Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@22:28:56 GMT

وعده‌های انتخاباتی غیرعملی آفت بزرگ دموکراسی است

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۲۲۵۶۶

وعده‌های انتخاباتی غیرعملی آفت بزرگ دموکراسی است

قنبرعلی خوش آیینه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در زمینه انتخابات ۱۴۰۰ اظهار داشت: در زمان تبلیغات انتخاباتی، شاهد وعده های غیرمنطقی و غیرعملی از طرف نامزدهای انتخاباتی هستیم بنابراین نباید در انتخابات، قول و وعده به مردم داده شود.

وی تصریح کرد: قول و وعده دادن که عمدتا ریشه در مشکلات مردم دارد، در صورتی که محقق نشود، می تواند اعتماد مردم را دچار خدشه کند و این یک آسیب در نظام جمهوری اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوش آیینه افزود: یک آسیب مهم محقق نشدن وعده های انتخاباتی، دوری مردم از صندوق های رای است، زیرا سبب می شود مردم با صندوق های رای قهر کنند.

این فعال سیاسی خراسان شمالی اظهار داشت: افتخار ایران اسلامی در برگزاری انتخابات، تحقق دموکراسی در کشور است، یکی از گلایه ها در دوران پیش از انقلاب این بود که مردم نقشی در تعیین سرنوشت خود نداشتند و رای مردم در حاکمیت نقشی نداشت اما پس از انقلاب، رای مردم ملاک تعیین سرنوشت ها قرار گرفت.

عضو شورای اصلاح طلبان خراسان شمالی افزود: در تعیین سرنوشت، ملاک همان است که از صندوق های رای بیرون می آید، حرف، حرف صندوق ها است.

وی گفت: در این چهار دهه، هر ساله یک انتخابات برگزار شده، البته در دهه اخیر، انتخابات تجمیع شده و هر ۲ سال مردم در پای صندوق های رای حاضر می شوند و این نشان از دموکراسی است.

خوش آیینه اظهار داشت: در انتخابات ۱۴۰۰ هم نگاه دنیا به حضور مردم در پای صندوق های رای است، دنیا به مشارکت مردم در رای گیری ها چشم دوخته است و این نشان از اهمیت رای مردم و میزان حضور مردم در انتخابات دارد.

این فعال سیاسی خراسان شمالی گفت: حضور مردم در صحنه، نشان از پایبندی آنان به ارزش های نظام اسلامی دارد و به نظام مشروعیت می بخشد و همچنین می تواند در خنثی کردن تصمیمات بدخواهانه دشمنان علیه نظام اسلامی موثر باشد.

عضو شورای اصلاح طلبان خراسان شمالی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر داشتن برنامه برای نامزدهای انتخاباتی گفت: نامزدهای انتخاباتی باید برنامه داشته باشند، برنامه محور وارد عرصه انتخابات شوند، اصول کشورداری و سیاست گذاری بر پایه برنامه است.

وی با بیان اینکه داشتن برنامه در انتخابات هم برای نامزدهای رییس جمهوری و هم برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دارای اهمیت است افزود: یکی از مصداق های برنامه محور بودن نامزدهای ریاست جمهوری، انتخاب تیم کاری و کابینه است، داوطلب رییس جمهوری باید تیم خود را به مردم معرفی کند.

عضو شورای اصلاح طلبان خراسان شمالی تصریح کرد: نامزدهای انتخاباتی شورای اسلامی شهر و روستاها هم به عنوان پارلمان محلی و کوچک، باید برای توسعه محله ها و مناطق، برنامه داشته باشند و آن را به مردم ارائه دهند.

سیزدهمین دوره انتخابات رییس جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا  به طور همزمان روز جمعه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ در کشور برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد مشارکت انتخاباتی خراسان شمالی انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد مشارکت انتخاباتی خراسان شمالی انتخابات ریاست جمهوری اخبار کنکور نامزدهای انتخاباتی صندوق های رای خراسان شمالی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۲۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالحسین روح‌الامینی معاون استان های شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بخشی از مصاحبه خود در برنامه سپهر سیاست خبرگزاری فارس درباره انتخابات در شهر ری گفت: ماجرای ری تلخ بود. در شهر ری اقبال مجمع با آقای یزدی خواه بود که عملکردی مثبتی داشت.

وی ادامه داد: ما یک تصمیم جمعی داشتیم که عده ای موافق بودند و عده ای هم مخالف، اما به هرحال تصمیم جمع بود و آن اشتراک صفر بود. یعنی اگر کسی به این لیست آمد، به لیست های دیگر نرود. این بحثی بود که در انتخابات سال ۱۳۹۸ به صورت جدی پای آن وایستادیم. در انتخابات شوراها هم بحث بده و بستان و لیست مشترک با شورای وحدت بود که دوباره اشتراک صفر شد و لیست انتلاف برنده شد.

روح الامینی تصریح کرد: در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم لیست شورای ائتلاف ۱۶ نفره است و منعی ندارد که افراد وارد لیست های دیگر شوند. اما در دور اول انتخابات که تنوع لیست بود و چند هزار کاندیدا وجود داشت، تصمیم جمع این بود که فرد باید اردوگاهش را مشخص کند.

وی افزود: آقای یزدی خواه به این تصمیم احترام گذاشت. من خودم واسطه بودم و شهادت می دهم که وی با سربرگ و مهر و امضای خود نوشت که من متعلق به لیست ائتلاف هستم و با بقیه کاری ندارم. اما متاسفانه در ائتلاف این پذیرفته نشد که این اشتباه ائتلاف بود و مردم ری به آن واکنش نشان داده و یزدی خواه را انتخاب کردند و نام وی در لیست های دیگر رفت.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900133

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • حمایت عشایر غیور خوزستانی از عملیات بزرگ وعده صادق +فیلم
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه