Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مرتضی حنیفه زاده در جلسه رفع موانع تولید تشکل های تعاونی بخش کشاورزی با بیان اینکه ما می خواهیم در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری کار را برای کشاورزان و سرمایه گذاران بخش تسهیل نماییم با تاکید بر ضرورت توجه به تولید اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب از چند سال قبل مرتب بر این مساله تاکید می کنند و امسال نیز بحث مانع‌زدایی در تولید را در شعار سال قرار دادند که این مساله نشان از توجه ایشان به حوزه تولید و کشاورزی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشاورزی یکی از بخش‌های با اهمیت حوزه تولید است، افزود: بخش کشاورزی تامین امنیت غذایی کشور را تضمین و ما را از بیگانگان بی نیاز می‌کند.

مسئول رفع موانع تولید وزارت جهادکشاورزی با اشاره به اینکه بروکراسی‌های اداری کار را برای تولیدکنندگان دشوار کرده است، گفت: ما باید الگوی مشارکتی با مردم را در دستور کار قرار دهیم به طوری که مردم محور پیشرفت در این حوزه قرار بگیرند. به همین منظور نیز صدور مجوز های کشاورزی از طریق سامانه «سماک» تسهیل شده است.

به گفته وی در همین راستا طرح مانع زدایی تولید در وزارت جهاد کشاورزی اجرا خواهد شد و جامعه کشاورزی می تواند با عضویت در پیام رسان «تاک» (شبکه جامعه کشاورزی ایران) و از طریق بخش مانع زدایی گزارشات خود را به سمع و بصر اینجانب برسانند.

حنیفه زاده با بیان اینکه طرح مذکور رسالت‌هایی دارد که منجر به حضور مردم در عرصه فعالیت ‌های کشاورزی می‌شود، گفت: مردم باید به عنوان همکار و پشتیبان در کنار مسئولان بخش قرار بگیرند و کارها را جلو ببرند.

مشاور وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد: اصول عملیاتی این طرح مردمی کردن کشاورزی، رفع گلوگاه‌های اصلی تهدیدات، پرهیز حداکثری از تصدی‌گری و شناسایی، احیا و ارتقای زنجیره مزیت‌دار کشاورزی است. این مهم توسط خود مردم و با همکاری گروه های جهادی در استان های کشور رخ خواهد داد.

به گفته این مقام مسئول، طرح مذکور دارای کمیته مرکزی است و اعضای تشکیل دهنده این کمیته کارآفرینان جهادی، پیشکسوتان متعهد، جوانان متخصص و افراد صاحب‌نظر هستند.

حنیفه زاده با بیان اینکه اهداف اصلی طرح پشتیبانی از پتانسیل مردمی کشاورزی و رفع موانع از طریق پیگیری امور است، اضافه کرد: تسهیل روندها، شفافیت در اخذ مجوز، دریافت تسهیل‌گر، شبکه‌سازی اشتغال‌های خرد مردمی در زنجیره‌های ارزش افزوده و رعایت زنجیره فعالیت در هر عرصه نیز از جمله اهداف دیگر اجرای این طرح است.

وی درباره ساختار عملیاتی طرح نیز توضیح داد و گفت: کمیته بررسی قوانین، کمیته ارتباطات مردمی، کمیته بررسی بازخوردها، کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی، کمیته تدوین کتابچه خدمت و کمیته تدوین راهبرد چرخه دانش و همچنین کمیته مشارکت سازی کشاورزی، ساختار عملیاتی طرح را شامل می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد که نتایج حاصل از طرح تحقق الگوی پیشرفت مشارکتی، شناسایی موانع مشکلات قانونی، مردمی شدن اقتصاد از طریق کشاورزی، پیگیری و انعکاس در ابعاد قوانین، ابلاغیه‌ها ، بخشنامه‌ها و همچنین شناسایی و معرفی افراد مخل تولید با مصادیق «ترک فعل» باشد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در صورتی که افرادی بخواهند در بخش تولید مانع تراشی کنند قوه قضائیه به مسأله ورود خواهد کرد و این موضوع بسیار جدی است به طوری که هر فرد در هر سمتی که باشد در صورت ایجاد مانع به قوه قضائیه برای برخورد قانونی معرفی خواهد شد.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه  یکی از دغدغه‌های اصلی بخش کشاورزی کشور را مغفول ماندن نظام های بهره‌برداری که در راستای مدیریت بهره‌برداری و با هدف افزایش بهره‌وری از منابع تولید، افزایش درآمد بهره‌برداران کشاورزی و افزایش کارایی و اثربخشی  ایجاد شده اند دانست و گفت:  توانمندسازی و پشتیبانی از شرکت‌ های تعاونی تولید روستایی در استقرار الگوهای نظام‌های بهره‌برداری موثر است.

علی‌اکبر نژادرضا با بیان اینکه توسعه کشاورزی با توانمندسازی نظام‌های بهره‌برداری محقق می‌شود افزود: افزایش بازدهی و بهره‌وری از منابع آب و خاک و توسعه کشاورزی منوط به توانمندسازی نظام‌های بهره‌برداری است.

وی بر لزوم هماهنگی های لازم جهت تامین تسهیلات بانکی و منابع اعتباری مورد نیاز تعاونی‌های تولیدی و توانمندسازی اعضاء و ارکان گروه های هدف نظام های بهره برداری تاکید کرد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضائیه کشاورزی تولید مقام معظم رهبری خبرگزاری فارس فارس تبریز آب و خاک تهسیلات بانکی نظام های بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین