Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در حالی خودروسازان هفته گذشته در نامه ای رسمی به کمیسیون صنایع مجلس خواستار آزادسازی قیمت خودرو شده بودند که بالاخره زیر بار مصوبه شورای رقابت رفتند و گروه صنعتی ایران خودرو بر اساس مصوبه شورای رقابت، قیمت محصولات خود را افزایش داد.

 معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که با اعمال افزایش قیمت طبق مصوبه ابلاغ شده از سوی شورای رقابت، امکان افزایش ظرفیت تولید و عرضه به بازار فراهم خواهد شد، تاکید کرد: قیمت برخی از محصولات ایران خودرو فاصله قابل توجهی با بازار دارند که این مابه التفاوت نصیب واسطه گران و دلالان می شود؛ قیمت های جدید محصولات،‌ هر چند که هزینه های تولید را پوشش نمی‌دهد اما این فاصله را به نفع مصرف کننده واقعی کاهش خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابک رحمانی، تعیین قیمت کارخانه‌ای محصولات به گونه‌ای که بهای تمام شده تولید را پوشش داده و سود معقولی را نیز نصیب خودروساز کند را لازمه تولید اقتصادی دانست و گفت: میزان افزایش تصویب شده هزینه‌های تولید را جبران نمی کند، اما تبعیت از قانون مصوب از سوی نهادهای مرتبط، ما را ملزم به فروش با قیمت‌های تعیین شده می‌کند.

وی ادامه داد: طبق ابلاغیه شورای رقابت، قیمت محصولات ایران خودرو با میانگین 8 درصد افزایش یافته که در این میان بخشی از محصولات کم تر از این عدد و بخشی نیز با هدف حذف رانت بازار و کاهش زیان دهی تولید، بالاتر از این عدد افزایش یافته اند؛ قیمت بخشی از تولیدات نیز افزایشی نداشته است.

معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو، با اشاره به ابلاغیه شورای رقابت، خاطرنشان کرد: این ابلاغیه مربوط به تورم سال گذشته است و افزایش هزینه‌های سال جاری از قبیل دستمزد، تورم تامین قطعه و مواد اولیه در آن لحاظ نشده است.

به گفته رحمانی، محاسبات صورت گرفته طبق ابلاغیه شورای رقابت براساس تعداد خودروهای تولیدی براساس برنامه مصوب تولید محاسبه شده و میانگین متوسط وزنی در ماه‌های آینده قابلیت رصد و پایش توسط سازمان‌های نظارتی را نیز خواهند داشت.

وی درباره ثبت‌نام‌هایی که مشمول افزایش قیمت نخواهند شد، توضیح داد: طبق ابلاغیه شورای رقابت، مشتریانی که قبل از سال 1400 ثبت نام کرده‌، وجهی را به عنوان پیش پرداخت واریز کرده و طبق قرارداد مشمول سود نباشند، شامل افزایش قیمت مصوبه اخیر شورای رقابت نخواهند بود اما محدودیت‌های ثبت نامی از قبیل در رهن ماندن اسناد خودرو مطابق بخشنامه به قوت خود باقی است.

رحمانی با بیان این که ایران خودرو با افزایش تیراژ تولید و تنوع بخشی به محصولات به دنبال ایجاد شرایط رقابتی در بازار خودروی کشور است، اظهار امیدواری کرد، با ثبات نرخ نهاده‌های تولید و حتی کاهش نرخ ارز در سال جاری، شاهد ثبات و حتی کاهش بهای تمام شده تولید باشیم.

 مدیران خودروسازی هفته گذشته در نامه ای رسمی به کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی خوستار آزادسازی قیمت خودرو شده بودند و پیش از این هم خبرهایی مبنی بر مقاومت آنها در مقابل مصوبه شورای رقابت منتشر شده بود.

 

 تسنیم

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ابلاغیه شورای رقابت ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۳۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید محصولات مدیران خودرو + جدول اردیبهشت ۱۴۰۳

 قیمت روز و جدید انواع محصولات مدیران خودرو در تاریخ چهارشنبه ۵ اردیبهشت اعلام شد.

به گزارش اقتصادآنلاین، بر اساس قیمت جدید محصولات مدیران خودرو در بازار، قیمت ام وی ام X ۲۲ پرو دستی به ۹۷۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین قیمت ام وی ام X ۳۳ کراس دستی نیز یک میلیاردو۸۸ میلیون تومان است. قیمت آریزو ۵ اسپورت نیز یک میلیاردو۴۱۷ میلیون تومان شده است. قیمت فونیکس FX (۱.۶) نیز ۲ میلیاردو۳۷۰ میلیون تومان است.

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • قیمت جدید محصولات مدیران خودرو + جدول اردیبهشت ۱۴۰۳
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!