Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا قوسی روز پنجشنبه در نشست خبری اعلام برنامه‌های هفته جهاد کشاورزی (۲۱ تا ۲۷ خرداد) افزود: از مجموع اعتبار این پروژه‌ها ۳۹ میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی، ۲۹ میلیارد تومان سهم خودیاری مردم و ۲۸ میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت تامین شده است.

وی جمعیت برخوردار از این پروژه‌ها را ۲۲ هزار خانوار اعلام کرد و گفت: همچنین با بهره‌برداری این پروژه‌ها زمینه اشتغال ۲ هزار و ۲۸۸ نفر فراهم و منجر به تثبیت اشتغال ۶ هزار و ۵۱۶ نفر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: شهرستان‌های بیرجند با ۲۵ پروژه، زیرکوه ۲۱ و خوسف با ۱۸ پروژه بیشترین میزان پروژه‌های قبال افتتاح را به خود اختصاص داده‌اند.

وی گفت: بیشترین فراوانی پروژه‌ها نیز با توجه به اولویت‌های جهاد کشاورزی مربوط به حوزه آب و خاک، تولیدات دامی، باغبانی و منابع طبیعی است که به لحاظ شرایط اقلیمی و گرم و خشک استان پروژه‌های آب و خاک اولویت نخست استان است و توسعه سیستم‌های نوین آبیاری، مرمت و بازسازی قنوات و تجهیز و نوسازی اراضی بیشترین درصد فراوانی را دارد.

قوسی عنوان کرد: سال گذشته چهار هزار و ۷۵۰ هکتار از اراضی استان مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری شد و امسال نیز ۱۲ هزار و ۷۵۰ هکتار پروژه در دست اجرا است و جزو استان‌های نخست در کشور محسوب می‌شویم.

وی افزود: سال گذشته ۹۴ رشته قنات به طول ۲۴ کیلومتر مربع مرمت و بازسازی شد و امسال برای جذب اعتبارات بیشتر پیگیری لازم صورت گرفته و حدود ۳۵ میلیارد تومان در مرحله اول از محل اعتبارات ملی برای استان نهایی شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اعلام آمادگی کرده‌ایم که ۴۰۰ رشته قنات از محل اعتبارات ملی و استانی را مرمت و بازسازی کنیم و با بازسازی آن حدود ۲۵ درصد افزایش آبدهی قنوات خواهیم داشت.

وی اظهار داشت: یکی از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی توسعه مکانیزاسیون است چراکه ماشین‌آلات فرسوده باعث افزایش هزینه تولید می‌شود.

قوسی افزود: در این زمینه سال گذشته حدود ۲۴۷ دستگاه تراکتور و ۴۸۷ دستگاه ادوات کشاورزی از محل تسهیلات ردیف توسعه مکانیزاسیون خریداری و به ناوگان ماشین‌آلات بخش کشاورزی اضافه شد که افزایش راندمان و ضریب مکانیزاسیون از ۱.۹۷ درصد به ۲.۱۳ درصد در هکتار را در پی داشت.

وی با اشاره به تجهیز ۱۷ دستگاه کمباین برداشت غلات و ۶ دستگاه برداشت غله گفت: تجهیز یا نوسازی ماشین‌آلات باعث کاهش هزینه‌ها تولید می‌شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: هدف ما در بخش کشاورزی افزایش بهره‌وری است لذا باید مدیریت درست از آب و خاک همچنین نیروی انسانی توانمند را در دستور کار داشته باشیم.

وی گفت: اگر قرار است به تولید برسیم باید آب کافی در اختیار گیاه قرار بگیرد تا دچار تنش نشود لذا باید توجه داشت در سیستم‌های نوین آبیاری، آب جدید واگذار نمی‌شود یا سطح کشت تغییر نمی‌کند بلکه مصرف آب بهینه و راندمان آبیاری بیشتر می‌شود.

قوسی افزود: از سال ۹۳ تاکنون با اجرای سیستم‌های نوین آبیاری میزان مصرف آب در بخش کشاورزی بنا بر آمار شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب به ۸۸۴ میلیون متر مکعب معادل حدود ۴۰۰ متر مکعب کاهش یافته است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون توسعه ایران افتتاح طرح خراسان جنوبی آبیاری پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون توسعه ایران وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون توسعه ایران افتتاح طرح خراسان جنوبی آبیاری سیستم های نوین آبیاری میلیارد تومان خراسان جنوبی جهاد کشاورزی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۳۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی

محمد جواد تشکری گفت: براساس ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی استان، خسارات وارده به بخش باغی و زراعی شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، بجنورد، جاجرم ۳۹ میلیارد تومان خسارت وارد شد که بیشترین خسارت در سنخواست از توابع شهرستان جاجرم به میزان ۲۵ میلیارد تومان گزارش شد.
وی افزود: وقوع سیلاب به ۷۲۸ هکتار از مزارع و ۹۰ هکتار از باغ ها‌ی سنخواست خسارت وارد شد.
تشکری با تأکید بر اینکه بیمه کشاورزی تنها و موثر‌ترین روشی که دولت می‌تواند از طریق آن برای جبران بخشی از خسارت‌ها به کشاورزان و باغداران کمک کند، گفت: همچنین ۵۸ کیلیومتر از جاده‌های بین مزارع ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارد شده است.
رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه از خسارت سیل به ۱۴ کانال و استخر وآب بند و ۵ رشته قنات در اسفراین و چهار واحد دامپروری نیز خبرداد.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی