Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی  مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی از شرایط تعیین مالیات مقطوع عملکرد سال ۱۳۹۹ برخی از صاحبان مشاغل خبر داد.

غلامرضا شریفی با اشاره به صدور دستورالعمل تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم از سوی سازمان امور مالیاتی کشور برای عملکرد سال ۱۳۹۹، گفت: همه مشاغل گروه دوم و سوم که مجموع فروش کالا و خدمات آن‌ها در سال ۹۹ حداکثر ۴۵ برابر معافیت موضوع ماده ۸۶ ق.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

م.م باشد، مشمول این دستورالعمل هستند.

وی افزود: به منظور تکریم مودیان و تسهیل وصول مالیات و ایجاد هماهنگی و وحدت رویه، میزان مالیات عملکرد سال ۱۳۹۹ برخی از صاحبان مشاغل با شرایطی به صورت مقطوع تعیین می‌شود.

وی با اشاره به این‌که فرم مذکور در سامانه سازمان امور مالیاتی کشور قرار داده شده است، گفت: تمامی صاحبان مشاغل گروه‌های دوم و سوم که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آن‌ها در سال ۱۳۹۹ حداکثر مبلغ ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بوده مشمول این دستورالعمل هستند که در صورت تکمیل و ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ از نگهداری اسناد و مدارک و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف می‌شوند.

شریفی در خصوص نحوه تعیین مالیات مقطوع، گفت: مالیات صاحبان مشاغل بر مبنای مالیات قطعی عملکرد سال ۱۳۹۸، با میزان مالیات قطعی تا سه میلیون تومان بدون افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ خواهد بود.

وی ادامه داد: مالیات صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی بیش از سه میلیون تومان تا شش میلیون تومان با چهار درصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ و مالیات صاحبان مشاغل با میزان مالیات قطعی بیش از شش تا ۱۲ میلیون تومان با هشت درصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ تعیین می‌شود.

وی هم‌چنین افزود: مالیات صاحبان مشاغل مالیاتی با میزان مالیات قطعی بیشتر از ۱۲ میلیون تومان با ۱۲ درصد افزایش نسبت به عملکرد سال ۱۳۹۸ تعیین می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی در خصوص افراد خارج از شمول دستورالعمل، تشریح کرد: صاحبان مشاغل گروه اول، مودیانی که سال ۱۳۹۹ اولین سال فعالیت آن‌ها بوده، مودیانی که دارای تغییر محل فعالیت در سال ۱۳۹۹ بوده‌اند، مودیان متقاضی استفاده از مواد ۱۳۷، ۱۶۵ و ۱۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم، خریداران سکه از بانک مرکزی در سال ۱۳۹۹ و هم‌چنین ۳۵ مودیانی که در سال ۱۳۹۹ تغییر سهم مالکیت و شراکت داشته‌اند، مشمول استفاده از این دستورالعمل نخواهند بود و مکلف به انجام تکالیف قانونی و ارائه اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر هستند.

وی اظهار کرد: صاحبان مشاغلی که امکان پرداخت مالیات مقطوع موضوع این دستورالعمل را به صورت یکجا نداشته باشند، مالیات مقطوع فوق حداکثر تا پنج ماه به صورت مساوی تقسیط می‌شود.

وی تاکید کرد: برخورداری از هر نوع تسهیلات و معافیت‌های مالیاتی، منوط به ارائه الکترونیکی اظهارنامه در موعد مقرر قانونی است. بنابراین فعالان اقتصادی به منظور بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هرگونه تسهیلات دیگر، باید اظهارنامه مالیاتی خود را در مهلت مقرر قانونی ارائه کنند.

شریفی تاکید کرد: تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات، ۱۰۰ درصد الکترونیکی است و نیازی به مراجعه حضوری افراد و یا ارائه پرینت اظهارنامه به ادارات امور مالیاتی نیست.

به نقل از روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان، وی در خصوص نحوه ی تسلیم اظهارنامه نیز اظهار کرد: مودیان مالیاتی با مراجعه به درگاه ملی مالیات به آدرس www.intamedia.ir  از طریق رایانه‌های شخصی خود، کافی نت‌ها و دفاتر پیشخوان دولت می‌توانند نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی میزان مالیات قطعی مالیات صاحبان مشاغل اظهارنامه مالیاتی تسلیم اظهارنامه عملکرد سال ۱۳۹۹ میلیون تومان مالیات مقطوع امور مالیاتی سال ۱۳۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد

علی خطیر قبل از این که به 10 ماه حضور در استقلال برسد، از این تیم کنار رفت. حالا استقلالی ها سیزدهمین تغییر مدیرعامل را در زمان کمتر از 10 سال تجربه خواهند کرد.

به گزارش طرفداری، ما امیدواریم با تحت پوشش رفتن استقلال زیر نظر هولدینگ پتروشیمی خلیج فارس، وضعیت این تیم سروسامان بگیرد اما باشگاه رکوردداری که در 9 سال و 351 روز 13 تغییر در مدیریت خود داشته، بسیار خوشبخت بوده که در همه سالها مدعی مانده و امسال هم مدعی نخست قهرمانی در مسابقات لیگ برتر است.

به هر حال فهرست مدیران استقلال تهران را از 27 اردیبهشت سال 93 با هم مرور می کنیم. استقلالی که در این مدت به اندازه 30 سال قبل تر از آن تغییر مدیریت به چشم دیده است.

بهرام افشارزاده از 27 اردیبهشت 1393 رضا حسنی خو از 13 مرداد 1395 رضا افتخاری از 17 مرداد 1395 امیرحسین فتحی از 27 تیر 1397 اسماعیل خلیل زاده از 21 آذر 1398 علی فتح الله زاده از 7 اسفند 1398 احمد سعادتمند از 10 فروردین 1399 احمد مددی از 10 مهر ماه 1399 مصطفی آجورلو از 2 مهر 1400 علی فتح الله زاده از 23 مهر 1401 سید حجت کریمی از 22 فروردین 1402 علی خطیر از 17 تیر 1402

از دست ندهید ????????????????????????

رضا عنایتی: دیگر مهاجمی مثل من پیدا نمی‌شود واکنش به گل شهاب زاهدی: پله هم نمی‌توانست این گل را بزند! سرمربی اینتر: طارمی بازیکن بزرگی است و از داشتنش خوشحالیم اضافه شدن کارلو آنچلوتی به حلقه شادی بازیکنان رئال مادرید / فیلم

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • زمان ارسال اظهارنامه مالیات عملکرد اشخاص حقوقی و شرکت‌ها
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد