Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد شامگاه شنبه در اجتماع بزرگ حامیان آیت الله رئیسی در پیاده راه فرهنگی رشت با اشاره به ظرفیت‌های استان گیلان و حضور گیلانیان در همه صحنه‌های انقلاب و دفاع مقدس، اظهار کرد: نقش گیلانیان در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه گیلان غنی‌ترین استان از نظر کشاورزی است و رتبه نخست را در تولید محصولات متنوع کشاورزی در کشور را دارد، گفت: رشت قطب تولید داورهای سرطانی است اما از سوی دیگر در زمینه بیکاری در جایگاه دوم کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت الله رئیسی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین چالش‌های این استان معضلات محیط زیستی است، افزود: متأسفانه به جای استفاده از محیط زیست بسیار زیبای استان گیلان برای درآمدزایی شود آلوده شد.

وی به مشکلات هشت سال اخیر کشور در همه بخش‌ها اشاره و اضافه کرد: برخی به واسطه جمهوری اسلامی به مقام و مسئولیت رسیدند اما گامی برای خدمت به مردم برنداشتند.

نیکزاد با بیان اینکه تحریم و فشار حداکثری بهانه‌ای برای شانه خالی کردند از مدیریت بد است، گفت: متأسفانه در دولت فعلی عزمی برای مبارزه با فاسد اقتصادی و قاچاق کالا و حمایت از تولید وجود ندارد.

وی با اشاره به کارنامه نامناسب دولت در بخش مسکن، اضافه کرد: امروز شاهد مشکلات فراوانی در بخش‌های مختلف کشور به واسطه عدم مدیریت درست، رانت خواری، ارز ۴۲۰۰ تومانی و سایر موارد هستیم.

رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت الله رئیسی در ادامه به کشاورزی و مشکلات فعالان این بخش نیز اشاره کرد و افزود: عدم مدیریت مناسب سبب شد که سرمایه‌های مردم را به سمت بازاری ببرند که نتیجه اش تورم ۵۱ است.

وی با اشاره به مفاسد اقتصادی نزدیکان اعضای هیئت دولت، تأکید کرد: با بررسی وضعیت کنونی کشور شرمنده شهدا و امام راحل هستیم. متأسفانه در سیاست خارجی نیز عملکرد مناسبی نداشته‌ایم.

نیکزاد به مشکلات موجود در زمینه اشتغال و ازدواج جوانان اشاره کرد و ادامه داد: به جای حمایت از جوانان شاهد پرداخت تسهیلات چندین هزار میلیاردی به نورچشمی‌ها و اعضای نزدیک به دولت بودیم.

وی با اشاره به نادیده گرفتن شدن زنان و دختران و بی عدالتی نسبت به آنها، افزود: در طرح تحول سلامت به حرف کارشناسان گوش نکردید و باعث شکست این طرح شده و سرمایه‌های مردم به باد رفت.

نیکزاد با تأکید بر اینکه نیازمند انتخاب فردی هستیم که از سلامت اخلاق برخوردار باشد، اضافه کرد: دولت باید خدمتگزار مردم باشد و برای پرداخت یارانه که حق آنها نگوید که شب پرداخت یارانه‌ها شب عذاب علیم است.

وی با بیان اینکه کشور مال مردم است اقتدار و رأی و عظمت آن نیز متعلق به مردم است، افزود: دولتی می‌خواهیم که عدالت گستر باشد با بی عدالت و تضعیف حق مردم مبارزه کند.

کد خبر 5233260

منبع: مهر

کلیدواژه: علی نیکزاد انتخابات 1400 عدالت اجتماعی استان گیلان انتخابات 1400 ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه مشارکت مردم در انتخابات بوشهر گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شورای شهر و روستا سعید جلیلی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۷۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • چرا مافیای خودرو جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم