Web Analytics Made Easy - Statcounter

مودم جیبی هواوی E5577 را باید یکی از باکیفیت‌ترین محصولات در این گروه بدانیم که با طیف وسیعی از امکانات، پشتیبانی از اپراتورهای مختلف و نمایشگر بسیار کاربردی، توانسته به گزینه‌ای محبوب در بازار مودم‌های 4G تبدیل شود.

چرا به مودم همراه 4G نیاز داریم؟

تصور کنید که قصد دارید برای یک مسافرت کوتاه همراه با لپ‌تاپ و کلیه وسایل کاری خود، به شهری دیگر بروید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حالت دسترسی به اینترنت ثابت و ADSL غیرممکن است و استفاده از اینترنت موبایل تنها راهکار رسیدن به سرعت مناسب است. اما برای آنکه گوشی هوشمند خود را همیشه در دسترس داشته باشید و باتری آن نیز آسیب نبیند، عملاً امکان استفاده همیشگی از گوشی برای اشتراک‌گذاری اینترنت (هات‌اسپات) وجود ندارد. در این مواقع بهترین راهکار، استفاده از مودم‌های سیم‌کارت‌خور همراه است.

به همین منظور، هواوی به عنوان شرکتی پیشرو در صنعت مخابرات و کالاهای دیجیتال، مودم همراه E5577 4G را عرضه کرده است. این مودم جیبی برخلاف بسیاری از رقبای هم‌رده، به نمایشگری مجهز است که به صورت لحظه‌ای شما را از وضعیت ارتباط اینترنتی آگاه کرده و اعلان‌های مختلف را برای شما به نمایش می‌گذارد.

همچنین وزن 110 گرمی، ابعاد کوچک و باتری مناسب این مودم، قابلیت حمل‌پذیری آن را به صورت قابل توجهی افزایش داده است.

پشتیبانی از شبکه‌ها و اپراتورهای مختلف

مودمE5577  با داشتن یک شکاف سیم‌کارت، اینترنت 4G را دریافت کرده و به صورت بی‌سیم (Wi-Fi) در اختیار کاربران قرار می‌‎دهد. این مودم علاوه بر پشتیبانی از شبکه‌های 3G و 2G، قابلیت ارسال و دریافت پیامک از طریق منوی کاربری خود را نیز فراهم می‌کند.

نکته جالب توجه دیگر این است که این مودم قابلیت اتصال آنتن‌های خارجی را نیز دارد. در صورت حضور در مکان‌های با پوشش آنتن ضعیف، می‌توانید از این قابلیت کاربردی استفاده کرده و در شرایطی که حتی گوشی‌های هوشمند نیز توانایی دریافت داده‌های اینترنتی را ندارند، به راحتی به شبکه اینترنت دسترسی پیدا کنید.

شارژدهی و باتری با دوام

بارزترین ویژگی مودم همراه هواوی E5577 استفاده از باتری استاندارد قابل تعویض 3000 میلی‌آمپر ساعتی است که طبق آزمایش‌های انجام شده، می‌تواند بین 6 تا 8 ساعت، بدون نیاز به شارژ مجدد دسترسی به اینترنت را میسر کند.

همچنین برای شارژ این مودم از درگاه USB که در پایین بدنه آن قرار گرفته، استفاده می‌شود. امکان شارژ مودم جیبی E5577 با استفاده از منابعی مانند پاوربانک، درگاه‌ USB کامپیوتر، شارژر فندکی خودرو و شارژرهای گوشی‌های هوشمند وجود دارد.

نمایشگر LCD، وای‌فای و امکانات جانبی کاربردی

هواوی در این مودم از یک نمایشگر TFT LCD به ابعاد 1.45 اینچ استفاده کرده که می‌تواند قدرت سیگنال، سرعت ارسال و دریافت داده، میزان شارژ باتری و تعداد پیامک وارده به دستگاه (خوانده نشده) را نشان دهد.

این مودم 4G هواوی با توجه به استفاده از تراشه اختصاصی HiSilicon Balong 710، می‌تواند شبکه وای‌فای نوع n با قابلیت اتصال حداکثر 16 کاربر و سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه را فراهم کند. باید در نظر داشته باشید که با توجه به ابعاد و موارد کاربری که برای مودم E5577 در نظر گرفته شده، قابلیت‌های ارتباط بی‌سیم آن بسیار رضایت‌بخش است.

قابلیت جالب توجه دیگر این مودم، استفاده از یک شکاف کارت حافظه برای اتصال کارت‌های میکرو اس‌دی است. پس از قرار دادن کارت حافظه درون مودم، تمام دستگاه‌های متصل به آن به اطلاعات درون حافظه جانبی دسترسی داشته و می‌توان از مودم به عنوان یک Card Reader برای کامپیوتر نیز استفاده کرد.

در نهایت باید گفت با توجه به ابعاد کوچک، شارژدهی مناسب، نمایشگر کاربردی LCD و امکانات متنوع مودم، Huawei E5577 4G را باید در دسته مودم‌های همراه با ارزش خرید بالا جا داد.

پربیننده ترین چرا موبایل ارزان شد؟ هدیۀ ایرانسل به مناسبت روز جهانی ارتباطات هفتمین نمایشگاه آنلاین کتاب دیجی‌کالا آغاز شد گوگل؛ شریک جدید اینترنت ماهواره ای پویش انتخاباتی دام جدید کلاهبرداران فضای مجازی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هوآوی هواوی انتخابات ۱۴۰۰ مودم همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D

به گزارش خبرگزاری مهر، این ابزار بسیار انعطاف‌پذیر بوده و استفاده از آن آسان است و می‌توان آن را برای استفاده در یک دستگاه پوشیدنی برای کمک به یک حفظ یک رژیم غذایی خاص شخصی‌سازی کرد. جزئیات این پروژه در مقاله‌ای در ACS Applied Nano Pathers منتشر شده است.

ویتامین‌های C و D ریز مغذی‌هایی هستند که در مسیرهای متابولیکی درگیر در مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها نقش مهمی داشته و در سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار هستند. نظارت بر این ویتامین‌ها از این نظر مهم است که سطح ویتامین‌ها را در بدن در محدوده مشخصی حفظ می‌کند.

با این حال، روش‌هایی که در حال حاضر برای این کار در دسترس است، نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی پرهزینه دارد که توسط متخصصان باید استفاده شود. این روش‌ها مستلزم جمع‌آوری نمونه خون هستند و زباله‌های خطرناک تولید می‌کنند. تشخیص و تجزیه و تحلیل هر دو ویتامین در یک نمونه به صورت همزمان زمان دشوار است.

برای ساده‌سازی فرایند، محققان انستیتوی فیزیک سائو کارلوس از منابع نسبتاً ارزان مانند کربن و پروتکل‌های سریع عملیاتی برای توسعه یک تراشه الکتروشیمیایی برای نظارت بر ویتامین‌های C و D استفاده کردند.

این تراشه یکبار مصرف است و حاوی دو حسگر بوده که هر یک از آن‌ها از جریان الکتریکی برای تشخیص ویتامین استفاده می‌کند. در مورد ویتامین C، این حسگر از نانوذرات کربنی به عنوان یک الکتروکاتالیست استفاده می‌کند. حسگر ویتامین D از نیترید کربن گرافیتی و نانوذرات طلا همراه با لایه ای از آنتی‌بادی‌های ۲۵(OH)D۳ ساخته شده است.

این تراشه به راحتی کار می‌کند. تمام کاری که کاربر باید انجام دهد این است که آن را به یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل کوچک شبیه به گلوکومتر وصل کند، نمونه‌ای از بزاق یا سرم خون را وارد آن کرده و منتظر بماند تا جریان الکتریکی نشان دهنده حضور و سطح ویتامین‌ها نمایش داده شود. نتیجه در کمتر از ۲۰ دقیقه بدست می‌آید.

تیاگو سرفیم مارتینز محقق کالج امپریال لندن می‌گوید: «با بی‌حرکتی گونه‌های الکتروشیمیایی فعال روی سطح یکی از حسگرها، ما توانستیم نیاز به برچسب و پروب‌های ردوکس را حذف کنیم و در نتیجه دستگاه را ساده کنیم و پیچیدگی تجزیه و تحلیل را کاهش دهیم. این کار باعث می‌شود تراشه به طور بالقوه کاربردی تر و کارآمدتر باشد، و این امکان را فراهم می‌کند تا مستقیماً در داروخانه و کلینیک‌ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است که برای استفاده به عنوان یک دستگاه پوشیدنی مناسب باشد.»

کد خبر 6091264 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • ۵ مدل پنکه پارس خزر محبوب و پرفروش برای روز‌های گرم تابستان
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت