Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@21:55:38 GMT

رخت عزای غزه در آستانه جشن فطر

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۸۸۸۷

رخت عزای غزه در آستانه جشن فطر

نیمه شب سه‌شنبه، اندکی پس از کارشکنی امریکا در شورای امنیت و ناکامی این نهاد برای صدور بیانیه علیه جنایات رژیم صهیونیستی در بیت‌المقدس، در حالی که مادران غزه، شادمان از نزدیک شدن به ایام عید فطر، در تدارک شیرینی و غذای جشن بزرگ مسلمانان بودند، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی که به انتقامجویی از ناکامی مقابل موشک‌های حماس به پرواز درآمده بودند، شبح‌وار در آسمان غزه‌ای ظاهر شدند که مقاومتش مقابل نزدیک به یک دهه و نیم محاصره و بمباران‌های گاه و بی گاه زبانزد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اندکی بعد با فرو افتادن بمب‌های صهیونیستی شعله‌های آتش گوشه و کنار غزه را در برگرفت و ضجه مادران با فریاد کودکان درآمیخت؛ نیمه شب غزه را خون فراگرفت و جشن‌ عید فطر را پیشاپیش برای آنان و همه مردم فلسطین تبدیل به عزا کرد.
به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است، در حملات هوایی سه‌شنبه شب رژیم صهیونیستی که تحت عنوان «نگهبان دیوارها» علیه مردم بی‌دفاع غزه انجام شد، 25 فلسطینی که در بین آنها 9 کودک دیده می‌شد، به شهادت رسیدند و 106 نفر  زخمی شدند؛ در پی حمام خونی که صهیونیست‌ها در غزه به راه انداختند، ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، اعلام کرد تمامی جشن‌ها به مناسبت عید فطر به خاطر عزاداری برای شهدای حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه لغو می‌شود.
به گفته منابع فلسطینی، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در این حملات علاوه بر غزه شبکه اصلی برق در اردوگاه‌های نصیرات و البریج، منطقه حطین در غرب خان‌یونس و مرکز قرنطینه را درغرب رفح  هدف قرار دادند. بنا بر این گزارش، رژیم صهیونیستی به این بسنده نکرد و «بنی گانتس»، وزیر جنگ رژیم دستور آماده باش برای پیاده نظام ارتش صهیونیستی صادر کرد و 5 هزار نظامی پیاده را به خط کرد تا در صورت صدور فرمان جنگ زمینی در آماده باش باشند.
به گزارش سایت شبکه خبری «العالم»، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه پس از آن صورت گرفت که در پی اتمام ضرب‌الاجل گروه‌های مقاومت فلسطین به رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به جنایت‌های خود در شهر قدس، گردان‌های قسام اقدام به پرتاب 30 موشک به سمت شهرک‌های رژیم صهیونیستی کرد. گروه‌های مقاومت فلسطینی در پی حملات هوایی اسرائیل نیز اقدام به پرتاب موشک به اراضی اشغالی کردند. به گفته ارتش رژیم صهیونیستی، از ساعت 6 عصر دوشنبه تا ظهر دیروز 345 راکت از نوار غزه به سمت شهرک‌های این رژیم پرتاب شد. بااین حال این حملات تا دیشب ادامه یافت و بر شمار این موشک‌ها افزوده شد. ارتش صهیونیستی همچنین خبر داد در نتیجه پرتاب این موشک‌ها، 31 نفر از شهروندان این رژیم زخمی شدند و سامانه گنبد آهنین  در رهگیری این راکت‌ها ناکام بوده است. مقاومت فلسطین اعلام کرد، موشک‌های مقاومت پایگاه نظامی مفلاسیم، شهرک سدیروت، شهر عسقلان اشغالی، شهرک اشکول، اسدود و مواضع صهیونیست‌ها  را در شهر قدس  هدف گرفتند. این حملات باعث شد، آژیر خطر در تل‌آویو به صدا درآید و نشست کنست (پارلمان رژیم) لغو شود و نمایندگان آن به پناهگاه منتقل شوند. همچنین روزه دارانی که در مسجدالاقصی حضور داشتند، پس از شنیده شدن صدای انفجارها در قدس، سجده شکر بجای آوردند. گردان‌های شهید عزالدین قسام خبر داده در این حمله از موشک جدیدی از نوع A۱۲۰استفاده کرده است.
حمله به شهر اسدود نیز زمانی صورت گرفت که «گانتس» در آن حضور داشت و مجبور شد به محلی امن فرار کند. در حمله به عسقلان نیز دست کم 3 صهیونیست کشته شدند.
واکنش‌های داخی و جهانی
حملات خشونت‌بار رژیم صهیونیستی در نوار غزه با محکومیت‌های داخل اراضی اشغالی فلسطین و همچنین کشورها، نهادهای بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشری مواجه شد؛در داخل اراضی اشغالی فلسطین، «محمد اشتیه»، نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین اقدام فوری شورای امنیت را برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به غزه  خواستار شد.
 «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نیز تأکید کرد که این جنبش تا زمانی که تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه قدس و مسجد الاقصی به طور کامل متوقف نشود، دست از حملات موشکی نخواهد کشید. در خارج از مرزهای فلسطین اشغالی نیز سازمان ملل متحد از تشدید تنش در قدس اشغالی عمیقاً ابراز نگرانی کرد و دیده‌بان حقوق بشر این حملات را وحشیانه خواند. اتحادیه عرب هم در بیانیه‌ای، اسرائیل را مسئول «تشدید تنش» در قدس دانست. رئیس شورای سیاسی عالی یمن شلیک موشک‌های مقاومت به دشمن صهیونیست را گامی مهم در مسیر پیروزی قدس و فلسطین خواند. «ایلهان عمر» عضو مسلمان کنگره امریکا، حملات رژیم صهیونیستی را به نوار غزه  «عملیاتی تروریستی» توصیف کرد. «ابو یاسر» معاون جهادی «جریان صدر» عراق از آمادگی این جریان برای دفاع از «مسجدالاقصی» و ملت فلسطین خبر داد. ونزوئلا با انتقاد از خشونت‌ نظامیان اسرائیل حملات نظامی اخیر این رژیم را محکوم کرد؛ در پی درخواست نمایندگان پارلمان اردن برای اخراج سفیر رژیم صهیونیستی و فراخواندن سفیر اردن در تل‌آویو، «ایمن صفدی» وزیر امور خارجه و مهاجران اردن و «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان در گفت‌و‌گوی تلفنی خواستار تلاش‌های مؤثر بین‌المللی برای حمایت از فلسطینی‌ها شدند. «مولود چاووش اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه هم در جریان گفت‌وگوی تلفنی با همتایان اردنی و مصری خود به بررسی تحولات اخیر در شهر قدس اشغالی پرداخت.
واکنش‌های مردمی و رسانه‌ای
در داخل اراضی اشغالی فلسطین، تعدادی از دانشجویان در دانشگاه تل‌آویو تظاهرات کرده و پرچم‌های فلسطین را در دست گرفتند. همچنین در حالی که هشتگ‌های «قدس انتفاضه می‌کند»، «محله الشیخ جراح را نجات دهید» و ده‌ها هشتگ‌ دیگر در حمایت از مردم فلسطین در کویت، مصر، عربستان و اردن ترند شد، شهروندان ترکیه‌ای نیز در اعتراض به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی در حق فلسطینی‌ها، برای سومین روز پیاپی در مقابل سفارت این رژیم در آنکارا و ساختمان کنسولگری آن در استانبول تجمع کردند. همچنین در شهرهای مختلف لبنان تظاهرات‌ گسترده‌ای برای اعلام همبستگی با ساکنان قدس و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در حق آنها برپا شد. تحلیلگران و روزنامه نگاران عرب نیز به این رویدادها واکنش نشان دادند؛ یکی از آنها «علی ابونیما»، نویسنده و مؤسس وب‌سایت انتفاضه فلسطین بود که تأکید کرد: «اسرائیل به غزه حمله کرد، تا تحقیر شکست در بیت‌المقدس را جبران کند.»

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اراضی اشغالی نوار غزه موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و پنجمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۱۴:۱۵

منابع آگاه از برگزاری یک نشست شش جانبه عربی در ریاض درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه خبر داده‌اند.

نشست شش جانبه در ریاض درباره غزه با مشارکت وزرای خارجه عربستان، مصر، اردن، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف)، مشاور دیپلماتیک نخست‌وزیر امارات و وزیر مشاور در وزارت خارجه قطر برگزار شد.

به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، آنها در این نشست بر لزوم توقف فوری و کامل درگیری‌ها در غزه، تضمین حمایت از غیرنظامیان بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی و لغو تمام محدودیت‌هایی که برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد شده است، تاکید کردند.

حاضران در این نشست بر مخالفت قاطع خود با هرگونه تلاشی برای کوچاندن ملت فلسطین و هرگونه عملیات نظامی در شهر رفح تاکید کردند.

آنها نسبت به ادامه اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس شرقی از جمله گسترش شهرک‌سازی، مصادره اراضی، عملیات نظامی علیه فلسطینی‌ها، تجاوزات شهرک‌نشینان و از بین بردن آزادی عبادت برای مسلمانان و مسیحیان در مسجد الاقصی که راه‌حل تشکیل دو دولت را از بین می‌برد، تاکید کردند.

لاپید: زیاده خواهی کابینه نتانیاهو مانع تبادل اسیران شد ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ - ۱۴:۱۴

رئیس ائتلاف اپوزیسیون در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی زیاده خواهی کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم و رویکرد سران دو حزب افراطی «عوتسما یهودیت» و «صهیونیسم دینی» در کابینه را مانع دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه و بازگشت اسیران صهیونیست دانست.

 «یائیر لاپید» طی پیامی در ایکس (توئیتر سابق) اعلام کرد: توافق آتش بس مورد حمایت اکثریت اعضای کنست است و در صورت خروج «ایتامار بن گویر» رئیس «عوتسما یهودیت» و «بزالل اسموتریچ» رئیس حزب «صهیونیسم دینی» و اعضای حزبشان (از کابینه)، من و ۲۴ عضو حزبم از کابینه حمایت خواهیم کرد.

او با بیان اینکه بازگشت آرامش به سرزمین های اشغالی، بدون بازگشت اسرای صهیونیست غیرممکن است، گفت: ما باید اسرا را به خانه برگردانیم.

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: اگر نخست وزیر بودم عملیات در منطقه رفح در جنوب نوار غزه، را در مقابل رسیدن به آتش بس کنار می گذاشتم.

لاپید معتقد است شرایط برای رسیدن به توافق آتش بس در ماه دسامبر فراهم بود و کابینه نتانیاهو با زیاده خواهی این موقعیت را از دست داد.

او پیشتر اعلام کرده بود که نتانیاهو تحت فشار بن گویر و اسموتریچ و نگرانی از فروپاشی کابینه خود، تاکنون مانع به نتیجه رسیدن توافق با مقاومت فلسطین برای آتش بس در غزه شده است.

زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل 

 منابع خبری رژیم صهیونیستی گزارش دادند که مقامات در داخل سرزمین‌های اشغالی می‌دانند که دیوان بین‌المللی کیفری تصمیم گرفته‌ است که حکم بازداشت رهبران سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی را صادر کند.

این منابع خبری افزودند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، یوآو گالانت وزیر جنگ و هرتزی هالیوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و چه بسا مسئولان دیگر این رژیم هدف دیوان بین‌المللی کیفری هستند.

این منابع به نقل از یک منبع دیپلماتیک رژیم صهیونیستی تصریح کردند: تصمیم دیوان بین‌المللی کیفری یک سونامی است که همه چیز را با خود خواهد برد و تنها کسی که می‌تواند آن را متوقف کند، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا است اما درحال حاضر وی از انجام این کار امتناع می‌کند.

اخیرا روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از منابع آگاه گزارش داد که نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ترس صدور حکم بازداشتش توسط دیوان بین‌المللی کیفری به شدت نگران و آشفته است.

بر اساس این گزارش، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تماس‌های گسترده‌ای با مقامات آمریکایی به منظور جلوگیری از صدور حکم بازداشتش برقرار کرده است.

از سوی دیگر، روزنامه تایمز انگلیس اعلام کرد که احتمالا دیوان بین‌المللی کیفری در حال آماده‌ شدن برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقام‌های ارشد صهیونیست از جمله گالانت، هالیوی و برخی مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی به خاطر جنگ علیه غزه است.

این روزنامه انگلیسی نوشت که ممکن است احکام بازداشت در اوایل هفته آینده صادر شود.

افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح

روزنامه عرب زبان رای الیوم از سناریوی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح پرده برداشت و نوشت که اطلاعات گروه های مقاومت درباره عملیات احتمالی به این شهر، گواه بر طرح ارائه شده از سوی تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکا است.

به گزارش رای الیوم، همه اطلاعات طرف های اسرائیلی و مصری درباره اجرای قریب الوقوع عملیات نظامی در محور فیلادلفیا و حومه شهر رفح، گواه بر این است که طرف اسرائیلی به دنبال عملیات محدودی است که طی آن بمباران سنگین زیرساخت ها، مگر در موارد ضرورت انجام نخواهد شد و هدف این عملیات، چهار گردان مقاومت در شهر رفح است.

این رسانه نوشت: اطلاعات گروه های مقاومت درباره عملیات احتمالی رفح گواه بر طرح ارائه شده تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکاست. بر اساس اطلاعات موجود، به نظر می رسد که آمریکا و مصر با طرحی موافقت کرده اند که از عملیات تدریجی حکایت دارد که از مناطق شرقی شهر رفح شروع می شود و با بمباران سنگین مگر مناطقی که ارتش رژیم صهیونیستی گمان کند رهبران حماس در آن مخفی شده باشند، همراه نخواهد بود .

بر اساس این گزارش، تل آویو به مقامات آمریکایی و مصری پیام داده که اطلاعات لازم را درباره زیرساخت های نظامی مقاومت در شهر رفح و زیر تونلها، برخی محله ها و کوچه های این شهر، جمع آوری و نهایی کرده است.

رای الیوم افزود: صحبت از عملیات نظامی تدریجی است که گفته می شود با همکاری کمیته نظامی و امنیتی مصر از حیث نظامی و اطلاعاتی طراحی شده و این بدان مفهوم است که قاهره موافقت اولیه را داده و این عملیات منتظر دستور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

این رسانه ادامه داد: نتانیاهو به عامل وقت و فشار به منظور وادار کردن مقاومت برای قبول پیشنهاد جدید مصر در لحظات آخر درباره تبادل اسیران امید دارد تا از عملیات صرف نظر کند، اما طرح های عملیاتی آماده و روی کاغذ است و بُعد اطلاعاتی پایان یافته و صحبت از روند تدریجی درگیری برای تصرف مناطق و حمله به حماس است.

رای الیوم اضافه کرد: منابع وابسته به مقاومت از آمادگی کامل برای مقابله با دشمن صحبت به میان می‌آورند. چهار گردان القسام در شهر رفح طی هفت ماه گذشته در عملیات نظامی شرکت نکرده و آماده و سرحال برای درگیری و رویارویی هستند.

شهرک نشینان صهیونیست: از ۲۰۰ روز آوارگی خسته شده‌ایم

رئیس صهیونیست شورای موسوم به «ماروم هجیلیل» گفت که شهرک نشینان صهیونیست‌ خواهان بازگشت به مناطق زندگی خود هستند زیرا بیش از ۲۰۰ روز است که (آواره شده) و در هتل‌ها و اماکن دیگر به سر می‌برند.

وی با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها از این اوضاع خسته‌ شده‌اند، گفت: بدون ایجاد امنیت واقعی، آن‌ها به مناطق زندگی خود باز نمی‌کردند.

روز گذشته شیخ نبیل قاووق، عضو شورای مرکزی حزب الله تاکید کرد: تجاوز به غیرنظامیان لبنانی معادلات را تغییر نخواهد داد و منجر به بازگشت شهرک‌نشینان به خانه‌هایشان نمی‌شود و دشمن را از واقعیت شکست خارج نخواهد کرد.

شیخ قاووق اضافه کرد: جبهه‌های پشتیبانی در لبنان، عراق و یمن تنها در صورت توقف تجاوزها علیه غزه، متوقف خواهند شد.

اخیرا شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد با گذشت بیش از ۶ ماه از جنگ علیه نوار غزه، ۴۰ درصد از ساکنان شمال سرزمین‌های اشغالی که به مناطق دیگری انتقال داده شدند، از ترس حملات حزب الله به بازگشت به این مناطق فکر نمی‌کنند.

بر اساس این گزارش، همچنین ۲۷ درصد از کسانی که شغل‌ آزاد دارند، به این فکر می کنند که فعالیت‌های تجاری خود را به طور دائم از شمال به مناطق دیگری انتقال دهند.

رسانه های رژیم صهیونیستی در گزارش هایی اعلام کردند که ۷۳درصد از اصحاب مشاغل آزاد در شمال سرزمین های اشغالی اعلام کردند که از اکتبر گذشته تاکنون اوضاع اقتصادی در این مناطق بدتر شده است.

دیگر خبرها

  • حملات حزب‌الله به چند پایگاه صهیونیستی
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح
  • حملات نظامیان صهیونیست و استقامت مردم جنوب لبنان
  • شهادت ۳۷ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • تداوم حملات رژیم صهیونیستی در سراسر غزه و افزایش شهدا
  • محکومیت حمله رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • محکومیت حمله رژیم رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • هلاکت یک صهیونیست در حملات حزب الله لبنان