Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@09:03:02 GMT

تهران و ۵ استان دیگر همچنان نیازمند مراقبت

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۵۴۵۶

تهران و ۵ استان دیگر همچنان نیازمند مراقبت

ایران اکونومیست-رییسی گفت: استان‌های تهران، البرز، قزوین، خراسان جنوبی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان هنوز روند نزولی ندارند.

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار کرد: امروز در جلسه مروری بر وضعیت بیماری در دنیا داشتیم و تاخت و تاز ویروس‌های جهش‌یافته کرونا از جمله ویروس هندی و آفریقای جنوبی را بررسی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: موج چهارم در ایران با گونه جهش یافته انگلیسی آغاز شد و تقریبا بیش از ۸۰ درصد ویروس‌های شناسایی شده در کشور ویروس جهش یافته انگلیسی بود.

روند نزولی ابتلا به کرونا در ۱۵ استان

رییسی ادامه داد: به دنبال اقدامات انجام شده، در ۲۵ استان کشور به یک وضعیت با ثبات رسیدیم گرچه هنوز میزان بیماری کم نیست، اما روند افزایشی متوقف شده که نشانه خوبی است. در ۱۵ استان روند نزولی آغاز شده و در ۱۰ استان تقریبا به اوج بیماری رسیدیم و انتظار داریم طی این هفته و هفته آینده از میزان ورودی به بیمارستان‌ها کاسته شده و روند نزولی را طی کنیم.

او تاکید کرد: ۶ استان هنوز روند نزولی ندارند و نیاز است مراقبت بیشتری انجام دهند؛ گرچه بر اساس شواهد این استان‌ها به قله بیماری نزدیک هستند که با رعایت مناسب شیوه نامه‌ها یک هفته پس از آن سیر افزایش یابنده بیماری متوقف خواهد شد. این شش استان شامل استان‌های تهران، البرز، قزوین، خراسان جنوبی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان است که به نظر می‌رسد طی روز‌های آینده احتمالا به اوج بیماری برسند و بعد از آن باید شاهد روند نزولی بیماری در این استان‌ها باشیم.

استان‌های جنوبی در معرض خطر کرونای آفریقایی

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: قابل توجه استان‌های جنوبی کشور بویژه بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان باشد که با توجه به در معرض خطر بودن در ارتباط با ویروس‌های جهش یافته بویژه ویروس آفریقای جنوبی باید بیشتر مراعات کنند.

او گفت: در حال حاضر ۱۹۸ شهر قرمز، ۱۵۷ شهر نارنجی، ۸۴ شهر زرد و ۹ شهر آبی داریم.

رئیسی ادامه داد: در مواجه با ویروس‌های جدید و جهش یافته کرونا نیازی نیست کار جدیدی انجام دهیم؛ فقط کار‌های قبلی و توصیه‌های قبلی را باید با کیفیت بالا انجام دهیم تا از بروز و انتشار ویروس جهش یافته جلوگیری کنیم؛ بنابراین راه مقابله با ویروس رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی موجود است. در سطح کشور هنوز آنچنان که باید رعایت دستورالعمل‌ها بویژه در برخی استان‌ها افزایش نیافته است و میانگین رعایت پروتکل‌ها ۶۱ درصد است که عدد پایینی است.

کنترل مرز‌های شرقی و جنوب شرقی به کمک ناجا، ارتش و سپاه

او با تاکید بر لزوم تشدید مراقبت‌های مرزی، گفت: امروز تصمیمی هم در این مورد گرفته شد و ناجا تفاهم نامه‌ای با ارتش و سپاه برای کنترل مرز و عدم ورود اتباع بیگانه در مرز سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی و جنوبی بستند. در هفته گذشته ۵۷۰۰ اتباع خارجی که به صورت غیر مجاز در حال ورود به کشور بودند را برگرداندند و ۶۷ درصد این افراد که به صورت غیر مجاز وارد می‌شوند از مرز‌های سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی هستند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: پیگیری هم در رابطه با عدم صدور مجوز ورود خدمه کشتی و ملوانان بنادر از طریق فرماندهی دریابانی و اداره گذرنامه انجام شده است؛ چون خیلی از خدمه مربوط به هندوستان و سایر کشور‌ها هستند که اگر از کشتی پیاده شوند ممکن است مشکل زا باشد.

پلمب ۵۲۰۰ واحد متخلف در هفته گذشته

رئیسی ادامه داد: هفته گذشته ۳۱۰ هزار بازدید و طرح تشدید بازرسی‌ها را انجام دادیم که منجر به ۵۲۰۰ پلمب شده است. در ارتباط با نظارت بر اماکنی که تهویه مناسب ندارند هنوز ۳۸ درصد مراکز مشکل دارند، ۳۷ درصد مردم هنوز ماسک نمی‌زنند، ۴۰ درصد در فاصله گذاری‌ها بویژه در حمل و نقل عمومی مشکل داریم.

رعایت دستورالعمل‌ها در مراکز ورزشی نامناسب است

به گفته او، میانگین رعایت پروتکل‌ها در مراکز ورزشی حدود ۵۰ درصد است و نامناسب است؛ باشگاه‌های ورزشی به دلیل فضای سر بسته و تهویه نامناسب می‌توانند عامل بیماری باشند. در پایانه‌های مسافربری حدود ۷۳ درصد رعایت شیوه نامه ها را داریم. بدترین نقطه از نظر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی سوپرمارکت‌ها، خواربار فروشی‌ها و نانوایی‌ها هستند.

رئیسی در رابطه با واکسیناسیون کرونا، بیان کرد: فاز یک واکسیناسیون به اتمام رسید. فاز دوم با سالمندان بالای ۸۰ سال آغاز شد و امیدوارم تا پایان این هفته این افراد واکسینه شوند و از هفته آینده ۷۵ تا ۸۰ ساله‌ها را واکسینه کنیم و پس از آن ۶۵ تا ۷۰ سال واکسینه شوند.

برای واکسیناسیون نیازی به مراجعه حضوری نیست

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین گفت: در زمینه واکسن کرونا، سامانه‌ای طراحی شده و آماده است و به اطلاع مردم خواهد رسید. برای واکسیناسیون به هیچ عنوان نیاز به مراجعه حضوری نیست و همکاران من با واجدین شرایط تماس می‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا رعایت دستورالعمل ها سیستان و بلوچستان روند نزولی جهش یافته استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۵۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیتی همچنان روی نوار پیروزی
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت