Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سال‌هاست بیماران خاص لرستان علاوه بر درد بیماری مجبوراند رنج کمبود دارو را در نبود داروخانه تخصصی هلال احمر برای ارائه داروهای تک‌ نسخه‌‌ای ویژه بیماران خاص را تحمل و با مشقت زیاد داروی خود را از استان‌های دیگر تهیه کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  خرم‌آباد  با توجه به اینکه مقام  معظم رهبری  بارها  فرموده‌اند «کاری کنیم بیمار جزء درد بیماری رنج دیگری نداشته باشد» ولی  بیماران خاص و صعب‌العلاج لرستانی به غیر از رنج بیماری خود، ده‌ها و بلکه صدها  مشکل دیگر جهت تامین داروهای خود دارند، بیمارانی که عمری با درد دست و پنجه نرم می‌کنند و دارو جزء جدایی ناپذیر زندگی‌‌شان شده است و بدون شک وجود داروخانه‌های تخصصی با داروهای معتبر و قیمت مناسب در استان لرستان یکی از نیازهای مهم  این بیماران قلمداد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین راستا سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر کشور جهت رفع این مشکل با ایجاد داروخانه‌های تخصصی در بسیاری از استان‌های کشور کمک شایانی به رفع نیازهای بیماران، جهت تأمین داروهای کمیاب انجام داده است ولی در استان لرستان 25 سال است جدال علوم پزشکی و هلال احمر لرستان بر سر بود یا نبود داروخانه تخصصی هلال احمر سبب شده که بیماران خاص  این استان متضرر شوند و برای تامین دارو مورد نیاز خود راهی استان‌های همجوار شوند و رنج مشقت راه و استرس فاسد شدن داروهای یخچالی در مسافت‌های طولانی بر رنج بیماری آنها افزوده شود.

برای راه‌اندازی داروخانه منتظر صدور شناسنامه ملی هستیم

صارم رضایی مدیر عامل جمعیت هلال احمر لرستان شامگاه پنج شنبه در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه با اشاره به آخرین وضعیت داروخانه هلال احمر در استان لرستان  اظهار داشت: خوشبختانه  کلیه مجوزهای مربوط به کمیسیون  ماده 20 و وزارت  بهداشت  صادر و هفته گذشته به استان ارسال شده و منتظر صدور شناسنامه ملی از طرف وزارت  بهداشت هستیم.

وی افزود: جهت احداث داروخانه هلال احمر  فضای فیزیکی در منطقه سبزه میدان در نظر گرفته شده و به محض صدور شناسنامه ملی این داروخانه به زودی راه‌اندازی و به مردم استان خدمات ارائه می‌دهد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان عنوان کرد: با هماهنگی‌های ایجاد شده با سازمان تدارکات پزشکی و پیگیری نمایندگان استان و با توجه به اینکه هلال احمر پنج کارخانه داروسازی در سطح کشور دارد پس از راه‌اندازی داروخانه هلال احمر داروها  نیز پخش می‌شود.

  وی در رابطه  حمایت هلال احمر از بیماران صعب العلاج بیان کرد: خوشبختانه به صورت پیوسته و ماهانه  با معرفی  بیماران  صعب العلاج  از طرف مراجع مختلف مورد درمان قرار می‌گیرند  در همین راستا تاکنون 180 میلیون  تومان به حدود 380 بیمار صعب العلاج  و همچنین به 271  بیمار کرونایی، دیابتی و نیازمند 550 میلیون ریال کم هزینه پرداخت شده است.

این وعده بهاری مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان جهت راه‌اندازی داروخانه هلال احمراستان در حالی است که پیش از این نیز کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر کشور 18 ام آبان ماه سال گذشته در سفر به لرستان داشتن داروخانه هلال احمر را حق طبیعی مردم لرستان دانست و از راه‌اندازی این  داروخانه تا ماه آینده (دی ماه سال گذشته ) خبر داد و گفت: بنده به طور ویژه راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در استان لرستان را پیگیری خواهم کرد.

غیر از هلال احمر هیچ داروخانه‌‌ای حق عرضه داروهای خاص را ندارد

وی تصریح کرد: تا پایان امسال به طور قطعی داروخانه هلال احمر در لرستان ایجاد می‌شود و معتقد هستیم غیر از هلال احمر هیچ داروخانه‌‌ای حق عرضه داروهای خاص را ندارد.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور  خاطرنشان کرد: تهیه داروهای خاص و داشتن یک داروخانه قوی در استان لرستان جز دغدغه‌های جمعیت هلال احمر است که در همین راستا معاونت درمان جمعیت هلال احمر با پیگیری‌های انجام شده برخی از کار راه‌اندازی داروخانه هلال احمر استان لرستان انجام شده و امیدواریم طی ماه آینده با گرفتن مصوبه ازکمیسیون ماده 20 سازمان غذا و دارو استان لرستان نیز به جمع  داروخانه‌های هلال احمر اضافه می‌شود.

همتی افزود: از سازمان غذا و دارو در خواست کرده‌ایم که نباید از  راه‌اندازی داروخانه‌های خاص جلوگیری کند چرا که راه‌اندازی این داروخانه‌ها برای هلال احمر جز هزینه سودی ندارد ولی دغدغه مردم برای تهیه داروهای خاص کمتر می‌شود.

افتتاح داروخانه هلال‌احمر در لرستان نیازمند هماهنگی‌های درون استانی است

محمد نصیری رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر کشور  نیز هشتم فروردین‌ ماه  امسال در سفر به لرستان  راه‌اندازی داروخانه هلال احمر را نیاز مبرم  لرستان دانست و اظهار داشت: با توجه به محرومیت استان و بروز حوادث طبیعی در این استان احداث داروخانه هلال‌احمر نیاز مبرم لرستان بوده که عملیاتی شدن آن نیازمند هماهنگی‌های لازم درون استانی است که امیدواریم با پیگیری استاندار لرستان و طبق مصوبه ماده 20 کمیسیون دانشگاه علوم پزشکی در سال 1400 افتتاح شود.

وی تصریح کرد: تنها  2 استان از کشور فاقد داروخانه هلال‌احمر هستند که لرستان یکی از آن‌هاست و این اصلاً زیبنده این استان و کشور ما نیست و استاندار لرستان باید هماهنگی‌های لازم درون استانی را به ثمر برساند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر کشور  خاطر نشان کرد: هم اکنون مراکز توان‌ بخشی در مرکز استان وجود دارد که امیدواریم با افتتاح داروخانه هلال‌احمر در لرستان شاهد افزایش مراکز توان ‌بخشی در شعب شهرستان‌‌های استان باشیم.

به هرحال امیدواریم  رویای بیماران خاص لرستانی بر اساس وعده‌های مسئولان امسال  محقق شود و شاهد  ترخیص داروخانه هلال احمر پس از 25 سال  باشیم تا بیماران خاص لرستان پس از سال‌ها رنج و مشقت در استان به داروی خود دسترسی پیدا کنند.

خرم‌آباد|رویای بیماران خاص لرستانی در آستانه تحقق؛ ترخیص داروخانه هلال احمر بعد از 22 سال مردم لرستان از نبود داروخانه تخصصی رنج می‌برند رنج بیماران خاص لرستان در دعوای علوم پزشکی و هلال احمر؛ سکوت عجیب استاندار‌

انتهای پیام/645/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه اندازی داروخانه هلال احمر داروخانه هلال احمر جمعیت هلال احمر کشور بیماران خاص لرستان صدور شناسنامه ملی هلال احمر لرستان استان لرستان داروهای خاص داروخانه ها صعب العلاج استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت

رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی گفت: با صدور مجوزهای جدید تاسیس، تعداد داروخانه‌ها در شهرستان خوی به بیش از دو برابر افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، صبح امروز _جمعه، هفتم اردیبهشت_ معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خوی از انبار دارویی این شهرستان بازدید به عمل آوردند.

حسین حبیب‌زاده در این بازدید اظهار کرد: طی دو سال گذشته به ۳۰ داروخانه جدید مجوز تأسیس صادر شده است.

وی افزود: با صدور مجوزهای جدید شمار داروخانه‌های این شهرستان از ۲۸ به ۵۸ داروخانه رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خوی گفت: با افزایش دو برابری تعداد داروخانه‌های خوی روند توزیع و تأمین دارو در شهرستان به استانداردها و شاخص‌های لازم نزدیک شد.

حبیب‌زاده ادامه داد: در این مدت همچنین با راه‌اندازی یک داروخانه شبانه‌روزی جدید تعداد داروخانه‌های شبانه‌روزی شهرستان نیز به ۹ داروخانه رسیده است.

کد خبر 748035

دیگر خبرها

  • آماده‌باش هلال احمر در پی احتمال بارش شدید باران در ۱۳ استان
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت