Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رحیم مجدمی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شادگان با بیان اینکه ۳۰۰ هزار قطعه بچه‌ماهی بومی برزم در تالاب بین‌المللی این شهر رها سازی شد، گفت: این مراسم با حضور جمعی از مسئولان ادارات و جوامع محلی روستای صراخیه بخش خنافره برگزار و حفظ ذخایر آبزی و توانمندسازی جوامع محلی از اهداف پروژه رهاسازی بچه ماهی در تالاب بین‌المللی شادگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هدف از این کار را افزایش ذخایر آبزی، توانمندسازی جوامع محلی از نظر اقتصادی و تامین معاش و افزایش توان تولید پروتئین جامعه دانست و افزود: بچه ماهی‌های رهاشده متناسب با محیط شرایط محلی شادگان است و در تلاش هستیم که تالاب بین‌المللی شادگان محل امنی برای رشد و تکثیر بچه ماهی‌ها باشد.

مجدمی بیان داشت: این گونه طرح‌ها در گذشته نیز انجام شده و نتایج خوبی داشته است و از جوامع محلی انتظار داریم در نگهداشت و حفاظت از تالاب‌ها تلاش کنند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شادگان با اشاره به صید غیرقانونی با استفاده دستگاه الکتروشوکر تصریح کرد: چند سالی است که این گونه صید‌ها در آب‌های تالاب‌ها به صورت غیرقانونی صورت می‌پذیرد که اثرات زیانباری بر آبزیان و خصوصا تالاب‌ها داشته است و باعث کاهش ذخایر آبی شده است.

او در پایان گفت: به منظور برخورد با افراد متخلف، از مردم و جوامع محلی در تالاب‌ها می‌خواهیم در این زمینه با نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست شادگان همکاری داشته باشند.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رهاسازی بچه ماهی تالاب شادگان تالاب بین المللی جوامع محلی بچه ماهی تالاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای احیای کامل تالاب نئور

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: در ادامه روند مبارزه با گونه‌های مهاجم، اولین مرحله پاک‌سازی تالاب حفاظت شده نئور در نیمه اول اردیبهشت‌ سال جاری از گونه‌های مهاجم ماهیان کاراس آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن قاسم‌پور، در بازدید از تالاب نئور اظهار کرد: با شروع فصل بهار و باز شدن یخبندان تالاب، پاک‌سازی فیزیکی گونه‌های مهاجم ماهیان کاراس طبق برنامه‌ریزی‌های قبلی با استفاده از توان محیط‌بانان، کارشناسان، صیادان بومی و کارگران محلی با هدف حذف جمعیت ماهیان مهاجم کاراس و احیای کامل گونه بومی گاماروس در سطح تالاب نئور آغاز شد.

وی افزود: در این مرحله در مجموع حدود ۵۰ هزار متر تور برای صید و جمع‌آوری ماهی گونه مهاجم کاراس در تالاب نئور استفاده خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اظهار داشت: مراحل بعدی پاک‌سازی تالاب حفاظت شده نئور از گونه مهاجم ماهیان کاراس در مرداد و شهریور سال‌جاری طبق نظر کارشناسان و برنامه مدیریت جامع تالاب نئور بمنظور احیاء دریاچه تداوم خواهد داشت.

حسن قاسم‌پور با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر و با تلاش همکاران حفاظت محیط زیست استان، بیش از ۹۰ تن، گونه مهاجم کاراس از تالاب حفاظت شده نئور جمع‌آوری شده است، افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل برابر مطالعات انجام شده و برنامه مدیریت جامع تالاب نئور، مبارزه جدی با این گونه مهاجم را از دوسال گذشته شروع کرده است و نتایج خوب و قابل قبولی حاصل شده است و تلاش برای احیای کامل تالاب نئور جزو اقدامات اولویت‌دار مدیریت زیست بومی این اداره کل است.

کد خبر 749123

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران