Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز دوشنبه در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان اظهار داشت: بهره‌گیری آموزش های فنی و حرفه‌ای در تربیت نیروی متخصص و کارآمد مورد نیاز واحدهای صنعتی و بهره گیری مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح استان از امکانات و تجهیزات مناسب نقش مهم و تاثیرگذاری در توسعه اقتصادی استان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از زیر ساخت های لازم برای رونق و بهره‌وری مناطق آزاد تجاری بانه و مریوان توسعه آموزش های مهارتی است افزود: ایجاد فرهنگ مهارت آموزی و ترویج گفتمان مهارت در سطح استان می تواند علاوه بر ترغیب جوانان کردستانی به مهارت آموزی و کسب مهارت، نیروی انسانی متخصص و ماهر مورد نیاز واحد های صنعتی استان را فراهم کند.

استاندار کردستان تاکید کرد: این مهم علاوه بر تامین نیروی انسانی مورد نیاز استان، زمینه کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال مولد و پایدار را در سطح استان فراهم می آورد.

مرادنیا ایجاد پویش "هر کردستانی – یک مهارت " را گامی مهم و بی بدیل در راستای توانمند سازی جوانان کردستان به ابزار مهارت و امکان جذب بهتر و بیشتر این عزیزان در بازار کار دانست و خواستار برنامه ریزی لازم توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان با حمایت و تعامل قاطع همه دستگاه های اجرایی ذیربط در سطح استان شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان نیز ضمن تبریک به مناسبت تصویب ایجاد مناطق آزاد تجاری بانه و مریوان گفت: مناطق آزاد تجاری بانه و مریوان می تواند علاوه بر ایجاد شتاب بیشتر در توسعه استان کردستان زمینه لازم را برای رونق اشتغال در سطح استان فراهم آورد.

سیدجمیل احمدی با اشاره به تصویب و اجرایی شدن مصوبات سفر علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به استان کردستان اظهار داشت: راه اندازی مرکز آموزش فنی و حرفه ای بین المللی در مریوان، اعطای مجوز پنج مرکز تخصصی، تدوین طرح مهارت آموزی ساکنین مناطق مرزی و ایجاد مراکز جوارکارگاهی صنعتی ، خدماتی و تولیدی در استان کردستان از جمله دستاورد های سفر هاشمی به استان کردستان بود.

وی یادآور شد: بخش عمده ای از این مصوبات اجرایی شده است و می تواند علاوه بر پوشش نیاز مهارتی استان زمینه لازم برای تربیت نیروی متخصص و ماهر واحد های صنعتی مناطق آزاد تجاری بانه و مریوان را فراهم کند.

احمدی افزود: با پیگیری های معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان شاهد تبدیل شورای مهارت استان به کانون تصمیم گیری و سیاست گذاری در حوزه آموزش های مهارتی و اجرای مهارت آموزی جامعه محور هستیم که امیدواریم با حمایت های همه جانبه و همچون گذشته استاندار کردستان شاهد تعامل بیش از پیش دستگاه های اجرایی در اجرای مصوبات این شورا در سطح استان باشیم .

در پایان این دیدار سید جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان لوح تقدیر اهدایی از سوی علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به پاس همراهی و حمایت از برنامه های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و ارتقاء وزن اجتماعی مهارت در استان کردستان را به بهمن مرادنیا استاندار استان کردستان تقدیم و تندیس حامی برتر مهارت آموزی در استان کردستان را نیز به او اعطاء کرد.

در حال حاضر ۱۹ مرکز آموزش فنی حرفه ای چارت دار دولتی و ۱۳۴ آموزشگاه فنی حرفه ای خصوصی در این استان مجوز فعالیت دارند که حدود ۷۵۰ مربی نیز در این مراکز مشغول به کار و آموزش هنرجویان هستند.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کردستان سنندج استانداری کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کردستان سنندج سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور کردستان سنندج استانداری کردستان اخبار کنکور سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مناطق آزاد تجاری بانه و مریوان استان کردستان سطح استان مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۰۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: سال گذشته یک‌هزار و ۴۹۳ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی یک مهارت جدید فرا گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ریحانه طالبی در بازدید مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند اظهار داشت: سال گذشته در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند 116 دوره آموزشی برگزار شد که در مجموع برای متقاضیان مهارت آموزی 192 هزار و 146 نفر ساعت آموزش اجرا شد. 

وی گفت: در این مرکز 5 کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهرتراشی، هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی دایر است که در مجموع بیش از 30 حرفه آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند بیان کرد: سال گذشته به ترتیب دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه‌دار بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده‌ند.

طالبی از راه‌اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز خبر داد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود. در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره 75 این مرکز را همراهی کنند.

حسن کامرانی‌فرد نیز گفت: سال گذشته 4 هزار نفر از اقشار آسیب‌دیده اجتماعی در قالب طرح‌های مختلف کشوری و استانی به صورت رایگان با یک مهارت جدید آشنا شدند.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت مهارت‌آموزی در رفع آسیب‌های اجتماعی و کاهش دغدغه‌های ناشی از آن برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی در سطوح مختلف با حرفه‌های متنوع در دستور کار این اداره کل است. در این راستا در سال گذشته 175 دوره آموزشی ویژه اقشار آسیب‌دیده اجتماعی شامل معتادین بهبودیافته،کودکان کار و خیابان، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده‌های آنان، زندانیان و ساکنین سکونت‌گاه‌های غیررسمی برگزار شده است. از متقاضیان این گروه هدف 2 هزار و 467 نفر مرد و یک‌هزار و 486 نفر زنان بوده که در طی سال در مجموع 613 هزار و 037 نفر ساعت آموزش را گذرانده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: سال گذشته 411 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در استان به  12 هزار و 236 نفر آموزش‌های مهارتی ارائه دادند که از این تعداد هشت هزار و 514 نفر زن، سه هزار و 722 نفر مرد هستند.

کامرانی‌فرد با اشاره به راه‌اندازی و فعالیت 60 آموزشگاه جدید در سال گذشته اظهار داشت: اکنون 411 آموزشگاه فعال فنی و حرفه‌ای در استان داریم که 259 مجوز مربوط به آموزش‌های ویژه بانوان و 12 مجوز مربوط به آموزش‌های آقایان است و از مجموع آموزشگاه‌های ذکر شده 140 آموزشگاه نیز مجوز دومنظوره آموزش به زنان و مردان را دارا هستند.

انتهای پیام/257

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد