Web Analytics Made Easy - Statcounter

آوایی با انتقاد از بی توجهی به منابع طبیعی و اراضی ملی شهرستان دزفول در سال‌های گذشته گفت: به دلیل نبود نیروی انسانی کافی و ماشین آلات مجهز امکان نظارت بر  اراضی ملی شهرستان امکان پذیر نیست.

«سید احمد آوایی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول، با اشاره به دیدار خود با رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار کرد: مشکلات حوزه منابع طبیعی و حفظ و حراست از این ظرفیت های مهم و حیاتی ضروری است و متاسفانه در سال‌های گذشته به این موضوع بی توجهی شده که باید جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موارد متعددی از جمله تخصیص اعتبارات و همچنین تجهیزات لازم به شهرستان دزفول جهت حفظ و نگهداری از منابع طبیعی  پیگیری شده  افزود: با توجه به وسعت جنگل ها در شهرستان دزفول به دلیل نبود نیروی انسانی کافی و ماشین آلات مجهز امکان نظارت بر اراضی ملی شهرستان امکان پذیر نیست و با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و احتمال آتش سوزی، وسایل لازم جهت اطفا حریق وجود ندارد که باید نسبت به تکمیل این تجهیزات و به کارگیری نیروی انسانی و همچنین ایجاد پاسگاه های حفاظت از محیط زیست اقدام شود.

 

وی آفات و بیماری های جنگلی را مهم ترین عامل نابودی منابع طبیعی شهرستان دزفول دانست و اضافه کرد: روزانه با رشد این معضلات، اراضی بیشتری درگیر این بیماری ها می‌شوند که خطر جدی برای شهرستان دارد و ضروری است با احداث باند فرودگاه خاکی در محلی که در نظر گرفته شده بتوانیم با سم پاشی هوایی در سطح قریب به ۲۰۰ هزار هکتار منابع طبیعی و جنگل های ملی شهرستان دزفول نسبت به حفظ، نگهداری و احیا و آفت زدایی اقدام کنیم.

 

آوایی در ادامه با اشاره به ارائه گزارشی از وضعیت پارک های جنگلی لاله و میلاد نسبت به بی توجهی به این منابع طبیعی و انتقاد به بی توجهی این دو پارک جنگلی تصریح کرد: از ابتدای‌ شروع به کار در مجلس به صورت ویژه پیگیر این جنگل ها و منابع طبیعی بی نظیر بودم و طی چندین بازدید از طریق مدیران کل استان تلاش شد اقداماتی در جهت احیای این جنگ ها صورت گیرد.

 

وی یاد آور شد: ضروری است نسبت به احیا و حفظ نگهداری این جنگل ها از طریق مدیران استان و شهرستان اقدامات فوری صورت گیرد و دست کسانی که قصد نابودی منابع طبیعی شهرستان را دارند هرچه سریع‌تر قطع شود.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: سید احمد آوایی نماینده دزفول آوایی شهرستان دزفول دزفول اراضی ملی شهرستان شهرستان دزفول منابع طبیعی بی توجهی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۴۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر

سرهنگ "حامد شادبهر" با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه همگانی است، گفت: مجموعه انتظامی در برخورد با سودجویان و متخلفانی که نسبت به تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی اقدام می‌کنند از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

وی در ادامه از دریافت خبر تصرف اراضی ملی توسط فردی سودجو در شهرستان رضوانشهر و آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه خبر داد و گفت: ماموران انتظامی به همراه کارشناسان اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر با اشاره به اینکه در بازدید از زمین مورد نظر مشخص شد، متهم هزار و ۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را به وسیله سیم‌خاردار و فنس محصور کرده است، افزود: متهم ۵۷ ساله این پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
این مقام انتظامی از رفع تصرف و جمع‌آوری کلیه آثار تجاوز با حکم قضائی خبر داد و بیان‌داشت: کارشناسان ارزش تقریبی این اراضی را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
سرهنگ شادبهر در پایان خاطرنشان کرد: زمین‌خواران بدون در نظر گرفتن حق عامه مردم در بهره‌مندی از نعمت‌های خدادادی با هدف رسیدن به سود‌های کلان اقدام به تصرف زمین و منابع طبیعی می‌کنند که برای مقابله با این مشکل همکاری همه مردم و دستگاه‌های نظارتی الزامی است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی