Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز هدف از این بررسی این است که معلوم شود آیا ترکیب این واکسن‌ها بی‌خطر است و اینکه آیا پاسخ ایمنی پس از افزودن واکسن ذات‌الریه به واکسن موجود کرونا تشدید می‌شود یا نه.

واکسن «کنژوگه پنوموکوکی ۲۰ ظرفیتی» ( 20vPnC) برای کمک به بزرگسالان برای محافظت در برابر ۲۰ نوع سروتیپ باکتری پنوموک مسئول اکثریت موارد مهاجم بیماری پنوموکوکی و ذات‌الریه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بررسی جدید شامل ۶۰۰ فرد بزرگسال خواهد بود که در دو بررسی قبلی مرحله نهایی واکسن کرونای فایزر و بیونتک شرکت داشته‌اند و دست کم شش ماه از دریافت دوز دوم واکسن کرونای آنها گذشته‌ است. این افراد دوز سوم واکسن کرونا به علاوه واکسن پنوموک را دریافت خواهند کرد.

قبلا توصیه می‌شد واکسن‌های کووید-۱۹ به تنهایی تجویز شوند. اما بر اساس تجربه‌های درباره سایر واکسن‌های غیر از کرونا، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا گفته است که واکسن‌های کرونا و سایر واکسن‌ها را می‌توان به طور همزمان یا یک در یک روز تزریق کرد.

سازمان غذا و داروی آمریکا در ماه دسامبر پذیرفت که بازبینی مجوز کاربرد بیولوژیک واکسن تحقیقاتی 20vPnC در بزرگسالان بالای ۱۸ سال را در اولویت قرار دهد و زمانی برای تصمیم‌گیری در ماه ژوئن (خرداد) تعیین شده است.

آژانس دارویی اروپا (EMA) هم دو ماه بعد درخواست مجوز بازاریابی فایزر برای واکسن 20vPnC را پذیرفت.

کد خبر 603248 برچسب‌ها واکسن کرونا- فایزر واکسن واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا فایزر واکسن واکسن کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۳۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت

گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو» ژاپن می‌گویند باکتری‌هایی که به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم هستند هم در ژاپن و هم در خارج از کشور به یک مشکل جدی تبدیل شده‌اند.

متخصصان می‌گویند باکتری‌های مقاوم به دارو به دلیل استفاده بیش از حد یا استفاده نادرست از آنتی‌بیوتیک‌ها به طور فزاینده‌ای شیوع پیدا می‌کنند از جمله در بیمارانی که مصرف داروها را بدون در نظر گرفتن دستورالعمل تجویز شده توسط پزشک متوقف می‌کنند در حالی که میکروب‌ها در بدن آنها باقی می‌مانند.

تمرکز تحقیقات این گروه بر کلون E.coli ST۱۳۱ بود که مقاومت آنتی‌بیوتیکی بالایی دارد.

طی این مطالعه، ST۱۳۱ را از نمونه‌های آب دریاچه و رودخانه و همچنین مدفوع حیوانات در حیات وحش از جمله راکون‌ها و گوزن‌ها که در استان‌هایی از جمله «گیفو» و «شیگا» گرفته شده بود به مدت شش سال تا سال ۲۰۲۱ جدا کردند. سپس محققان ویژگی‌های ژنتیکی آن ها را تجزیه و تحلیل کردند.

آن ها همچنین ST۱۳۱ مشتق شده را که از نمونه‌های ادرار افراد در همان منطقه به دست می‌آمد، تجزیه و تحلیل کردند تا آن ها را با پس‌زمینه ژنتیکی نمونه‌های مشتق شده از محیط زیست مقایسه کنند.

آنالیزها حاکی از شباهت ژنتیکی نزدیک بین ST۱۳۱ انسان و محیط‌های آبی و حیات وحش است که نشان‌دهنده گسترش احتمالی باکتری از جامعه انسانی به محیط طبیعی است.

به گزارش شبکه تلویزیون ملی ژاپن (NHK)، این گروه می‌گوید این  نخستین‌بار در ژاپن است که گسترش باکتری‌های مقاوم به دارو بر اساس اطلاعات ژنتیکی آن ها نشان داده شده است.

این متخصصان همچنین هشدار می‌دهند اگر اقداماتی انجام نشود، باکتری‌های مقاوم به دارو می‌توانند بیشتر در طبیعت گسترش پیدا کنند و سپس از حیوانات به مردم بازگردند و سبب شیوع بیماری‌های عفونی جدید شوند.

ساتو تویوتاکا، دانشیارِ دانشکده تحصیلات تکمیلی دامپزشکی دانشگاه هوکایدو در این باره گفت که در مطالعات آتی می‌خواهد شناسایی کند چگونه باکتری‌های مقاوم به دارو از مردم به طبیعت پخش می‌شوند و چگونه می‌شود از گسترش آن ها جلوگیری کرد.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بیانیه‌های پیشین خود بارها تاکید کرده است مقاومت ضدمیکروبی یکی از مهمترین تهدیدات بهداشت عمومی و توسعه جهانی است.

این سازمان و دیگر نهادهای بهداشتی می‌گویند باکتری‌های مقاوم به ضدمیکروب‌ها مسئول حدود ۱.۲۷ میلیون مرگ و میر جهانی در سال ۲۰۱۹ بوده‌اند و اگر تدابیری اتخاذ نشود، ممکن است تا سال ۲۰۵۰ موجب مرگ ۱۰ میلیون نفر در سال شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • یادآوری جنایت های غزه یهودی ستیزی نیست
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود