Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نطق های تلویزیونی استانی خود، برنامه های راهبردی دولت خود را با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های خاص هر منطقه و استان تشریح و تاکید کردند برای اجرای برنامه های دولت خود از کمک کارشناسان و متخصصان ذیربط بهره می برند تا شرایط تحقق برنامه های خاص هر استان فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ۲۸ خردادماه به صورت همزمان برگزار می شود.

محسن رضایی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم استان مرکزی اظهار کرد: حفظ کرامت انسانی همراه با ایجاد شور و نشاط در جامعه مهمترین هدف دولت (اقدام و تحول) است.

وی ، افزود: در دولت اقدام و تحول هیچ اثری از زباله‌گردی و کولبری وجود ندارد و حفظ آبرو و کرامت انسان‌ها در اولویت کارها قرار خواهد داشت.

رضایی در گفت و گو با مردم استان بوشهر هم گفت: دولت اقدام و تحول در تلاش است با حرکت و فکری جدید، برای داشتن ایرانی آزاد و آباد دولتی نو ایجاد کند.

وی شرط رسیدن به قله های بلند سعادت و حل مشکل مردم را حرکت همگانی و یکپارچگی دوباره ملی دانست و ادامه داد: دولت ما می خواهد، قدرت، زندگی، دولت، ثروت و پیشرفت را برای همه با تکیه به حمایت های مردم رقم بزند و در دولت اقدام و عمل دوباره استان ها و اقوام ایرانی را به میدان می آوریم.

 این نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم کرمان نیز با بیان اینکه دولت اقدام و تحول نوشتن نسخه واحد از تهران برای سایر استانها را برنمی‌تابد، گفت : زیرا استمرار این رویه بمعنای نادیده گرفتن ظرفیت ها و قابلیت‌های مناطق مختلف کشورمان است .

رضایی گفت : زمان شعار تمام شده و اکنون وقت اقدام است،برای توسعه هر استان برنامه خاصی با کمک مردم  هر خطه تنظیم شده که آن را در اختیار داریم.

 نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم زنجان هم با بیان اینکه نهضت بزرگ خانه سازی ایرانیان را راه می اندازیم، گفت: در این طرح مردم با ۱۰ درصد آورده صاحب خانه می شوند و علاوه بر این با طرح خانه سازی، ۳۰۰ صنعت پشت سر آن راه می افتد که موجب اشتغال زایی نیز خواهد شد.

امیر حسین قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم سیستان و بلوچستان اظهار کرد:متاسفانه کشو از یک عدم توازن و تبعیض گسترده رنج می برد و ما باید این وضعیت را به نفع مردم تغییر دهیم و این کار شدنی است.

وی گفت : نکته کلیدی این است که به علت ساختارها و روش‌هایی که عدم توازن ایجاد می‌کرده طی این ۱۰۰ سال اخیر ما کشورمان دچار یک تبعیض گسترده شده است.

قاضی زاده هاشمی در گفت و گو با مردم آذربایجان غربی نیز با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه یک مظهر ملی بوده و حفظ آن برای ما اهمیت حیاتی دارد، گفت: دولتها موظف به حفظ و احیای دریاچه ارومیه هستند و باید در این خصوص برنامه ریزی داشته باشند.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به دستاویز قراردادن تفاوت ها در کشور توسط دشمنان برای ایجاد اختلاف و تفرقه تاکید کرد: ما باید این را کنار بگذاریم و دست به دست هم بدهیم.

قاضی زاده هاشمی در گفت و گو با مردم کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت : مزیت ها و ظرفیتهای هر شهرستان را شناسایی کرده ایم و می گذاریم شهرستان طبق آن ظرفیتها پایتخت آن حوزه شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد:  دانشگاه، نمایشگاههای ویژه، اجازه تجارت بین المللی، گمرک و اجازه دیپلماسی به شهرستان ها داده می شود.

قاضی زاده هاشمی در گفت و گو با مردم یزد هم گفت : برنامه ما در دولت سلام، تقسیم بودجه به صورت شهرستانی است.

وی افزود: از بین بردن فساد، رانت، تأکید بر شایسته سالاری، بودن با مردم و حق حاکمیت به مردم در دولت سلام دنبال می شود.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم خراسان جنوبی نیز گفت: در طرح کلان دولت سلام اختیارات پایتخت به شهرستان‌ها می‌رود تا کار مردم درگیر سلسله مراتب‌ها نشود.

وی افزود: در این طرح اختیاراتی که در پایتخت و در اختیار وزرا است در اختیار فرمانداران قرار می‌گیرد.

عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری  در گفت وگو با مردم خراسان شمالی اظهار کرد: در شرایط فعلی کشور ما بیشتر سیاست زده است و برای برون رفت از مشکلات فعلی باید نگاه اقتصادی در جامعه حاکم شود.

وی افزود: شرایط اقتصادی کشور ما مطلوب نیست و من فکر می کنم ، اگر بخواهیم این روش ادامه  داشته باشد ممکن است نتایج بدتری داشته باشد و افراد زیادی را گرفتار بیکاری خواهد کرد و رفاه و آسایش نیز از میان خواهد رفت.

همتی در گفت و گو با مردم استان قزوین نیز اظهار کرد: به منظور دستیابی به توسعه باید نگاه سیاسی بر استانها را به نگاه اقتصادی تبدیل کنیم.

وی افزود: متاسفانه نگرش اقتصادی در بین مسوولان کم است چون در دنیا سیاست را در خدمت اقتصاد قرار می دهند و بر مبنای طراحی های اقتصادی که دارند برای بهبود زندگی مردم تلاش می کنند بنابراین من می گویم هر اقدام دولت در کشور باید در نهایت منفعت برای جیب مردم داشته باشد و اگر اقدامات و تلاش های دولت نهایتا به فقر مردم منجر شود مطلوب مردم نیست.

علیرضا زاکانی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز در گفت و گو با مردم آذربایجان شرقی اظهار کرد: چشم ندوختن به دست خارجی‌ها و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، علاج مشکلات کشورمان است.

وی افزود: متاسفانه دولت فعلی اشتباه بزرگی مرتکب شد و فکر کرد که مشکلات و کمبودهای کشور از طریق خارجی‌ها رفع می‌شود. ما نباید از دشمنانمان انتظار خوبی داشته باشیم. دشمن، مسلما دشمنی خواهد کرد این ما هستیم که باید عقل داشته باشیم و به کمک آن‌ها چشم ندوزیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم چهارمحال و بختیاری نیز  گفت: به دنبال این هستیم که توانمندی‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و مشکلات در هر نقطه احصا شود تا همه ۴۵۱ شهرستان را محور حرکت کشور قرار دهیم و اختیارات ویژه برای اداره شهرستان و بهره‌مندی نخبگان و به میدان آوردن آن‌ها قرار دهیم.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که با یک انتخاباتی روبه‌رو هستم که یک نقش سرنوشت سازی در آینده خودمان دارد و شاید انتخابات ریاست جمهوری، بیشترین تاثیر را در کشور داشته باشد و این به این دلیل است که بیش از ۸۰ درصد از منابع کشور در دست رییس‌جمهوری است.

زاکانی در گفت و گو با مردم سمنان نیز گفت: یکی از رویکردهای تحولی ما برای کشور، اقتصاد و مدیریت با اولویت و فوریت جهش تولید است.

وی  با بیان اینکه کشور را نباید تک بعدی اداره کرد، افزود: در کنار جهش تولید به دنبال آن هستیم کشور را بر مدار شایستگی اداره کنیم و به صورت شفاف به حکمرانی فضای مجازی و دولت الکترونیک توجه داریم.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم همدان نیز با بیان اینکه مردم در استان‌ها سهم اندکی از درآمدهای مالیاتی و بودجه کشور دارند، گفت: در دولت «اصلاح و اقدام» با اجرای طرح «بازآمایش» اختیارات بیشتری به استانداران و فرمانداران برای تقسیم اعتبارات ملی و تخصیص منابع پروژه ها، می‌دهیم.

زاکانی در گفت وگو با مردم کرمانشاه هم با بیان اینکه دولت بنده دولت اقدام و عمل است، گفت: در داخل کشور به دنبال این هستیم با عقلانیت و معنویت و با عدالت و خلاقیت زمینه تحقق افتخارات و کسب حداکثر میزان بالایی از استقلال را برای کشورمان و ملتمان به ارمغان بیاوریم.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز در گفت و گو با شبکه استانی سیمای خوزستان با اشاره به اینکه خوزستان دارای منابع سرشار است گفت: بخشی از درآمد حاصل از نفت باید در جهت توسعه یافتگی این استان هزینه شود.

 وی بیان کرد: تخصیص بخشی از درآمد حاصل از نفت به خوزستان در قانون نیز تعریف شده اما به درستی عمل نشده است؛ طبق قانون باید ۳۰ هزار میلیارد ریال برای توسعه یافتگی خوزستان از محل حق آلایندگی صنایع به این استان پرداخت می شد اما این مهم انجام نگرفت و همین عوامل باعث عقب ماندگی در این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه آب در خوزستان وجود دارد اما باید مدیریت شود افزود: در خوزستان معمولا کمبود آب وجود ندارد  اما باید با مدیریت صحیح آب، مانع از ایجاد مشکل در بخش آب این استان شد.

رییسی در گفت و گو با مردم ایلام نیز گفت : ایلام سرشار از منابع غنی همچون نفت و گاز و محصولات کشاورزی متنوع است که لازمه بهره برداری مناسب از این ظرفیت ها، ایجاد زنجیره ارزش این تولیدات است.

وی افزود: درصد بالایی از ذخائر نفتی و گازی کشور در این استان قرار دارد و این عدالت نیست که مردمی که بر روی ذخائر نفت و گاز زندگی می کند، وضع معیشتشان خوب نباشد، این جزو بدیهیات است که درصدی از درآمدها باید به رفع محرومیت و مشکلات و اشتغال در استان اختصاص یابد. 

سعید جلیلی دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم استان قم  گفت: استان قم فرصت‌های بسیار خوب مادی و معنوی را با هم دارد، امروز باید این فرصت‌ها به‌خوبی شناخته و جهش داده شود.

این نامزد ریاست جمهوری  افزود: با تمام بررسی‌هایی که در این هشت سال گذشته انجام دادیم، ۳۱ استان را شهر به شهر رفته‌ایم و روستاهای زیادی را از نزدیک بازدید کرده‌ایم، شهرک‌های صنعتی را دیده‌ایم، در دانشگاه‌ها حضور پیدا کرده‌ایم، به استان قم بارها آمده‌ایم، در دانشگاه‌ها حضور پیدا کرده‌ایم، با دانشجویان مباحثه کرده‌ایم، با اساتید گفت‌وگو کرده‌ایم و ظرفیت‌های مختلف را دیده‌ایم، همه این‌ها ما را به این جمع‌بندی رسانده که امروز به برکت انقلاب اسلامی و به برکت اندیشه زلال دینی، کشور ما می‌تواند یک فرصت بی‌نظیر داشته باشد.

جلیلی در گفت و گو با مردم استان البرز نیز گفت که اگر در هشت سال گذشته صحبت از دولت سایه کرده ایم دولت سایه یعنی سایه مردم بر سر دولت.

وی افزود: دولت سایه یعنی اینکه قبل از دولت بایستی مردم خود در شناسایی ظرفیت ها و توانمندی های استان و مطالبه از دولت برای اینکه این ظرفیت ها به بهترین شکل مورد استفاده قرار بگیرد، پیشگام بشوند.

جلیلی در گفت و گو با مردم هرمزگان نیز اظهار کرد: فرصت دریا و بنادر یک فرصت بزرگ برای صادرات کشور است، در حوزه صادرات بندرعباس و بندرجاسک باید مبادی صادراتی باشد نه اینکه به یک کشور دیگر برود و سپس از کشور دیگری کالا وارد کشور شود.

وی افزود: این استان ظرفیت‌ها و امکانات بسیار ارزشمندی دارد، اما بحث این است که اگر در استان هرمزگان، صنایع راهبردی مثل  آلومینیوم و فولاد و پالایشگاه خلیج فارس داریم یا در این منطقه امکان کشاورزی گرمسیری یا فرصت ارزشمند گردشگری داریم، جزایری مثل قشم و کیش داریم، سوال این است که چرا این میزان از بیکاری و محرومیت‌های جدی در این استان وجود دارد.

جلیلی در گفت و گو با مردم لرستان نیز گفت : نرخ بالای بیکاری در لرستان علیرغم همه ظرفیت‌های و پتانسیل‌های موجود زیبنده این استان نیست.

وی گفت: فرصت ها و توانمندی هایی که کشور ما دارد چه به لحاظ مادی و چه به لحاظ معنوی می‌تواند کشور را ارتقا بدهد و باعث پیشرفت جهش کشور شود. 

محسن مهرعلیزاده دیگر نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درگفت و گو با مردم اردبیل گفت: دولت من دولت زندگی است ، ادامه دولت اصلاحات که در دنیا داشتن پاسپورت ایرانی و ایرانی بودن افتخار داشت.

وی  اظهار کرد: دولت من ادامه دولت اصلاحات است و آمده‌ام که امروز همان راه و مسیر دولت خاتمی را برای جوانان دوباره احیا کنم.

مهر علیزاده در گفت و گو با مردم استان فارس هم با تشریح و تبیین برخی اقدام ها و کارهای بزرگ در همه دولت های پیشین و ۱۲ دوره ریاست جمهوری ایران، از برجام به عنوان قوی ترین معاهده بین المللی در تاریخ ایران و یکی از برجسته ترین، با ارج ترین و بزرگترین دستاورد این دولت و حتی نظام یاد کرد.

وی  اظهار داشت: برجام یک دستاورد ملی و کار بزرگ و ارزشمندی است که با تلاش تمامی ارکان و مجموعه نظام و حتی بارها با یاداوری ها ، ارشادات داهیانه و  نظارت های رهبری فرزانه به عنوان عالی ترین سطح اجرایی نظام این دستاورد مهم به ثمر نشست.

 این نامزد سیزدهمین دوره انتخایات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم گلستان هم گفت که مشکل کنونی کشور در حوزه اقتصادی است که با برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در حوزه تولید، از بین بردن رانت و قطع ارز ۴۲۰۰ می‌توان بر این نارسایی‌ها غلبه کرد.

 وی افزود: دولت من به معیشت، زندگی آبرومند و شاد توجه دارد تا امید ، عزت و اعتماد به وجود آید و سایه جنگ احتمالی از کشور دور شود.

این گزارش در حال تکمیل است ...

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت و گو با مردم استان دوره ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی دولت اقدام اقدام و تحول ظرفیت ها کشور ما نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم / تورم روز به روز کاهشی می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

سیدابراهیم رئیسی در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بیان اینکه به عملیات وعده صادق باید در رسانه ملی و محافل علمی، سیاسی و امنیتی پرداخته شود، گفت: عملیات وعده صادق احساس غرور ملی بود و از نقاط عطف اجماع‌ساز میان همه مردم و صاحبان اندیشه و تفکر با هر سلیقه‌ای بود و همه این کار را ستودند.

وی با اشاره به جنایت علیه بشریت و کودک‌کشی رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد: اقدامات رژیم صهیونیستی صفحه‌ای سیاه و اوج بی‌رحمی و جنایت را نشان می‌دهد، اما تا امروز پیروز میدان مردم مقاوم فلسطین بوده و رژیم صهیونیستی و حامیان او شکست‌خورده هستند.

رئیسی با بیان اینکه حمایت از فلسطین نه در دانشگاه‌های غرب که در هرجای دنیا دیده می‌شود، گفت: رژیم صهیونیستی در این درماندگی خود به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرد و رهبری انقلاب بر تنبیه این رژیم پس از این واقعه تاکید کرد و در نهایت جلوه‌ای از همکاری میدان، دیپلماسی و رسانه در عملیات وعده صادق دیده شد و نشان داد ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند؛ باید با قدرت پیش رفت.

وی تاکید کرد: معتقدیم در برابر دیپلماسی التماسی می‌توان جلوه‌ای از قدرت جمهوری اسلامی را نشان داد که سایه جنگ را از کشور دور کند و سرریز همین اقتدار را می‌توان در ابعاد دیگر از جمله رفع مشکلات اقتصادی هم به کار گرفت.

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: برداشت من این است که «وعده صادق» نقطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و این نقطه اقتدار آثار خود را در زمینه‌های دیگر از جمله اقتصاد کشور نشان می‌دهد. اگر این عملیات غرورآفرین اجماع‌ساز بود و همه در کنار هم آن را تحسین کردند می‌توان از این فرصت برای اجماع در حل مشکلات کشور هم به کار گرفت.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به این پرسش که راه‌حل مشکلات کشور موشک است یا مذاکره و یا هردو، تصریح کرد: ما بار‌ها اعلام کردیم جمهوری اسلامی دست کشور‌هایی را که بخواهند با ما روابط خوبی داشته باشند می‌فشاریم؛ چه در آسیا و چه در اروپا تا روابط خوبی شکل گیرد. البته دشمن ایران‌هراسی را امروز تشویق می‌کند، اما می‌بینیم که این ترفند جواب نداده است و مسئله فلسطین مسئله دنیا شده است. این نشان داد موضع جمهوری اسلامی درست است. بار‌ها به کشور‌های منطقه هم نشان دادیم که ایران دوست آنان است. رئیس اقلیم کردستان در دیداری که با او داشتم تاکید می‌کرد کاری که حاج قاسم سلیمانی برای دفاع از اقلیم انجام داد تا داعش در آنجا به هدف خود نرسد، هرگز از یاد مردم کرد پاک نمی‌شود.

وی تاکید کرد: وعده صادق این است که ما مقابل هرکسی که مقابل جمهوری اسلامی بایستد می‌ایستیم و با هرکسی بخواهد با ما روابط خوبی داشته باشد روابط خوبی خواهیم داشت. ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم، اما اروپا و آمریکا عهدشکنی کردند. ما انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم و بار‌ها بازرسان آژانس آن را اعلام کردند، اما گوش شنوایی وجود ندارد. اینکه فقط مذاکره بتواند همیشه پاسخگو باشد نیست، در جایی موشک می‌تواند و در جایی هم مذاکره. در واقع موشک جواب موشک است.

رئیسی همچنین با اشاره به اینکه ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال نیاز کشور و تاکید قانون است، یادآور شد: اگر در سال‌های گذشته شاهد تولید مسکن با توجه به نیاز مردم بودیم امروز با این مشکلات مواجه نبودیم، اقدامات در زمان خود انجام نشده است و کمبود در کشور احساس می‌شود. امروز شاهد تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در کشور هستیم. مسکن روستایی فعال است و اکنون بیش از ۲۶۰ هزار مسکن در این بخش تحویل دادیم. ۱۰۰ هزار مسکن تحویل مددجویان شده است. تولید مسکن در کشور فعال است، اما حتماً به صورت آپارتمان نیست به شکل ویلایی هم هست.

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: امیدواریم با کار جدی که در وزارت راه یا همکاری مردم، تعاونی‌ها، نیرو‌های مسلح و دانشگاه‌ها برای تولید مسکن در حال انجام است، وعده ما عملی شود. از وعده‌های دولت که به دنبال تحقق کامل آن است حتماً ساخت مسکن است. اطمینان می‌دهیم دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند، اما در عین حال به کمک خود مردم هم نیاز داریم.

وی یادآور شد: در مسکن مهر وقتی کار را شروع کردیم ۲۴۰ هزار تعهد ساخت مسکن داشتیم. دولت‌های قبلی متعهد شده بودند، اما این کار را انجام دادیم و ۱۴۰ هزار مسکن از این میزان به مردم تحویل شده است. ساخت مسکن کمی طول می‌کشد و امیدواریم بتوانیم این امر را به خوبی پیش ببریم.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره آمار‌های مهار نسبی رشد تورم و نقدینگی از یک‌سو و محسوس نبودن این امر در زندگی مردم، تصریح کرد: علت‌ها را باید از میان برد تا تورم کاهش یابد. ما با تورم نزدیک ۶۰ درصد شروع کردیم و تلاش کردیم کسری بودجه نداشته باشیم یا کسری بودجه‌ای که وجود داشت را با ایجاد درآمد تلاش کردیم پیش ببریم نه با استقراض و چاپ پول. در سال‌های بعد هم تلاش کردیم هزینه‌ها را افزایش ندهیم و بودجه را هم تراز ارائه کنیم تا کسری بودجه که در این زمینه موثر است وجود نداشته باشد.

رئیسی گفت: رشد نقدینگی در این دولت ۲۳ درصد است و این چیزی است که بسیاری باور نمی‌کردند. این موفقیتی است که دولت توانسته است به آن برسد. همچنین بر وجود انظباط مالی و اضافه برداشت موسسات مالی و اعتباری تاکید کردیم تا اگر این روند ادامه یابد حتی این موسسات را منحل کنیم.

وی تصریح کرد: من روزانه آمار می‌گیرم نه هفتگی، روزی نمی‌گذرد مگر اینکه از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم و این مبالغه نیست و حساسیت من بر این موضوع است.

رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: تورم به کانال ۳۰ درصد رفته است و روز به روز کاهشی می‌شود که تأثیر خود را بر قیمت‌ها خواهد گذاشت. تلاش کردیم فشار‌ها بر اقشار ضعیف، مستمری‌بگیران و مددجویان کاهش یابد. طرح کالابرگ هم برای همین بود که کالا‌های اساسی با قیمت ثابت به دست مردم برسد. این اقدامات همه در جهت فقرزدایی است و کمکی به خانواده‌های نیازمند است که آب، برق، گاز و بیمه سلامت این خانواده‌ها رایگان شود.

رئیسی گفت: توانمندسازی مددجویان هم از اقدامات ما در این زمینه است. ۱۰۰ هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد خارج شده‌اند و اولین‌بار است که کسی پشت نوبت کمیته امداد نیست. نمی‌خواهم بگویم این امر مسئله را حل می‌کند یا کسی در کشور چنین نیست، اما الان در وزارت رفاه سامانه‌ای آماده شده تا هرکسی در کشور نیازمند است به این سامانه اعلام کند تا دولت برود و آنان را تحت پوشش قرار دهد.

وی یادآور شد: تلاش شده تا در زمینه حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان اقداماتی انجام شود تا در وضعیت تورمی فشار اقتصادی بر آنان کمتر شود مثلاً تغییر حقوق در این زمینه تاثیر داشته است. دولت بر مشکلات اقتصادی واقف است و تلاش می‌کند این مشکلات را روزبه‌روز کاهش دهد.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره مالیات بر سوداگری و برنامه دولت در این زمینه، اظهار کرد: زنجیره تامین، تولید تا مصرف باید کنترل شود و این کنترل هم همیشه نباید دولتی باشد، اتحادیه‌ها، اصناف و اقشار می‌توانند در این زنجیره نظارت و کنترل داشته باشند. در زمینه مسکن، نظام‌بخشی به بنگاه‌های معاملات بسیار مهم بود که در این دولت با همکاری خود بنگاه‌ها انجام شد. این دولت تاکید دارد با ایجاد انضباط با سوداگری و تخلفات برخورد کند. برخورد با سوداگری و سودجویان در بازار حتماً مورد توجه و پیگیری دولت است تا قوانین در این زمینه را با قدرت اجرا کند.

رئیس دولت سیزدهم در پاسخ به پرسشی درباره گسترش عدالت اجتماعی و فرهنگی، گفت: در اولین بودجه‌ای که به مجلس تقدیم کردیم تلاش کردیم براساس آمایش سرزمینی بودجه را توزیع کنیم. امکانات تحصیلی، جاده‌های روستایی و حل تنش آبی روستا‌ها را در این زمینه در نظر گرفتیم و امروز از ۱۰ هزار روستا که تنش آبی داشت مشکل ۵ هزار روستا در این دولت حل شده است. هدف دولت حل کامل این مشکل است.

وی تاکید کرد: عدد روستا‌هایی که مثلاً در زمینه فیبر نوری به آن‌ها توجه شده بیشتر از مناطق شهری و مناطق به اصطلاح بیشتر پیش چشم بوده است. توجه به مناطق کم برخوردار از نظر ساخت جاده، خانه بهداشت، ساخت مدرسه و امکانات دیگر با نگاه عدالت‌محور عمل کردیم.

رئیسی یادآور شد: جایی که احساس کنیم امری خلاف عدالت صورت گرفته حقیقتا برافروخته می‌شویم و آن را شایسته دولت و نظام اسلامی نمی‌دانیم. حتماً به همه بخش‌ها توجه عادلانه داریم.

رئیس دولت سیزدهم با اشاره به موضوع گشت ارشاد مدیران، گفت: کاری که عدالت را نقض می‌کند فساد است. از ابتدا اعلام کردیم ساختار‌های فسادزا را اصلاح می‌کنیم، آن‌هم با ایجاد شفافیت در عمل نه با سخن. صدور مجوز‌ها را دیدیم که چگونه اصلاح شد، سامانه تجارت بیش از ۹۰ درصد در حال اجراست و این سامانه‌ها از ایجاد فساد جلوگیری می‌کند. ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم تا کسی اینگونه عمل نکند. گام‌های خوبی برای شفاف‌سازی و برخورد با افراد مختلف در دولت برداشته‌ایم.

وی یادآور شد: وقتی اعلام می‌کنیم نزدیک ۱۰۰ نفر از مسئولان بخش‌های مختلف که همگی هم مشکل نداشتند، اما احساس ناکارآمدی‌شان وجود داشت و برخی که در موارد نادر مسئله داشتند، همه جابه‌جا شدند در راستای همین گشت ارشاد مدیران و نظارت است.

رئیسی تصریح کرد: گشت ارشاد مدیران در سطح کشور در حال اجراست. تغییر، تذکر و هشدار در این زمینه انجام میشود و هرجا لازم است جابه‌جایی هم صورت می‌گیرد. ما خط قرمزی در این زمینه نداریم. من نه از گروه، حزب یا جریان خاصی نیستم. دولت ما مردمی است و ما با مردم ارتباط داریم. هرجا احساس کنیم رودربایستی نداریم و در همه شورا‌های اداری اعلام کردیم و تجربه کردیم که ۲۰ مدیر تشویق شدند و ۱۰ مدیر هم برکنار که البته گفتیم همه آنان مشکلی نداشتند بلکه موضوع کارآمدی در مسئولیت بیشتر مطرح بوده است.

رئیس‌جمهوری با اشاره به لزوم وجود نشاط اجتماعی، گفت: میزان کتابخوان در مناطق غیربرخوردار که در این دولت افزایش یافته است نشان می‌دهد این امر مسبوق به سابقه نبوده است. اقداماتی برای نمایشگاه کتاب انجام دادیم و سال گذشته یک میلیون و ۶۰۰ هزار جلد کتاب به روستا‌ها ارسال کردیم. امسال هم در زمینه عدالت فرهنگی و اجتماعی برای نمایشگاه کتاب برنامه‌ریزی کردیم.

وی یادآور شد: در سال گذشته ۲۵ میلیون نفر در رویداد‌های فرهنگی مختلف حاضر شدند که جلوه نشاط اجتماعی است. به این معنا هم نیست که مردم مشکل ندارند، مشکل هم دارند، اما نشاط اجتماعی نیز وجود دارد. آمار سفر‌ها هم همین را نشان می‌دهد، اما کافی نیست و باید گام‌های بیشتری برداشته شود.

رئیس‌جمهوری با اشاره به جایگاه حجاب در میان زنان ایران، تصریح کرد: مسئله حجاب هم وظیفه شرعی و هم قانونی است. ممکن است فردی نسبت به مسائل شرعی تقید نداشته باشد، اما این امر حجاب قانونی است و قانونمداری اصلی مورد توجه همه است. دشمن دنبال حیازدایی از جامعه ماست، اما مردم ما اجازه نمی‌دهند دشمن به این هدف برسد و پایبندی زنان ما به حجاب ریشه در اعتقادات دارد اگر جایی کم‌توجهی یا بی‌توجهی می‌شود باید این توجه را ایجاد کرد و افرادی هم که با یک برنامه به هنجارشکنی عمل می‌کنند وظیفه دستگاه‌های قانونی در این زمینه مشخص است.

وی ادامه داد: دولت وظیفه قانونی خود را در این زمینه هم در دستگاه‌های اداری انجام می‌دهد و هم در حوزه عمومی و هم قانون باید اجرا شود. دستگاه‌های فرهنگی، قضایی و انتظامی در این زمینه وظیفه دارند و اگر همه به وظیفه خود به موقع عمل کنند هیچ مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت. دولت خود را موظف به اجرای قانون و رعایت آن در دستگاه‌های خود می‌داند.

رئیس دولت سیزدهم با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: مجلس قانونگذار و ریل‌گذار است و اگر مجلس و دولت قوی باشند اجرای قوی هم به دنبال می‌آید. مردم با حضور در حوزه‌های انتخابیه باقیمانده کار خود در دور اول را تکمیل کنند تا دولت و مجلس برای خدمت به مردم و رفع مشکلات گام بردارند. همکاری مجلس و دولت بسیار مهم است و امیدوارم مجلس در زمان مقرر شکل بگیرد و کار‌ها پیش رود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره ایجاد اشتغال، اظهار کرد: ما باید سالی یک میلیون شغل ایجاد کنیم و باید انجام شود. این نیاز کشور است. دولت پس از گذشت قریب سه سال توانسته یک میلیون شغل را ایجاد کند. در برخی استان‌ها اشتغال دیگر موضوع جدی نیست. برخی استان‌ها که چنین است نیز مورد تاکید دولت هستند. همچنین ما با احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل به اشتغال کمک کردیم که قریب به ۹ هزار مورد می‌شوند.

رئیسی با بیان اینکه تولید در کشور افزایش یافته است، گفت: آمار بیکاری هم کاهش یافته و در کانال هفت تا هشت درصد قرار دارد. ما به ایجاد زمینه شغلی برای تحصیلکرده‌ها حتما تاکید داریم. امروز ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که دوبرابر گذشته شده است. زمینه برای فعالیت در کشور فراهم است و صندوق‌های حمایتی هم در این زمینه فعال هستند تا کمک کنند. امیدوارم روزی در کشور اصلا بیکار نداشته باشیم و زمینه برای همه افراد جویای کار ایجاد شود.

وی تاکید کرد: امروز تولید نه فقط در صنعت که در کشاورزی هم رشد داشته است و ۲۲ درصد رشد در حوزه تولید کالا‌های اساسی داریم. کار‌های خوبی در حوزه صنعت و معدن در حال انجام است. مردم متوجه هستند که دولت کار می‌کند و ما حمایت مردم را نعمت و لطف الهی می‌دانیم.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: امروز آمار‌ها از کاهش تورم و رشد اقتصادی حتی در صندوق بین‌المللی پول هم تاکید شده است. رشد اقتصادی، رشد صادرات و کاهش تورم در این آمار‌ها هم وجود دارد. ما ۱۰ سال رشد اقتصادی زیر یک درصد داشتیم، اما الان ۴ تا ۵ درصد رشد اقتصادی داریم و دشمن نمی‌خواهد چنین رویه‌ای در کشور پیش گرفته شود و دلیل عصبانیت دشمن هم از ما همین است که پیشرفت داریم.

رئیسی در پایان تاکید کرد: نقد و انتقاد ایراد ندارد، اما همه باید کمک کنیم تا مشکلات حل شود. انسجام ملی در جریان عملیات وعده صادق می‌تواند دیگر مشکلات را هم حل کند. همه احزاب و گروه‌ها و دیدگاه‌ها بدانند که باید دست به دست هم دهند و مشکلات حل شود. دولت خدمتگزار همه مردم است، حتی کسانی که به من رأی نداده‌اند نیز ما خدمتگزارشان هستیم. ما دولت صادق الوعد بودیم و خواهیم بود و به عهد خود با مردم وفاداریم و حل مشکلات مردم را دنبال می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • رئیسی: از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم / تورم روز به روز کاهشی می‌شود
  • رئیسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • رئیسی: انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم/ موشک جواب موشک است
  • یسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • برنامه‌های کاروان زیرسایه خورشید در استان یزد تشریح شد + فیلم
  • پوتین برای پنجمین بار رئیس‌جمهور روسیه شد+ فیلم
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا