Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، معاون وزیر بهداشت  به همراه معاون سیاسی استاندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، هیات همراه به منظور بازدید از وضعیت درمان کرونایی و نظارت بر پیشرفت بیمارستان نرگسی گچساران وارد این شهر شد.

قاسم جان بابایی در بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان شهید رجایی گچساران  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بازدیدی که از بخش کرونایی بیمارستان شهید رجایی گچساران صورت گرفت کمبود دارو برای درمان بیماران کرونایی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: تمامی داروهای مورد نیاز مقابله با بیماری کرونا که در کمیته علمی دانشگاه علوم پزشکی به تأئید رسیده، به میزان کافی در کشور وجود دارد.

 معاون درمان وزارت  بهداشت گفت: خوشبختانه  شدت جهش‌های کرونا که  در کشور رخ داده مانند جهان نبوده است.

 جان بابایی ادامه داد: ویروس کرونا  کل جهان را درگیر کرده است  و هر بار جهش این بیماری  با دوره قبل و از طرفی دیگر رفتارهای اجتماعی در حال تغییر است.

معاون درمان وزرات بهداشت اذعان کرد: جهش هایی که در حال رخ دادن  هستند متاسفانه ضعیف نیستند.

وی بیان کرد: شتاب این ویروس در هفته‌های اخیر متوقف شده است به طوری که بستری بیمارران کرونایی در کشور ثابت و شرایط  پایدار شده است.

جان بابایی با بیان اینکه در همه استان‌ها تعداد بستری بیماران کرونایی  ثابت شده است، گفت:  اکنون شرایط پایداری را پیدا کرده‌ایم و امیدواریم که در هفته آینده شرایط رو به کاهشی داشته باشیم هر چند که اکنون در برخی از استان‌ها شرایط رو به کاهش است.

معاون درمان وزرات بهداشت با بیان اینکه هم اکنون 3مورد مبتلا به ویروس کرونا آفریقای جنوبی در جنوب کشور شناسایی شده است، گفت: تاکنون کرونای هندی در کشور شناسایی نشده است.

جان بابایی ابراز کرد: فرقی ندارد که ویروس از نوع آفریقایی و یا هندی باشد بلکه ذات ویروس جهش است و فرقی ندارد آفریقایی و یا هندی باشد.

وی ادامه داد: با هر بار پیک این بیماری  جهش پیدا می کند و همه ویروس ها دارای یک اصول هستند.

 معاون وزیر بهداشت اذعان کرد: هر ویروسی که از خانواده کووید_19 است دارای یک  استراتیژی برای تشخیص  نمونه است.

 جان بابایی خاطرنشان کرد: جلوگیری از  تجمعات ورعایت فاصله گذاری اجتماعی در کنترل این بیماری تاثیر گذار است.

 وی اذعان کرد: آنچه که شرایط را برای ما امروز در کشور حاد کرده است  همین دورهمی‌های شب عید، مجالس عروسی و عزاداری بوده ست.

معاون وزیر بهداشت ابراز کرد: اگر مردم در قبل از شیوع پیک چهارم این بیماری  نکات بهداشتی را رعایت کرده بودند ما وارد پیک چهارم این بیماری نمی‌شدیم.

جان بابایی افزود: باید فاصله ها و پروتکل ها را بیشتر کنیم و نباید بگذاریم با نفس ها خسته به دام موج جدیدی بیفتند.

منبع: الف

کلیدواژه: جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا