Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان با بیان این‌که افراد بهبودیافته از کرونا نیز باید واکسن کرونا را تزریق کنند؛ گفت: تزریق واکسن کرونا باعث مصونیت صد درصدی مقابل این بیماری نمی‌شود. - اخبار اجتماعی -

دکتر شروین شکوهی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ در پاسخ به این سؤال که «افراد بهبود یافته از کرونا چه مدت بعد از بهبودی می‌توانند واکسن کرونا تزریق کنند؟» اظهار داشت: بهبودیافتگان کرونا نیز باید واکسن کرونا تزریق کنند؛ اگر فرد بهبودیافته در دوران ابتلا به بیماری، بستری نشده باشد حدود 20 روز پس از بهبودی و یک ماه پس از ابتلا می‌تواند واکسن کرونا تزریق کند و اگر در زمان ابتلا به بیماری بستری شده باشد نیز کمی دیرتر یعنی 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 تا دو ماه پس از بهبودی می‌تواند واکسن کرونا دریافت کند.

آیا افراد واکسینه شده نیز ممکن است ناقل بیماری باشند؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به این سؤال که «آیا افراد پس از تزریق واکسن نیز می‌توانند ناقل بیماری باشند؟» توضیح داد: افراد پس از تزریق واکسن کرونا نیز ممکن است به بیماری کرونا مبتلا شوند و ناقل این بیماری باشند اما خطر مرگ و میر در افراد واکسینه شده تا حد زیادی کاهش می‌یابد.

تزریق واکسن کرونا باعث ابتلای فرد به بیماری کرونا نمی‌شود

وی با بیان این‌که تزریق واکسن کرونا باعث ابتلای فرد به بیماری کرونا نمی‌شود، تأکید کرد: از آنجا که هیچ یک از انواع واکسن‌های کرونا، حاوی ویروس فعال نیست؛ افراد در پی تزریق واکسن به بیماری مبتلا نمی‌شوند.

بعد از تزریق واکسن کرونا می‌توانیم به سفر برویم؟

رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم با بیان این‌که افراد پس از تزریق واکسن کرونا نیز نباید رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را کنار بگذارند، بیان داشت: بهترین ایمنی ناشی از واکسن کرونا، دو هفته پس از تزریق دوز دوم واکسن ایجاد می‌شود. اگرچه واکسن کرونا باعث جلوگیری از مرگ و میر می‌شود اما واکسن به هیچ وجه باعث مصونیت صد درصدی مقابل بیماری کرونا نمی‌شود و نباید مردم فکر کنند که پس از تزریق واکسن کرونا می‌توانند بدون ماسک در سطح جامعه یا محیط‌های بسته و بدون تهویه حضور داشته باشند یا به مسافرت بروند.

آغاز تزریق دوز دوم واکسن کرونای انستیتو پاستور ایران به 24000 داوطلبسازمان غذا و دارو: بخش خصوصی هنوز موفق به واردات واکسن کرونا نشده استارائه نتایج واکسن "کوو ایران برکت" به سازمان جهانی بهداشتنتایج واکسن "کوو ایران برکت" به زودی چاپ می‌شود/درخواست‌های زیادی از کشورهای دیگر داریممحرز: ایمنی‌زایی واکسن برکت بیش از انتظار ما بود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان واکسن کرونا ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان واکسن کرونا ویروس کرونا تزریق واکسن کرونا پس از تزریق واکسن بیماری کرونا کرونا نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان