Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم افشار معتقد است که فضای موسیقی در رادیو و تلویزیون خیلی رضایت بخش نیست و به همین دلیل هم سال‌هاست که با این رسانه‌ها همکاری ندارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، قاسم افشار از خوانندگان سرشناس موسیقی پاپ که قطعه "آی آدما" و  " خلیج فارس" او برای همگان آشناست، درباره فعالیت‌های خود در این روزها گفت: آهنگی آماده کرده‌ایم که بعد از ماه مبارک رمضان در بستر فضای مجازی منتشر خواهد شد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در تلاشیم تا ریمیکسی 6 دقیقه‌ای از بهترین آثار نوستالژی خودم آماده کنیم.

هیراد به کرونا مبتلا شد / ابتلا به سرطان اوضاع را خطرناک کرده است

وی در ادامه درباره اوضاع موسیقی در این روزها بیان کرد: متأسفانه حال موسیقی این روزها خوب نیست و روز به روز هم بدتر می‌شود. این حال بد شامل تنظیم‌ها، صداها، ترانه‌ها و ملودی‌هاست. شعرها بسیار شبیه هم شده‌اند، ملودی‌ها دم دستی‌اند و محصول نهایی، موسیقی  سالمی نیست.

این خواننده پیشکسوت اظهار کرد: اگر فضای مجازی وجود نداشت و اگر آنالوگ‌ها به دیجیتال تبدیل نمی‌شدند، شاید دیگر 80 درصد از آثار فعلی را در بازار نمی‌شنیدیم.

وی راهکارهای کمک به این مشکل را اینگونه تشریح کرد: موسیقی خوراک روح است؛ متأسفانه موسیقی‌های الان ضعیف و بی‌دفاع‌اند. خوراک فرهنگی را باید مدیریت کلان فرهنگی به جامعه منتقل کند. این به همت مدیران بستگی دارد تا کاری کنند که همه آثار شنیده شوند. وقتی بهترین کار تولید، اما شنیده نشود، اتفاق خاصی برای آینده آن هنرمند نمی‌افتد. بنابراین باید به سلیقه و گوش مردم احترام گذاشت و به آنها کمک کرد تا آثار فاخر بشنوند.

افشار که به تازگی در ویژه برنامه «جشن رمضان» حضور یافت و اجرای قطعات خلیج فارس، هم قسم و خورشید او در این برنامه بسیار مورد استقبال قرار گرفت، درباره دعوت به جشن رمضان و حضور در آن گفت: من هرسال در برنامه جشن رمضان اجرا کرده‌ام. پیشنهاد می‌کنم که برای شادکردن مردم  روزه‌دار، هر خواننده را با گروهش دعوت کنند تا او هم بتواند زنده اجرا کند.

وی افزود: در کشورهای دیگر این کار مرسوم است. به نظرم در جشن رمضان یا برنامه‌های مناسبتی دیگر می‌توانند برای خوشحالی مردم خواننده را با گروهش دعوت کنند.

افشار در پاسخ به اینکه اجرا در جشن رمضان استودیویی با اجرا در جشن رمضان‌های سال‌های گذشته که مردم حضور داشتند، چه تفاوت‌هایی داشت، گفت: زمانی که با مردم رو به رو هستیم طبیعتاً اجرا لذت بیشتری دارد. ما سال‌های گذشته به صورت یکجا از 2 هزار نفر و شاید هم بیشتر، انرژی مثبت دریافت می‌کردیم. همچنین ابتدا اجرای تلویزیونی را به اتمام می‌رساندیم و بعد از آن به مدت چند دقیقه برای مردم می‌خواندیم. امسال این اتفاق نیفتاد که البته این جدایی به نفع خود مردم و ما بود.

این خواننده در ادامه با انتقاد به وضعیت کنونی شورای موسیقی سازمان صدا و سیما بیان کرد: متأسفانه فضای رادیو و تلویزیون خیلی رضایت بخش نیست، اصول ارزیابی و رصد آثاری که مجوز دریافت می‌کنند شفاف و توجیه کننده نیست به همین دلیل  سال‌هاست که با تلویزیون همکاری ندارم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رادیو تلویزیون موسیقی رادیو تلویزیون موسیقی جشن رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کنسرت گروه موسیقی هوران به سرپرستی بهروز قهاری آخر هفته گذشته به تهیه کنندگی مجید فلاح پور ،‌ خوانندگی علیرضا جعفرزاده در تالار وحدت تهران به صحنه رفت.

قطعات «گذرگاه»، «جان و‌ جهان»، «ساحل عشق»، «قاب عکس»، «گرجان عاشق»، «بی همگان»، «دنیا همه هیچ»، «تنهایی»، «کابوس»، «دلتنگ»، «حیلت رها»، »با من صنما» و  «آن دلبر من» در این کنسرت اجرا شد. بخش عمده‌ای از این قطعات به تازگی مجوز گرفته و برای نخستین بار به اجرا در می‌آمدند و تنظیم قطعات نیز همگی با فردین فیروزکوهی بود.

یکی از بخش‌های جذاب این کنسرت اجراهای بی کلام گروه دف‌نوازان به سرگروهی سبا حسنی و معصومه ابراهیمی و اجرای گروه کر به سرپرستی «تانیا شیخ» بود که مخاطبان را در سالن به وجد آورد. گروه دف با تعداد قابل توجهی که داشتند، توانستند قطعات بی کلام جذابی را به اجرا در بیاورند و حتی بهروز قهاری سرپرست گروه نیز یک تک نوازی دف به زیبایی به نمایش در آورد.

علیرضا جعفرزاده خواننده جوان این کنسرت نیز به خوبی توانست از پس قطعات دشوار مولانا با تحریرهای پیچیده بر بیاید.

قهاری سرپرست گروه در بخشی از اجرا با تشکر از اعضای گروه که ماه‌هاست برای یک اجرا مشغول هستند و معرفی میهمانان گفت: در روزگاری که موسیقی درست آنطور که باید و شاید مورد توجه قرار نمی گیرد، از حضور همه شما تشکر می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم این چراغ را روشن نگه داریم.

قهاری در انتهای کنسرت تمامی اعضای گروه را جلوی سن دعوت کرده و آنها را معرفی کرد .

فردین فیروزکوهی (سنتور)، مجتبی اسحاقی (سه‌تار)، مونا سعیدی و امیرحسین عبدالله‌پور (کمانچه)، ستاره مستفیضی (عود)، معصومه نژادحسن و فرخ حقیقی (تار)، ایلیا سعیدی (سنتورباس) و حامد جوهرستانی (پرکاشن) نوازندگان گروه هوران را تشکیل می‌دهند که با همراهی گروه کُر به سرگروهی تانیا شیخ و گروه دف نوازان به سرگروهی سبا حسنی و معصومه ابراهیمی در تالار وحدت روی صحنه می‌روند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس