Web Analytics Made Easy - Statcounter

حفیظ الله فاضلی یکی از وظایف اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ایجاد روابط حسنه و محیطی سالم برای کارگر و کارفرما عنوان کرد و گفت: ایجاد اشتغال جدید کم‌تر وظیفه این وزارتخانه است و باید همه دستگاه‌ها در این زمینه کمک کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حفیظ الله فاضلی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در پایان سال ۹۶ بیشترین نرخ بیکاری در استان یعنی ۲۰/۸ درصد برای چهارمحال و بختیاری به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این درحالی بود که این نرخ در پایان سال ۹۷ به ۱۷/۴ درصد رسید ادامه داد: این بدان معنا است که نرخ مشارکت اقتصادی افزایش یافت یعنی افراد  فعال و جویای کار در جامعه بیشتر شدند و نرخ بیکاری هم کاهش یافت.

فاضلی با اشاره به اینکه کاهش ۳/۴ درصدی نرخ بیکاری عدد بزرگی است افزود: علت جابجایی کم استان از نظر رتبه بیکاری فاصله گرفتن استان از دیگر استان‌ها در دوران‌های قبل است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در پایان سال ۹۸ هم در نرخ بیکاری به ۱۵/۴ درصد رسیدیم و اگر بخواهم به آمار و ارقام اشاره کنم ما در پایان سال ۹۵، ۶۵ هزار بیکار در استان داشتیم، اما طبق اعلام مرکز آمار ایران تعداد بیکاران استان به ۴۳ هزار نفر اعلام کرده است.

وی گفت: تعداد افرادی که در این مدت سر کار رفتند بیش از این است و در آمار اعلام شده افرادی که جایگزین بازنشستگان، ازکارافتادگان و... شدند لحاظ نشده است.
فاضلی یکی از وظایف اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ایجاد روابط حسنه و محیطی سالم برای کارگر و کارفرما عنوان کرد و یادآور شد: ایجاد اشتغال جدید کم‌تر وظیفه این وزارتخانه است و وظیفه همه دستگاه‌هاست، خوشبختانه ما توانستیم تعامل خوبی را در چند سال اخیر بین دستگاه‌ها بوجود آوریم، چراکه این دستگاه‌ها هستند که با تعامل، انسجام و هماهنگی می‌توانند خدمات ارزنده و بهتری را به جامعه هدف ارائه دهند.

وی تاکید کرد: با اقدامات صورت گرفته توانستیم در بحث اشتغال‌زایی و کارآفرینی گام‌های خوبی برداریم، در حوزه اشتغال‌زایی چندین برنامه که سیاست‌های بازار کار، در بخش کاروزی، مشوق‌های بیمه‌ای، یارانه‌های دستمزدی، ارائه تسهیلات و آموزش در حوزه مشاغل خانگی و تسهیلات مشاغل روستایی و عشایری خدماتی هستند که توسط دولت در بخش اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری در حوزه روستایی و پتانسیل‌هایی که استان‌ها و شهرستان‌ها دارند صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در بحث ارائه تسهیلات مبلغ بالایی ارائه شده است و در بخش حمایت‌های کرونایی کمک‌هایی به کسب و کارها شده است بیان داشت: بالغ‌بر ۵۷۰ میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره‌ای است که ما توانستیم در ارائه پشتیبانی، حمایت و اشتغال‌زایی روستایی و عشایری و مشاغل خانگی و حمایت‌های کرونایی پرداخت کنیم.

فاضلی یادآور شد: زمانی که کارگری به هر دلیلی از بنگاه اقتصادی منفک می‌شود اولین پناهی که در ذهنش می‌آید اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، وقتی کارگران اخراج شده مراجعه می‌کنند باید درخواستی با عنوان نوع مشکل و درخواستشان ارائه دهند، این درخواست در هیئت‌های سه‌جانبه‌گرایی با حضور نماینده کارفرما، نماینده کارگر و نماینده دولت مطرح و بررسی می‌شود، اگر کارفرما به قرارداد کارگر بی‌توجهی کرده باشد و تخلف صورت گرفته بود، بازگشت به کار انجام خواهد شد و اگر برای کارفرما مقدور نبود کارگر مورد حمایت‌های بیمه بیکاری قرار می‌گیرددتا شغلی را برای خودش پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری کار و رفاه اجتماعی پایان سال اشتغال زایی نرخ بیکاری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس

محیط زیست دریایی خلیج فارس و دریای عمان مشترک بین ایران و هفت کشور عربی همسایه با برخی از چالش‌های زیست محیطی مواجه هستند که صید بی‌رویه و غیر مسئولانه از منابع آبزی، تخریب و ایجاد تغییرات فیزیکی مناطق ساحلی، ریزش نفت ناشی از اجرای عملیات اکتشاف و استخراج و حمل‌ونقل نفت از جمله آن‌هاست.

آلودگی‌های با منشاء خشکی در خلیج فارس شامل فاضلاب‌های شهری و روستایی، پساب‌های صنعتی و کشاورزی، آلودگی‌های صنایع مستقر در مناطق ساحلی، عملیات عمرانی و توسعه غیراصولی در سواحل نظیر استحصال و خشک کردن دریا، انباشت پسماندها از جمله زباله‌ها و پلاستیک و میکروپلاستیک در نواحی سواحلی می‌شوند که نیازمند مدیریت اصولی است. در این شرایط رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به نقش دیپلماسی بر کاهش مشکلات زیست‌محیطی خلیج فارس تاکید می‌کند.

چالش‌های زیست محیطی خلیج فارس

 سید علی صالح پور با اشاره به از سرگیری روابط ایران و عربستان اظهارکرد: ما از سال گذشته به بعد با از سرگیری روابط سیاسی ایران و عربستان شاهد ایجاد فضای جدید در منطقه هستیم. این تحول زمینه‌های زیادی را برای ایجاد تعامل و مناسبات جدید بین ایران و کشورهای دیگر ایجاد می‌کند. در سطوح سیاست علیا (high politics) اراده و اهتمام میان رهبران سیاسی برای توسعه و نزدیک شدن روابط وجود دارد. در سطوح سیاست سفلی (low politics) نیز باید از ابزارها و زمینه‌های موجود برای تقویت روابط بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه یکی از حوزه‌هایی که می‌تواند به تقویت روابط میان ایران و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس کمک کند، محیط زیست است. چالش‌های محیط زیستی خلیج فارس متنوع است.  این پهنه‌ آبی از منظرهای مختلف که بیشتر ناشی از  آثار مخرب تغییرات آب و هوایی است، شرایط حساس و شکننده‌ای دارد. مسایل مربوط به آلودگی‌ها، طوفان‌های گرد و غبار و تنش آبی نیز مطرح است.

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه اضافه کرد: در این شرایط بیش از پیش لزوم جمع شدن کشورهای حاشیه خلیج فارس حول یک محور احساس می‌شود و باید به کمک هم نسبت به رفع این مسایل اقدام کنند. ما پیش از این در نشست‌های مختلف به کشورهای حاشیه خلیج فارس آمادگی خود را در راستای کمک به رفع چالش‌های زیست‌محیطی این پهنه آبی اعلام کرده‌ایم و حتی حاضر هستیم در چارچوب یک ساختار هشت کشوری یعنی شش کشور واقع در جنوب خلیج فارس به علاوه ایران و عراق در این زمینه اقدام کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه موضوعی می‌تواند در اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس قرار بگیرد، گفت: مهم‌ترین موضوعی که در چارچوب دیپلماسی زیست‌محیطی در حوزه خلیج فارس می‌تواند مطرح شود، «آلودگی نفتی» است که در سطح خلیج فارس پراکنده است. متاسفانه این پهنه آبی به علت عبور شمار تعداد زیادی نفتکش و نشت قابل توجه نفت از آن‌ها یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان محسوب می‌شود.

صالح پوردر پایان اظهارکرد: محیط دریایی خلیج فارس بسیار حساس است و به‌راحتی سیستم چرخش آب در این منطقه آسیب می‌بیند. فعالیت تاسیسات آب شیرین‌کن و گرمایش آب موجب تخریب مرجان‌ها می‌شود و از مهم‌ترین نکاتی است که در این پهنه آبی قابل توجه است و می‌تواند به عنوان اولویت‌ برای همکاری بین کشورهای حاشیه خلیج فارس مد نظر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟