Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@21:58:21 GMT

آمریکا بار دیگر مدعی دست داشتن روسیه در حملات سایبری شد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۷۱۳۵

آمریکا بار دیگر مدعی دست داشتن روسیه در حملات سایبری شد

کاخ سفید دیروز سه شنبه اعلام کرد، شرکت مواد غذایی "جی.بی.اس" برزیل به دولت ایالات متحده گفته است که حمله باج افزار به یک شرکت تولیدکننده گوشت در آمریکای شمالی و استرالیا، از یک سازمان مجرمانه مستقر در روسیه نشات می گیرد.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای این شبکه خبری فرانسوی،  جی.بی.اس بزرگترین شرکت بسته بندی و توزیع گوشت در جهان، روز گذشته (سه شنبه) اعلام کرد "پیشرفت چشمگیری در زمینه حل حمله سایبری" داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بیانیه ای که از سوی جی.بی.اس منتشر شده است، این شرکت تولیدکننده گوشت از روز چهارشنبه فعالیت خود را از سر می گیرد و همین امر نگرانی ها از افزایش قیمت مواد غذایی را کاهش داده است.

حمله سایبری به این شرکت صنایع غذایی در پی حمله باج افزاری ماه گذشته به خط لوله نفتی "کلونیال" صورت می گرد که سبب اختلالات بسیاری در تحویل سوخت در جنوب شرقی ایالات متحده شد.

«کارین ژان پیر» سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «واشنگتن با دولت روسیه تماس گرفته و اف.بی.آی (پلیس فدرال آمریکا)  در حال تحقیق در این باره است».

ژان پیر افزود: «کاخ سفید در این مورد به صورت مستقیم با دولت روسیه مشارکت می کند و این پیام را رسانده است که کشورهای مسئول نمی توانند مامن مجرمان سایبری باشند».

جی.بی.اس همچنین در بیانیه ای اعلام کرده است که حمله باج افزاری تمامی سیستم های هدف حمله را به حالت تعلیق درآورده است هرچند سرورهای پشتیبان همچنان فعال هستند. همزمان یکی از نمایندگان این شرکت صنایع غذایی اعلام کرده است که این حمله هیچ تاثیری بر فعالیت های شرکت مزبور در برزیل ندارد. این شرکت گفت که حمله سایبری روز یکشنبه بر سیستم های فناوری اطلاعات آن در آمریکای شمالی و استرالیا تاثیر گذاشته و "حل این حادثه زمان بر خواهد بود.

قیمت گوشت گاو و خوک در آمریکا در حال حاضر در حال افزایش است زیرا چین واردات خود را افزایش داده، هزینه خوراک دام بالا رفته و کشتارگاه ها با کمبود کارگر روبرو هستند. تحلیلگران بر این باور هستند که هرگونه تاثیر بیشتر حمله باج افزارها بر مصرف کنندگان به مدت زمان بسته بودن کارخانه های جی.بی.اس بستگی دارد.

طی چند سال گذشته، باج افزارها به یک مساله فوری امنیت ملی در آمریکا تبدیل شده است. تعدادی از گروه های هکرها که بسیاری از آنها روسی زبان هستند، نرم افزاری را برای رمزگذاری فایل ها طراحی می کنند و سپس در ازای رمزگشایی از این فایل ها تقاضای رمز ارز می کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: حمله باج جی بی اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۷۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل

هم‌زمان با سالگرد فاجعه هسته‌ای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶، رئیس‌جمهور اوکراین مدعی «تکرار» این فاجعه شد.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در پیام‌رسان تلگرام نوشت: «بزرگترین نیروگاه اتمی اروپا در حوالی زاپوریژیا برای هفتصد و هشتاد و پنجمین روز تحت کنترل روسیه است.»

طبق این پیامی که در تلگرام منتشر شده است، رئیس‌جمهور اوکراین مجددا از جامعه جهانی خواست تا فشاری علیه روسیه اعمال کند و این نیروگاه را به کنترل اوکراین دربیاورند.

ولودیمیر زلنسکی ادعا کرد: «تمامی ابزارهای هسته‌ای در اوکراین از حملات روسیه در امان هستند و این مسئله خود به تنهایی جهان را از یک فاجعه هسته‌ای جدید نجات می‌دهد.»

او در ادامه با اشاره به فاجعه چرنوبیل در ۳۸ سال پیش، نوشت: «ده‌ها هزار نفر به بهای سلامت و جان خود، از گسترش فاجعه چرنوبیل جلوگیری کردند و به زدودن پیامدهای وحشتناک آن در سال ۱۹۸۶ و در سال‌های پس از آن کمک کردند.»

فاجعه اتمی چرنوبیل، حادثه‌ای هسته‌ای بود که در ۲۶ آوریل ۱۹۸۶ اتفاق افتاد؛ حادثه‌ای که در رآکتور هسته‌ای شماره ۴ نیروگاه چرنوبیل، در نزدیکی شهر پریپیات در شمال جمهوری سوسیالیستی اوکراین از اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی رخ داد.

روسیه و اوکراین مدتهاست یکدیگر را به حمله به نیروگاه اتمی زاپوریژیا متهم می‌کنند. برخلاف آنچه زلنسکی ادعا می‌کند، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز جمعه تاکید کرد ادامه حملات نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه اتمی زاپوریژیا می‌تواند منجر به «عواقب فاجعه‌بار» شود و هم‌چنین حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به این نیروگاه هسته‌ای را «نگران‌کننده» خواند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • بلژیک از سود دارایی مسدود شده روسیه اف-۱۶ به اوکراین ارسال می‌کند
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان