Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه پژوهشی « تعریف و اولویت‌بندی سرویس‌های نوین و تعیین الزامات فنی و معماری شبکه زیرساخت در آستانه ورود به تحول دیجیتال» در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد.

حمیدرضا اخوان مختاریانی مجری این پروژه پژوهشی که جهت شناسایی و اولویت‌بندی سرویس‌های نوین و تعیین الزامات فنی و معماری شبکه زیرساخت، تعریف شده است، اظهار داشت: هدف این پروژه، پژوهش برای شناسایی و اولویت بندی سرویس‌های نوین قابل ارائه در حیطه وظایف شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین تحقیق در خصوص الزامات، استانداردها، فناوری‌ها و شاخص‌های لازم برای ارائه این سرویس‌ها و فناوری‌های نوینی است که برای کاربر انتهایی در عصر تحول دیجیتال مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره لزوم اجرای این پروژه گفت: تحول چشمگیر فناوری‌های مرتبط با صنایع الکترونیک، مخابرات و رایانه، از یک سو منجر به توسعه سرویس‌های جدید ارتباطی همانند انتقال داده، انتقال صدا و تصویر، سنجش از دور، ارتباطات رایانه‌ای و همچنین تحول دیجیتال در ارتباطات بانکی، تجاری و نظام اداری شده است و از سوی دیگر کاهش مسافرت‌های غیر ضروری و دورکاری در بسیاری از مشاغل متأثر از شرایط شیوع بیماری کرونا و حفظ محیط زیست سبب شده تا وظایف محوله به بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور بسیار سنگین و تخصصی شود.

اخوان مختاریانی ادامه داد: علاوه بر آن در سال‌های اخیر تعداد، تنوع و پهنای باند مورد نیاز سرویس‌های صوت، تصویر و داده، در کنار فناوری‌های جدید IOT، ۵G و … بسیار بیشتر شده است. به دلیل رشد اینترنت و ظهور سرویس‌های محتوایی متنوع در سال‌های اخیر، اپراتورهای ارتباطی کشور از سرویس‌ها و فناوری‌های جدید و به روز در شبکه‌های ارتباطی خود بهره می‌گیرند.

وی ادامه داد: از این رو خروجی این پروژه می‌تواند دانش فنی لازم برای معرفی و اولویت‌بندی سرویس‌های نوین مطرح در عصر تحول دیجیتال در کنار سرویس‌هایی که در حال حاضر در سبد محصولات شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارند، را ارائه دهد./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تحول دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستیم و براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آن برعهده ما مسئولین است.

ابوطالب شفقت امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداران دو شهر زیبای خرم‌آباد و بروجرد را که مردم را ترغیب به مهاجرت به شهرهای کوچک کنند تشویق می‌کنم.

وی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های استان ایجاد زیرساخت‌ها باشد تا کسب و کار راحت‌تر و کارهای اجتماعی بهتر جواب دهد.

استاندار لرستان با بیان اینکه زیرساخت روستایی در شهرهای کوچک ارتقا داده شد تا مهاجرت معکوس انجام شود، تصریح کرد: هرچه قدر بتوانیم مردم را در روستاها نگهداریم و مردم از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک ترغیب کنیم، در راستای کسب و کار به اهداف خود خواهیم رسید.

شفقت با بیان اینکه شهردار یک ماموریت بیشتر ندارد و آن این است که شهرداران مسئول نشاط اجتماعی هستند، افزود: شهرداران چنانچه برساخت و ساز، مهار ترافیک شهری، تنظیف شهر و ... نظارت داشته باشند همه این کارها منجر به رضایتمندی افراد می‌شود و این مهم حول نشاط فردی و اجتماعی جامعه خواهد بود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر شرایط بسیار خوبی برای گردشگری در شهرهای کوچک وجود دارد و نباید از این ظرفیت‌ها غافل شویم.

استاندار لرستان بر برطرف کردن محرومیت‌زدایی در چارچوب قانون تاکید کرد و با بیان اینکه منافع شهرهای محروم را دفاع خواهیم کرد، افزود: نمایندگان منتخب مردم در مجلس، فراکسیون شهرهای کوچک در شهرهای کوچک تشکیل و قانونی بنویسند که با اجرای آن زیرساخت‌هایی را در شهرهای کوچک در راستای محرومیت زدایی ایجاد کنیم چراکه راهبرد ججمهوری اسلامی ایران محرومیت زدایی است.

شفقت گفت: یک سری قوانین توسط منتخبین مردم در مجلس تدوین شود که مشکلات شهرهای کمتر برخوردار برطرف و محرومیت زدایی انجام شود.

وی با بیان اینکه به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستم، تصریح کرد: براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آنها برعهده ما مسئولین است، هرچقدر بتوانیم نظام طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی را قوه محور تدوین کنیم آنوقت توانسته‌ایم قوه‌ها به قابلیت و قابلیت‌ها را به قدرت تبدیل کنیم.

شفقت گفت: قوی‌ترین قدرت، استحکام درونی جامعه است و باید یک حکمرانی تقویت کنیم که درون خودمان قوی باشد؛ قدرت درونی ما اتحاد، همدلی و یکپارچگی و مردم محور بودن مدیریت حکمرانی است.

انتهای پیام

.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی