشرانه پیشرفته ۹٫۴ میلیون GBP برای ۲۲ مطالعه امکان‌سنجی هزینه کرده است تا فناوری‌های خودروهای کم کربن را توسعه بیشتری دهد.»

امید است که مواد تقویت شده با گرافن هایدال به حمایت از آینده تولید خودروهای سبز در بریتانیا کمک کند. کیت برودبنت، مدیر ارشد اجرایی هایدال، گفت: «ما توسعه مخازن هیدروژن را به‌عنوان یک حوزه مهم در زمینه فناوری در نظر می‌گیریم. به دنبال تمرکز بر تحقیق و توسعه تجاری در این زمینه هستیم، ما همچنان به پیشرفت فرایند خود برای کمک به ایجاد مخازن هیدروژن با دوام و با مقاومت بالا ادامه می‌دهیم.»

شرکت هایدال ۶ سایت فعال در بریتانیا، آمریکا و آسیا دارد. این شرکت چندی قبل، قرارداد تجاری با یک شرکت صنعتی فعال در حوزه‌ نانوکامپوزیت امضا کرده که به واسطه‌ آن پیشرفت‌های قابل توجهی در این حوزه به‌دست آمده ‌است. هایدال برای اطمینان از تثبیت موقعیت خود در بازار و به حقیقت پیوستن پتانسیل‌های آن، اقدام به بازنگری راهبردهای کسب و کار شرکت کرده‌ است. اولین تغییر این شرکت روی رزین، پلیمر و کامپوزیت بوده که قرار است روی بازاریابی و فروش تمرکز پیدا کند.

هایدال قصد دارد برای تولید کامپوزیت، گرافن را با الیاف کربنی ترکیب کند. در راهبرد دوم، این شرکت قصد دارد روی محصولات کاربید سیلیکون تمرکز داشته باشد و جوهرهای گرافنی را توسعه دهد. این نانوجوهرها برای تولید ادوات سنجش قند خون استفاده می‌شوند. شرکت هایدال علاوه بر ثبت شرکت‌های مختلف در سراسر جهان، برای توسعه‌ کسب و کار خود با شرکت‌های مختلف نیز همکاری می‌کند.

این شرکت تلاش دارد با شرکت‌های صاحب فناوری‌های پلیمری وارد همکاری شود تا با ترکیب گرافن و مواد پلیمری، نانوکامپوزیت‌هایی با خواص ویژه برای تأمین نیاز صنعت تولید کند.

برچسب هاباتری خودرو سوخت هیدروژنی مخزن سوخت هیدروژن

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: باتری خودرو سوخت هیدروژنی مخزن سوخت هیدروژن آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مخازن سوخت هیدروژن شرکت هایدال برای تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست