Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، موسی موسوی ظهر دوشنبه در آئین کلنگ زنی پروژه ایستگاه‌های تقویت فشار میدان‌های گازی هما، وراوی، و مرکز تفکیک تابناک، گفت: این پروژه عظیم گازی، با سرمایه‌گذاری چند هزار میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و با ایجاد صدها فرصت شغلی احداث خواهد شد، و نقش بسزایی در تأمین خوراک پالایشگاه‌های پارسیان و استحصال اتان شهرستان مهر خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: از ابتدای ورود به مجلس جلسات متعددی با مهندس زنگنه وزیر نفت، دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام و سایر مسئولان ارشد کشور جهت تأمین اعتبار این طرح بزرگ داشته و بر لزوم اجرایی شدن هرچه سریع‌تر این پروژه تاریخی صنعت نفت تأکید کردیم.

موسوی بر لزوم توسعه میادین پازن و ارم تا راه‌اندازی پژوهشگاه صنعت نفت و بکارگیری نیروهای بومی، از مهمترین درخواست‌های وی از وزیر نفت بود.

او گفت: طرح نگهداشت و افزایش سقف تولید گاز به میزان ۶۰ میلیون متر مکعب در روز با هدف تأمین پایدار و تضمین خوراک پالایشگاه پارسیان با سرمایه گذاری ۲۸۱ میلیون یورویی پیش بینی شده است.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس نیز در ادامه اظهار داشت: از شروع به کار برای عرض خداقوت و خسته نباشید خدمت سرمایه گذاران، و پیمانکاران حضور پیدا کردیم.

فریدون عباسی افزود: این پیش بینی‌های صورت گرفته، نمی‌توانیم در کوتاه مدت شاهد ان باشیم بلکه در سه تا پنج سال اینده با تأمین منابع مالی و آماده کردن تجهیزات می‌توانیم به تولید و در نهایت به رفاه جامعه ما تأثیر گذار باشیم.

حسین حسین زاده مسئول کمیته نفت و گاز کمیسیون انرژی نیز تصریح کرد: این اولین مگا پروژه‌ای است که در حال کلنگ زنی ست، و با کلنگ زنی این سه پروژه بزرگ نفتی در تاریخ نفت ایران کم سابقه است، که پروژه‌های فشار افزایی حوزه گازی هما، وراوی و مرکز تفکیک تابناک در لامرد در این برهه کار خوبی ست که انجام شده است.

نماینده لارستان اظهار داشت: به دنبال آن هستیم که در حوزه شانول نیز این اتفاق مهم بیافتد، و توسعه گازی ارم و سفید باغون در شهرستان خنج به یک رونسانس اقتصادی در حوزه انرژی در این منطقه اتفاق خواهد افتاد.

کد خبر 5224730

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت نفت ایران انتخابات 1400 ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه چالش شایستگی گرگان آمار کرونا شیراز خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی اردبیل اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد