Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر نیرو گفت: هزینه خرید واکسن کرونا از محل منابع مالی جمهوری اسلامی ایران در عراق پرداخت می شود.

 رضا اردکانیان با ماجد مهدی حنتوش ،وزیر برق جمهوری عراق دیدار کردند و در این دیدار دو طرف پیشنهاداتی در رابطه با همکاری‌های برقی دو کشور در زمینه‌های همچون تعمیرات ترانس‌ها و کاهش تلفات شبکه توزیع برق عراق به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار اردکانیان یکی از مهم‌ترین تصمیمات را برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق با مشارکت فعال سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی دو کشور در تهران در سال گذشته اعلام کرد و افزود: ما به دلیل ارتباط با کشورهای همسایه صادرات و واردات انرژی داریم و همواره تلاش کردیم که شرایط عراق را در نظر بگیریم.

وی بیان کرد: در مقایسه با بخش گاز مطالبه بخش برق عدد کمتری است و طرف عراقی بیان کرده است که به زودی این مطالبه را پرداخت می‌کند، که دولت ایران هم ۱.۵ میلیون دلار برای خرید واکسن در نظر گرفته است و این اقدامات از سوی بانک مرکزی و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

اردکانیان در خصوص صادرات انرژی در تابستان گفت: ما امسال ۵۰ درصد نسبت به سال قبل دچار کم بارشی هستیم و علاوه برمشکل آب، برق هم مشکل ساز می‌شود.

متعهد به تامین آب و برق داخل کشور هستیم

اردکانیان اضافه کرد: از مدتی قبل برنامه ریزی‌هایی صورت گرفته تا با توجه به اولویت‌ها بتوانیم آب و برق را در داخل کشور فراهم کنیم و ما متعهد هستیم بتوانیم آب و برق داخل کشور را فراهم کنیم.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران دارای منابع مالی خوبی در خارج کشور از جمله عراق است، افزود: وزارت بهداشت کشور با رعایت مجموعه ملاحظاتی که هست درصدد خرید دوز مورد نیاز واکسن کرونا از شرکت اروپایی است و هزینه آن از محل این منابع مالی پرداخت خواهد شد.

اردکانیان بیان کرد: ظرفیت‌های برقی نصب شده کشور ۸۵ هزار مگاوات است، طبق قرار داد با وزارت عراق، صادرات یک هزار و ۳۰۰ مگاوات است و این قرارداد بر اساس فرمولی است که قیمت انرژی به یورو به شرکت توانیر باید پرداخت شود.

وزیر نیرو در مورد صادرات برق و گاز به عراق و حساب‌های فیمابین گفت: با وجود محدودیت‌هایی که در این خصوص وجود دارد؛ خوشبختانه وزارت برق عراق و مقامات این کشور موفق شدند بخش قابل توجهی از مطالبات شرکت توانیر و بخشی از مطالبات شرکت ملی گاز را پرداخت کنند.

اردکانیان بیان کرد: متاسفانه میزان تلفات برق عراق حدود ۵۰ درصد است و طبق مکاتبه‌ای که با این کشور داشته‌ایم، می‌توانیم این تلفات را ۲۰ درصد کاهش دهیم، ما آمادگی داریم از همه توان فنی و مهندسی استفاده کنیم.

 خبرآنلاین

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری رویترز گزارش داد که در پی حمله پهپادی به میدان گازی «کورمور» در شهر «چمچمال» در سلیمانیه عراق، ۴ نفر کشته شدند.

به گزارش منابع خبری، یکی از مقامات اقلیم کردستان عراق در گفت‌وگو با رسانه‌های خبری اعلام کرد که در پی این حمله پهپادی، دست‌کم ۴ نیروی خارجی در این میدان گازی کشته و دو تن دیگر نیز مجروح شدند.

شهردار شهر چمچمال نیز درباره این حمله گفت: این حمله با یک پهپاد هدایت شونده از راه دور انجام شد که به ساختمان در حال ساخت داخل میدان گازی کورمور برخورد کرد.
تاکنون گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
ساعاتی پیش بود که منابع خبری از جمله شبکه المیادین از انفجار در میدان گازی «کورمور» در منطقه «چمچمال» در استان سلیمانیه خبر دادند.

گفتنی است که میدان گازی کورمور یکی از غنی‌ترین مناطق از لحاظ منابع طبیعی در استان سلیمانیه واقع در اقلیم کردستان عراق به شمار می‌رود.

این اولین حمله راکتی به میدان گازی کورمور، بزرگ‌ترین میدان گازی عراق تحت مدیریت دو شرکت اماراتی دانه گاز در سال ۱۴۰۳ و هفتمین حمله از ابتدای سال ۱۴۰۱ است.

با گذشت بیش از دو سال از اولین حمله راکتی به این میدان گازی، تا این لحظه به طور دقیق مشخص نشده است که چه گروهی در پشت این حملات قرار دارد.

کد خبر 6089409

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • جزییاتی از حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی اینتر برای خرید بازیکنان جدید در تابستان