Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال ۱۳۹۵ حدود ۳۰ درصد مدارس فرسوده بود و اکنون شمار مدارش فرسوده به ۱۹.۵ درصد رسیده که نشانه اهتمام ویژه دولت به نوسازی مدارس است، گفت به شرط ثابت بودن شاخص‌هایی مانند جمعیت، برای جبران ۱۹.۵ درصد مدارس فرسوده، باید ۲۰ هزار مدرسه ساخته شود.

به گزارش برنا؛ محسن حاجی میرزایی، ، در نشست همزمان شورای اداری و آموزش و پرورش استان سمنان در سالن یادگار امام(ره) استانداری اظهار کرد: اعتبارات نوسازی مدارس اکنون ۱۰ برابر و تخصیص ۱۰۰ درصد شده است، اما برای ساخت این تعداد مدارس لازم است خیران و بخش‌های مختلف کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با عنوان این مطلب که مدرسه محدود به آموزش نیست، افزود: دانش آموزان جدا از آموزش در فضای مدرسه، شیوه های زندگی و گفت و گو و ارتباط با لایه های مختلف جامعه را فرا می گیرند؛ بنابراین امروزه با اطمینان می توان گفت هیچ چیزی جایگزین مدرسه و آموزش حضوری نمی شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: درست به همین دلیل بود که بنده در یک سال گذشته همواره اصرار داشتم که در هر منطقه و شهری که امکان دارد حتی اگرچه هفته‌ای یک روز و یا یک ساعت در هفته آموزش حضوری داشته باشد.

حاجی میرزایی با اشاره به امکان واکسیناسیون بخش زیادی از جامعه در ماه های پیش رو افزود: وزارت بهداشت وعده داده که واکسیناسیون معلمان حداکثر تا مردادماه انجام شود.

این عضو کابینه دوازدهم، از تعیین یک کارگروه تخصصی برای مطالعه در خصوص چگونگی ایجاد آشتی دوباره بین مدرسه و دانش‌آموزان بعد از یک سال دوری اجباری از فضای آموزشی در دوران پساکرونا خبر داد و گفت: مهرماه سال آتی مهر متفاوتی است و آموزش و پرورش در همین راستا یک کارگروه را مامور به مطالعه در خصوص چگونگی ایجاد آشتی بین دانش آموزان و اولیا با فضای مدرسه در دوران بعد از کرونا کرده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در کشورهای مختلف قبلا گفته می شد که اولین جایی که در دوران کرونا باید بسته شود مدرسه و آخرین جایی که گشایش می یابد نیز مدرسه است، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت آموزش حضوری امروزه تلاش ما بر این است که در اولین فرصت بعد از فراهم شدن شرایط مدارس را باز کنیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه مدرسه هیچ جایگزینی ندارد، ادامه داد: امروزه و بعد از تجربه کرونا، فضای مجازی جای بسیاری از مشاغل را گرفته اما کرونا در این بیش از یک ساله ثابت کرد که هیچ چیزی نمی تواند جایگزین آموزش حضوری شود.

این عضو کابینه دولت، از سال تحصیلی اخیر به عنوان یک سال پیچیده نام برد و گفت: ظهور ویروس عالمگیر کرونا شرایط متفاوتی را بوجود آورد که این شرایط در هیچ کجای دنیا تجربه نشده بود و برای همین بسیاری از نظام های آموزشی دنیا برای رویارویی با آن آمادگی کامل نداشتیم.

او با بیان اینکه این سردرگمی و پیچیدگی همه ماموریت‌های آموزش و پرورش را نیز تحت تاثیر قرار داد، اظهار کرد: ایجاد ارتباط بین بیش از یک میلیون معلم و افزون بر 15.5میلیون دانش آموز در چنین شرایطی کار ساده‌ای نبود اما همکاران ما به سرعت بر مشکلات فائق آمدند و آموزش در هیچ جای کشور تعطیل نشد.

وزیر آموزش و پرورش به تفاوت آموزش در فضای مدرسه و فضای مجازی پرداخت و خاطرنشان کرد: در مدرسه معمولا معلم در کلاس را می بندد و آموزش بین معلم و دانش آموز انجام می شود اما با ظهور کرونا و شکل گیری سامانه شاد، به یک باره والدین نیز به نوعی امکان حضور سر کلاس‌ها را پیدا کردند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه شاد والدین را نیز وارد کلاس‌ها کرد، گفت: کرونا با همه تلخی‌هایش سبب شد که ظرفیت‌های جدیدی در نظام آموزشی ما شکل بگیرد که این ظرفیت‌ها می‌تواند در آینده کمک‌کننده نظام آموزش و پرورش باشد.

او افزود: جامعه همانگونه که بیاموزد، رفتار خواهد کرد؛ نظام یادگیری به انسان ها می آموزد چگونه رفتار کنند و ما باید بدانیم برای هر تحول پایداری، نقطه عزیمت انسان ها هستند.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: رویکرد جدید تعلیم و تربیت، انسان ها را برای نقش آفرینی در جامعه آماده می کند و آنها را برای فهم و صورت بندی مسائل پیرامون خود مهیا می سازد.

۵۲ درصد اموال آموزش و پرورش سند ندارد

حاجی میرزایی در ادامه با بیان اینکه ۵۲ درصد اموال آموزش و پرورش سند ندارد و اکنون با همراهی سازمان ثبت اسناد، مراحل اداری ثبت این املاک به نام آموزش و پرورش در حال انجام است، بیان کرد: آموزش و پرورش در زمینه تعیین تکلیف اموال مازاد و غیرمازاد همراهی می‌کند، اما باید در ابتدا وضعیت اموال مشخص شود که روند اداری آن در حال انجام است.

او با عنوان این مطلب که مدارسی وجود دارند که اکنون به دلیل جانمایی نامناسب و یا نبود جمعیت مورد استفاده نیست، اضافه کرد: سطح برخورداری از فضای آموزشی در استان سمنان مطلوب و بالاتر از میانگین کشور است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، اولویت مطالبات فرهنگیان و از مهمترین مولفه‌های سندتحول بنیادین است و در بودجه امسال نیز رتبه‌بندی معلمان پیش‌بینی شده و تا تصویب مجلس شورای اسلامی و طی مراحل قانونی اقدام می‌شود.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: طبق قانون تصویب شده در مجلس شورای اسلامی مدرک دوم از سوی هیچ یک از کارکنان دستگاه‌های اجرایی پذیرفتنی نیست و برای تغییر این شرط باید مجلس قانون‌گذاری کند.

او گفت: برای رفع مشکلات دانشگاه فرهنگیان استان سمنان در تهران پیگیری خواهد شد تا مشکلات رفع شود.

حاجی میرزایی بعد از ظهر امروز پنجشنبه با نمایندگان دانش‌آموزان و تشکل های دانش آموزی دیدار و گفت وگو می کند و سپس با شرکت در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش با مدیرکل ، معاونان و روسا و مدیران ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان نیز نشست خواهد داشت.

افتتاح دبیرستان کاردانش شهید چمران و همچنین دیدار با جمعی از خیران مدرسه ساز استان ، آخرین برنامه‌ سفر یک روزه وزیر آموزش و پرورش به استان سمنان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای اداری آموزش و پرورش استان مدرسه دانش آموزان جامعه آموزش و پرورش واکسیناسیون وزارت بهداشت فضای مجازی ویروس معلم دانش آموز مشکلات والدین استان سمنان بودجه مجلس شورای اسلامی قانون شورای اسلامی مجلس وزیر آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش حاجی میرزایی آموزش حضوری استان سمنان دانش آموزان یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۹۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود

مدیرکل نوسازی مدارس استان زنجان گفت:۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، حمیدرضا اسلامی، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: برای سال‌جاری برنامه ویژه‌ای برای جهش در زمینه خیرین مدرسه‌ساز داریم که یکی از منابع تأمین و کمک مالی مدرسه هستند.

وی افزود: ساخت ۲۳۴ کلاس درس در قالب ۴۴ پروژه هدف‌گذاری سال گذشته بود که خوشبختانه با همکاری صورت گرفته به ۲۴۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه و دو پروژه و سالن ورزشی و ۳۸ مدرسه با ۲۱۷ کلاس درس رسید.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان همچنین با اشاره به طرح شهید پناهی اضافه کرد: در این طرح، حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز مدنظر است و در این خصوص دو پروژه در دست ساخت داریم که با ساخت آنها در استان مدرسه کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز نخواهیم داشت.

اسلامی افزود: هدف‌گذاری ما بر اساس این است که پروژه‌های خیرساز در راستای حذف مدارس تخریبی و ساخت مدارس مقاوم است تا به حد نرمال نزدیک شویم و عدالت آموزشی را در همه مناطق آموزشی برقرار کنیم.

وی در ادامه از برگزاری بیست‌وششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان را داد و افزود: این جشنواره در ششم خرداد با هدف تجلیل خیرین مدرسه‌ساز و جذب خیرین جدید برگزار می‌شود.

کد خبر 751693

دیگر خبرها

  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود