Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@01:38:23 GMT

تماشای شکوفه‌های گیلاس در شرقی‌ترین شهر زمین

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۹۹۰۴۹

تماشای شکوفه‌های گیلاس در شرقی‌ترین شهر زمین

ایسنا/خراسان رضوی یکی از زیباترین و دیدنی ترین شهرهای جهان، شهر «توکیو» است که شرقی‌ترین شهر جهان بوده و اولین طلوع خورشید را مشاهده می‌کند. این شهر پایتخت کشور ژاپن است و با داشتن جاذبه‌های گردشگری بسیار منحصر به‌فرد و زیبای خود یکی از مهم‌ترین مقصدهای گردشگری به شمار می‌آید.

کشور ژاپن به ‌عنوان یک کشور مدرن آسیایی در سال‌های اخیر توانسته است با فراهم آوردن انواع امکانات رفاهی و تفریحی و همچنین ترکیب آن‌ها با تکنولوژی، در کنار بهرگیری از طبیعت زیبای خود، صنعت گردشگری‌اش را متحول ساخته و از این طریق، فرهنگ و تاریخ خود را به سایر کشورها صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان اما شهر توکیو به‌ عنوان پایتخت کشور ژاپن، نقش پررنگی در شناساندن فرهنگ این کشور شرق آسیایی داشته است.

همانطور که می‌دانید کشور ژاپن از جزایر گوناگونی تشکیل شده است و در واقع به ‌عنوان یک مجمع‌الجزایر شناخته می‌شود. در این میان اما شهر توکیو در جزیره «هونشوی» که در شرق ژاپن قرار دارد، به ‌عنوان شرقی‌ترین شهر جهان شناخته شده که اولین تماشای طلوع خورشید در این شهر اتفاق می‌افتد.

این شهر که در ابتدا یک دریاچه ماهیگیری کوچک بوده است و با گذشت زمان به یک کلان شهر تبدیل شده، دارای بزرگ‌ترین نرخ تراکم جمعیت در جهان است که طبق آخرین سرشماری‌ها بیش از ۳۰ میلیون نفر در منطقه شهری توکیو، شامل شهر توکیو و شهرستان‌های اطراف آن، ساکن هستند.

پایتخت شلوغ کشور همچنین به‌ عنوان یک قطب اقتصادی نیز شناخته شده است و پس از شهرهایی مثل لندن و نیویورک، بزرگ‌ترین شهر صنعتی جهان است. این شهر اگرچه در طول زمان همواره با جنگ و یا پیامدهای ناشی از جنگ دست‌وپنجه نرم کرده است، اما در سال‌های اخیر توانسته است با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای کامل برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌ها، نام خود را به ‌عنوان یک قطب اقتصادی و گردشگری بر سر زبان‌ها ‌انداخته و هرساله تاجران و گردشگران بسیاری را از سراسر جهان به خود جذب کند.

نکته جالب درمورد شهر توکیو این است که علی‌رغم تمام پیشرفت‌های تکنولوژی و سبک زندگی مدرن در این شهر، اما در توکیو کمتر کسی را پیدا می‌کنید که به زبان انگلیسی مسلط باشد و بنابراین تمام معاملات در شهر توکیو با استفاده از زبان ژاپنی صورت می‌گیرد.

این شهر دارای آب‌وهوای نیمه‌استوایی است که همواره موجب رطوبت بالا و گرمای زیاد می‌شود. با این‌ وجود اما هوای شهر توکیو نسبت به سایر شهرهای توکیو بسیار مطلوب‌تر است به ‌طوری که میزان دمای هوا در گرم‌ترین روز تابستان به ۲۶ درجه سانتیگراد و در سردترین روز سال نیز به عددی نزدیک به ۵ درجه سانتیگراد می‌رسد. همچنین نکته جالب توجه دیگر اینه تعداد روزهای بارانی در شهر توکیو بیشتر از میانگین سایر شهرهای کشور ژاپن است اما اهالی این شهر، در طول زندگی‌شان در شهر توکیو به ندرت بارش برف از آسمان را شاهد بوده‌اند.

توکیو شهری است که در طول تاریخ خود بارها به علت جنگ، زلزله یا سونامی‌های سهمگین ویران شده است، اما همواره و هر بار با زیبایی بیش از پیش ساخته شده است. درحال حاضر همین مسئله باعث شده است در چشم‌انداز ابتدایی شهر توکیو یک شهر مدرن و بسیار جذاب با سبک معماری معاصر شناخته شود؛ اما در دل این پیشرفت‌ها و برج‌های سر به فلک کشیده، بناهای تاریخی و کهن بسیاری وجود دارد.

با توجه به اسناد به ‌جا مانده از قرن دوازدهم میلادی، نام این شهر در ابتدا «ادو» بوده است که در طول تاریخ و پس از فراز و فرودهای فراوان به نام «توکیو» تغییر کرده است. در زبان ژاپنی، توکیو به معنای «پایتخت شرقی» و ادو به معنای «دهانه رودخانه» است که به پیشروی ساکنین این شهر تا نزدیکی‌های دریا اشاره دارد. البته گفتنی است که هنوز هم در برخی از نقاط این شهر، به جای استفاده از نام توکیو، از اسم ادو استفاده می‌شود.

در فرهنگ عمومی مردم توکیو می‌توان نشانه‌هایی از فرهنگ آسیای شرقی را به وضوح مشاهده کرد؛ مواردی مانند جایگاه بسیار بالای خانواده در میان مردم این شهر، به شکلی که همواره احترام به بزرگ‌تر و افراد مسن، توسط سایر افراد جامعه محفوظ بوده است. از دیگر ویژگی‌های پر رنگ و مشخص فرهنگی درمیان مردم توکیو، می‌توان به تلاش و پشتکار مردم این شهر اشاره کرد به گونه‌ای که آن‌ها از همان ابتدای کودکی یاد می‌گیرند برای رسیدن به موفقیت باید سخت تلاش کنند. نکته جالب توجه دیگر در میان مردم توکیو این است که آن‌ها به ندرت از کلمه «نه» استفاده می‌کنند، چراکه از نظر آن‌ها این کلمه نحس است.

توکیو، علی‌رغم ظاهر و معماری مدرنی که دارد، اما هرساله میزبان جشنواره‌ها و جشن‌های مناسبتی زیادی است که مردم زیادی را از سراسر دنیا به خود جلب می‌کند. یکی از این جشنواره‌ها که هر ساله میزان جذب توریست بسیار بالایی را به ثبت می‌رساند، جشنواره «شکوفه‌های گیلاس» است که خود نیز یکی از جاذبه‌های گردشگری مهم توکیو شناخته می‌شود و بهترین زمان برای تماشای شکوفه‌های زیبای گیلاس در شهر توکیو فصل بهار می‌باشد.

از دیگر جاذبه‌های گردشگری توکیو نیز می‌توان به مواردی چون موزه ملی توکیو، معبد یوشیما، دیزنی‌لند توکیو، باغ وحش اوئنو، کوه آتشقشان فوجی و در نهایت پارک یویوگی اشاره کرد. استفاده از ظرفیت همین منابع در کشور ژاپن، امروز آن‌ها را به جایی رسانده است که سالانه نزدیک به دو میلیون نفر توریست، از این شهر دیدن می‌کنند.

منبع:

www.britannica.com

www.lonelyplanet.com

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری جهان گردشگري گردشگری مجازی شکوفه های گیلاس کشور ژاپن توکیو شهر توکیو کشور ژاپن ترین شهر عنوان یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سیدعلی ترابی در اولین جلسه برنامه ریزی هفتمین دوره جشنواره گیلاس این شهرستان با اعلام اینکه اخیرا این جشنواره در تقویم رویداد گردشگری کشور به ثبت رسید اظهار کرد: این دوره از جشنواره گیلاس پیش بینی شده است باشکوهتر از دوره‌های قبل وبا حضور میهمانانی از استان‌های مختلف کشور برگزار شود.   وی اظهار داشت: جلسات لازم در زمینه برنامه ریزی و تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های این جشنواره برگزار و در زمینه بخش‌های مختلف آن نیز هم‌اندیشی‌های لازم صورت می‌گیرد.   وی با بیان اینکه تاکنون شش دوره جشنواره گیلاس در اشنویه برگزار شده است که با استقبال چشمگیر مسافران همراه بود، بیان کرد: معرفی ظرفیت و پتانسیل‌های این شهرستان در زمینه‌های مختلف، جذب سرمایه گذار و ایجاد فضای مفرح و شاد از جمله اهداف این جشنواره است.   ترابی گفت: شناساندن ظرفیت‌های اشنویه به صورت عام و شناساندن محصولات باغی این منطقه از جمله گیلاس و سیب به صورت خاص از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.   وی با بیان اینکه برداشت گیلاس در این شهرستان در اواخر خرداد و تیر هر سال آغاز می‌شود که علاوه بر یک ظرفیت اقتصادی، جذابیتی زیبا برای گردشگران نیز به شمار می‌رود اضافه کرد: همه ساله گردشگران بسیاری برای خرید این محصول به اشنویه سفر و این یاقوت‌های قرمز را به عنوان سوغاتی این منطقه با خود به همراه می‌برند.    اشنویه دارای بیش از ۸۵۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۶۵۰ هکتار بارور است و که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.   محصول گیلاس این شهرستان دارای ارقام گوناگون تکدانه سیاه و صورتی، خوشه ای، زرد دانشکده، سفید و قرمز ارومیه و ارقام محلی زودرس و سایر ارقام است که در این میان ارقام خوشه‌ای و تکدانه سیاه بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.   شفافیت رنگ و طعم و عطر مطبوع این محصول موجب شده است تا گیلاس اشنویه مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کند.   این شهرستان مرزی در جنوب آذربایجان غربی و ۶۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) شکوفه‌های بهاری مازندران
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • هنرمند ایرانی جایزه طراحی زاکا در توکیو را به خود اختصاص داد
  • شکوفه های بهاری در مشگین شهر
  • شمسایی: گام اول را با صعود به جام جهانی برداشتیم/حذف ژاپن شگفتی نبود
  • شمسایی: حذف ژاپن شگفتی نبود!
  • جشنواره گیلاس اشنویه به ایستگاه هفتم رسید
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند