Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-بر اساس تازه‌ترین یافته‌های دانشمندان دانشگاه ییل و برخلاف آنچه تصور می‌شود، آنتی بادی‌ها در مواردی منجر به مرگ بیماران کرونایی می‌شوند.

تولید آنتی بادی‌های ویروس کووید-۱۹ امید طولانی مدت برای پایان دادن به همه گیری بوده است. دانشمندان دانشگاه ییل در مجله نیچر گزارش کردند، با این وجود این کیت‌های محافظ سیستم ایمنی هم مقصر اصلی موارد شدید کووید-۱۹ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آنتی بادی‌ها بافت‌ها یا اندام‌های فرد را شبیه به آنچه باعث بیماری‌های خود ایمنی مانند لوپوس یا آرتریت روماتوئید می‌شوند، هدف قرار داده و به آن‌ها واکنش نشان می‌دهند. محققان گزارش دادند در موارد کووید-۱۹ آن‌ها می‌توانند به بافت سالم مغز، رگ‌های خونی، پلاکت، کبد و دستگاه گوارش حمله کنند. هرچه آنتی بادی‌های بیشتری شناسایی شوند، شدت بیماری توسط بیماران بیشتر می‌شود.

این مطالعه نشان داد آنتی بادی‌ها به طور متناقضی پروتئین‌های سیستم ایمنی بدن را که برای دفع عفونت‌ها طراحی شده‌اند، هدف قرار داده و با آن‌ها تداخل می‌کنند.

آرون رینگ، استادیار ایمونوبیولوژی دانشگاه ییل و نویسنده ارشد مقاله گفت: این یک شمشیر دو لبه است. آنتی بادی‌ها برای دفع عفونت بسیار مهم هستند، اما برخی از بیماران کووید-۱۹ همچنین دارای آنتی بادی‌هایی هستند که به سلول‌ها و بافت‌های خود آسیب می‌رسانند.

رینگ گفت واضح است که در بسیاری از موارد وجود ویروس کرونا باعث ایجاد آنتی بادی‌های مخرب می‌شود، اما همچنین احتمال دارد برخی از بیماران کووید-۱۹ از آنتی بادی‌های قبلی استفاده کنند که آن‌ها را مستعد ابتلا به عفونت می‌کند.

به گزارش محققان این مطالعه موش‌هایی که دارای آنتی بادی‌های مشابه هستند بیشتر در معرض عفونت توسط ویروس کرونا قرار دارند و احتمال مرگ آن‌ها بیشتر است؛ وجود این آنتی بادی‌های سرکش طولانی مدت همچنین می‌تواند توضیح دهد که چرا برخی از افراد آلوده به کووید-۱۹ بعد‌ها می‌توانند علائم پزشکی پایدار یا اصطلاحا موارد طولانی کووید داشته باشند و به گفته رینگ این می‌تواند میراث ناخوشایند ویروس باشد.

آکیکو ایواساکی، نویسنده همکار، استاد ایمونوبیولوژی والدمار فون زدوتویتس در دانشگاه ییل افزود: یافته‌های ما اهمیت واکسیناسیون را تقویت می‌کند. این واقعیت که حتی عفونت‌های خفیف نیز با تولید آنتی بادی در ارتباط هستند، احتمال عواقب طولانی مدت کووید-۱۹ بر سلامتی را تاکید می‌کند.

برای مطالعه رینگ با گروهی از دانشمندان، محققان و پزشکان که در حال انجام تحقیقات بالینی برای مبارزه با کووید-۱۹ بودند، همکاری کرد تا نمونه خون ۱۹۴ بیمار را که به ویروس مبتلا شده‌اند، بررسی کند.

رینگ گفت: این یافته‌ها ممکن است به استراتژی‌هایی برای درمان یا جلوگیری از اثرات مخرب آنتی بادی در بیماران کووید-۱۹ منجر شود. علاوه بر این از فناوری جدید REAP می‌توان برای تعیین پاسخ‌های مهم آنتی بادی برای بسیاری از بیماری‌های دیگر فراتر از کووید-۱۹ استفاده کرد. آزمایشگاه رینگ انبوهی از آنتی بادی‌های جدید را در بیماران مبتلا به بیماری خود ایمنی پیدا کرده است و اکنون در حال جستجوی آنتی بادی در بیماران مبتلا به سرطان و بیماری‌های عصبی است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آنتی بادی آنتی بادی ها دانشگاه ییل کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد