Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@10:29:18 GMT

۲۸ درصد از دانش آموزان اضافه وزن دارند

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۸۸۰۳

۲۸ درصد از دانش آموزان اضافه وزن دارند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، عین الله صادقی معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: به دلیل تعطیلی مدارس در پی شیوع ویروس کرونا، طرح ملی کنترل وزن و چاقی دانش آموزان (کوچ) به صورت غیرحضوری در استان اجرا شد.

وی اظهار داشت: بی تحرکی، مصرف فست فود و غذا‌های مضر باعث بروز پدیده چاقی و اضافه وزن در بین دانش آموزان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی اضافه کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۲۱ هزار و ۷۶۳ دانش آموز در اجرای طرح ثانویه کوچ قرار گرفتند که از این تعداد ۱۰۸ هزار و ۲۳۰ دانش آموز دختر و ۱۱۳ هزار و ۵۳۳ دانش آموز پسر بودند.

وی با اشاره به بررسی وضعیت سلامت دانش آموزان بر اساس اجرای عدالت آموزشی، تصریح کرد: در بررسی اولیه اجرای طرح ۳۱ درصد دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاقی بودند که در مدت ۶ ماه اجرای این طرح در سطح مدارس استان شاهد کاهش سه درصدی چاقی و اضافه وزن دانش آموزان بودیم.

صادقی فزود: دانش‌آموزان چاق برای کاهش وزن خود به کارشناسان تغذیه و متخصصان ذیربط مراجعه و در مدت ۶ ماه حداکثر تا ۱۲ کیلوگرم با انجام تمرین‌های ورزشی و تغذیه، کاهش وزن پیدا کردند.

وی خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد تا هم دانش‌آموزان چاق و دارای اضافه وزن و هم دانش‌آموزان لاغر و دارای کمبود وزن را به سمت و سوی دامنه وزنی طبیعی سوق داد.

معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین بر استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و رسانه‌ها برای اجرایی شدن طرح کوچ تاکید کرد و افزود: امسال ۹۹ درصد از دانش‌آموزان استان تحت پوشش برنامه کوچ قرار داده است و ما موفق به کسب رتبه اول کشور در اجرای این طرح شدیم.

معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه چاقی زمینه بروز بسیاری از بیماری‌های غیرواگیراست، یادآور شد: برای کنترل و کاهش وزن دانش آموزان نیاز به مشارکت بالای والدین داریم تا دانش آموزان در کنار رعایت نکات تغذیه‌ای به انجام روزانه نرمش و فعالیت‌های ورزشی مناسب در خانه بپردازند.

استان قزوین دارای ۲۳۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش تربیت بدنی تعطیلی مدارس دانش آموزان دانش آموز اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۸۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • تصادف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور یزد _طبس هشت مصدوم برجا گذاشت
  • تصادف اتوبوس حامل دانش آموزان در محور یزد طبس هشت مصدوم برجای گذاشت
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم