Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی، نشست تخصصی کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران با محوریت «سندباکس و فرصت‌های پیش‌روی صنعت بلاکچین؛ بایدها و نبایدها» با حضور فعالان صنعت فاوا و اعضای این کمیسیون و نمایندگان سازمان بورس و وزارت اقتصاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست محمدرضا طلایی رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی با اشاره به اهمیت به کارگیری فناوری بلاکچین در صنعت و لزوم تبادل داده‌ها در فضای امن، گفت: رونمایی از پروژه سندباکس (sandbox) توسط وزارت اقتصاد در هفته‌های اخیر با هدف کمک به امنیت سیستم انجام شده است.

وی با اظهار امیدواری از اینکه فعالان اقتصادی با تکنولوژی بلاکچین که به توسعه کسب‌وکارها کمک می‌کند، بیشتر آشنا شوند، افزود: مرکز نوآوری اتاق بازرگانی ایران به همراه مرکز پژوهش‌های مجلس و کمیسیون فاوای اتاق ایران و وزارت اقتصاد می‌توانند کارگروهی تشکیل داده و کمک کنند بستری برای تقویت حضور استارت آپ‌ها در این حوزه فراهم شود.

طلایی گفت: ما در کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران سعی می‌کنیم همگام با تکنولوژی بلاکچین پیش برویم و در شناساندن رمزارزها و فناوری بلاکچین به فعالان اقتصادی تلاش می‌کنیم. یکی از راه‌ها برای هماهنگی فناوری بلاکچین با صنعت این است بتوانیم انجمنی تشکیل دهیم که زیر نظر اتاق ایران کار کند.

در این جلسه عنوان شد که در حال حاضر، ۳۱ سندباکس فعال (محیط آزمون تنظیم گری) در دنیا وجود دارد. ۹ محیط آزمون در حال تصویب است و به ۹ کشور دنیا پیشنهادهایی در این حوزه داده شده و این کشورها در ریل تغییر این فناوری قرار گرفته‌اند. برزیل، امارات، تایلند و سوئیس از کشورهایی هستند که برای تحقق سندباکس گام‌های جدی برداشته‌اند.

آمارهای به روز رسانی شده نیز نشان می‌دهد که ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشورها، در بلاکچین ذخیره می‌شود.

همچنین چین بنا دارد تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۲۶ درصد از تولید ناخالص داخلی خود (۷ هزار میلیارد دلار) را از سرمایه‌گذاری در فناوری‌های این حوزه تأمین کند.

کد خبر 5235491 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: استارت آپ تکنولوژی بلاک چین محمدرضا طلایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری تحقیقات علمی نوآوری فناوری فضایی امنیت اطلاعات آمازون گوگل شرکت مخابرات ایران اینترنت همراه اول رونمایی امنیت سایبری فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

مسعود ابراهیمی امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که میزبان این رویداد ملی است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نیازی به معرفی ندارد، اما لازم به ذکر است که طی چهار دهه گذشته این نهاد خدمات مفید و موثری را به کشور عرضه کرده و در حوزه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری سعی در رفع نیازهای جامعه داشته است‌.

وی بیان کرد: در رویکردی جدید و نو در حوزه فناوری، جهاددانشگاهی مصمم است که به شکل موثرتر و پررنگ‌تری جایگاه خود را در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بازتعریف کند و نقش‌آفرین موثری در این زمینه باشد. ما به عنوان نهاد واسط دانشگاه‌ها، مراکز علمی، نهادهای سیاست‌گذار و نهادهای تامین مالی نقشی کلیدی برای خود تعریف کرده‌ایم تا بتوانیم این نهادها را برای رفع نیاز جامعه گرد هم آوریم و با هم متصل کنیم. این رویداد ملی مبتنی بر این نگاه شکل گرفته است و منشاء آن آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه صنایع غذایی است.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد: این اولین آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه مواد غذایی در سطح کشور است. امیدواریم منشاء اثرات مفید و سازنده‌ای در این عرصه شود و مثال خوبی برای تکثیر در سطح کشور باشد. همچنین جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا