Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حمیدرضا کاظمی رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر رد صلاحیت‌های گسترده کاندیداهای انتخابات شوراها در هیئت‌های نظارت بدون داشتن سابقه در مراجع چهارگانه، گفت: علی‌رغم اینکه دستگاه‌های نظارتی و مراجع چهارگانه نظر منفی نسبت به برخی از کاندیداها اعلام کردند اما هیئت‌های اجرایی توجه‌ای به گزارش این مراجع نکرده و آنها را تایید کردند و حال که هیئت نظارت به گزارشات دستگاه‌های نظارتی و مراجع قانونی توجه کرده و این مسائل را مورد توجه قرار می‌دهد، علیه آنها فضا سازی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قانون می‌گوید مراجع چهارگانه و سایر یعنی در صورت تشخیص هیئت نظارت از هر مرجعی می‌تواند درباره آن شخص استعلام کند.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراها در همین راستا، افزود: زمانی که قانون‌گذار از کلمه «سایر» در قانون استفاده می‌کند این پسوند «سایر» دست مجری و ناظر را باز می‌گذارد. در صورتی که مرجعی سند و یا مدرکی در رابطه با کاندیدایی داشته باشد از آن استعلام و به نظر آن مرجع استناد کند.

کاظمی با تاکید بر اینکه لازم است دوستان پیش از اعلام نظر، قانون را مطالعه کنند، ادامه داد: افرادی که تریبون در اختیار دارند باید منافع عمومی را در نظر بگیرند. منافع عمومی، منافع عده‌ای خاص نیست. این افراد در اکثر مناطق مدافع حقوق ۲ درصد از رد صلاحیت‌شدگان هستند و اصرار دارند که جریانی برخورد شده اما هیئت نظارت بدون توجه به جریان و خط و ربط  در رابطه‌ با اشخاص اظهار نظر می‌کند؛ محتوای پرونده برای ما مهم است، نه اینکه این شخص کیست و وابسته به چه گروهی است.

نماینده پلدختر بیان کرد: آقایان زمانی که رسیدگی می‌شود و مراجع قانونی اظهارنظر می‌کنند و هیئت‌های نظارت رأی می دهند و نظرشان اعلام می‌شود، شروع به فضاسازی کرده و جامعه را به ۲ قطب طیف فلان و طیف فلان تقسیم می‌کنند.

وی در همین راستا ادامه داد: ما اصلا در حوزه نظارت به این موضوعات توجه نمی‌کنیم. ما به محتویات پرونده، اسناد موجود در پرونده و نظرات مراجع قانونی توجه کرده و به استناد آنها در خصوص اشخاص اظهارنظر می‌کنیم.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراها اظهار کرد: انتظار است که دوستان یک مقداری توجه کنند. ما در شرایط خاصی هستیم. لازم است یک انسجام و همدلی در بین برگزارکنندگان انتخابات چه مجری و چه ناظر وجود داشته باشد.

کاظمی تاکید کرد:هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها از روز اول از زمان تشکیل هیئت‌های اجرایی، ثبت‌نام الکترونیکی کاندیداها، انتخابات الکترونیکی، مسائل و مشکلاتی سامانه وزارت کشور را داشته نهایت همکاری را با وزارت کشور داشتیم و علی‌رغم مشکلات این سامانه اقدامی را نکرده‌ایم که ثبت‌نام کاندیداها مختل شود.

رئیس هیئت مرکزی انتخابات شوراها تصریح کرد: لذا پسندیده نیست که این دوستان هر کدام که تریبونی در اختیار دارند بدون اطلاعات دقیق در خصوص این موضوعات اظهار نظر کنند و بهتر است اگر نظر و ملاحظه‌ای دارند اینها را به هیئت مرکزی منعکس کنند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: انتخابات رئیس هیئت نظارت بر انتخابات رد صلاحیت سیدحمیدرضا کاظمی نظارت بر انتخابات شوراها هیئت نظارت هیئت مرکزی رئیس هیئت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • بازداشت عامل تیراندازی در گتوند
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد