Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت گفت: با همکاری بنیاد برکت ۴۰۰۰ شغل در زنجان ایجاد شده است.

هادی جوهری در گفت‌وگو با ایسنا، از مشارکت این بنیاد با شش واحد صنعتی در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: این مشارکت با حجم کل سرمایه‌گذاری ۸۰۱ میلیارد ریالی صورت گرفته و ایجاد اشتغال برای ۴۰۰۰ را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بنیاد برکت پس از تثبیت و به مرحله سوددهی رسیدن از سه واحد خارج شده و سهم خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

این مسئول از مشارکت بنیاد برکت با یک کارخانه تولیدکننده انواع سیم و کابل برق در زنجان خبر داد و گفت: سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی بنیاد با شرکت سیم و کابل نور زنجان، علاوه بر احیای این واحد صنعتی، باعث ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر شده است. حجم کل سرمایه‌گذاری برای احیا و آغاز به فعالیت مجدد این شرکت مستقر در شهرک صنعتی شماره‌ یک استان بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال است.

جوهری با اشاره به افتتاح فاز توسعه‌ای این واحد تولیدی در سال گذشته، تصریح کرد: این شرکت قبل از مشارکت با بنیاد برکت در فضایی اجاره‌ای و با ظرفیت محدود، مشغول به فعالیت بود که با ورود و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت از سال ۱۳۹۶، محل فعلی شرکت خریداری و سرمایه در گردش مورد نیاز جهت افزایش تولید آن تامین شد و به چرخه تولید بازگشت و در حال حاضر به عنوان یکی از واحدهای تولیدی نمونه استان زنجان فعالیت می‌کند.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، ادامه داد: با افتتاح فاز توسعه‌ای، ظرفیت تولید این شرکت از ۲۰ به ۷۰ درصد رسیده است و عمده محصولات آن به ۱۵ کشور از جمله افغانستان، عراق و ارمنستان صادر می‌شود.

وی در رابطه با محصولات شرکت مشارکتی بنیاد برکت، عنوان کرد: این کارخانه در زمینه تولید انواع سیم و کابل قدرت و خانگی فعالیت دارد و قرار است به زودی سیم‌های مخابراتی را هم به فهرست محصولاتش اضافه کند. همه محصولات این کارخانه طبق آخرین استانداردهای جهانی تولید می‌شود. 

این مسئول ادامه داد: مشارکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در شرکت سیم و کابل نور زنجان، گام موثری در افزایش تولید، اشتغال‌زایی و صادرات محصولات این کارخانه بوده است و این واحد صنعتی هم اکنون جزو ۲۰ صادرکننده‌ عمده‌ استان محسوب می‌شود.

جوهری اظهار کرد: بنیاد برکت در مجموع اقدام به مشارکت، سرمایه‌گذاری، ارائه تسهیلات و پشتیبانی از ۷۴۲ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که باعث ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۲۱۱ هزار متقاضی اشتغال شده است. ۶۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال برای توانمندسازی این ۷۴۲ بنگاه سرمایه‌گذاری شده و بنیاد پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۸۲ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت، بیان کرد: این بنیاد در سال ۱۴۰۰ سرمایه‌گذاری در ۱۲۴۰بنگاه تولیدی در مناطق محروم کشور را در دستور کار قرار دارد که احیای واحدهای تعطیل و نیمه‌تعطیل در اولویت است.

این مسئول خاطرنشان کرد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تاکنون ۴۶۸ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۴۵۲ میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته استان زنجان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بنیاد برکت زنجان اقتصادی بنیاد سرمایه گذاری استان زنجان واحد صنعتی بنیاد برکت سیم و کابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی