Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: توسعه حمل و نقل عمومی یکی از مواردی است که در این دوره توسط شهرداری تهران انجام شده است و بخش عمده‌ای از منابع حمل‌ و نقل عمومی در دولت تدبیر و امید تآمین شد و در غیر این صورت به نتیجه نمی‌رسد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ صبح امروز با حضور حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، پیروز حناچی شهردار تهران، سید مناف هاشمی معاون حمل‌ و نقل ترافیک شهرداری تهران، مراسم افتتاحیه و آغاز بهره‌برداری از ایستگاه‌های شهرک آزمایش و مدافعان سلامت در خطوط 6 و 7 متروی تهران به صورت همزمان و ویدئو کنفراس برگزار شد و به این ترتیب تعداد ایستگاه‌های فعال شبکه خطوط مترو تهران به 141 ایستگاه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروز حناچی شهردار تهران در این مراسم با اشاره به اینکه ایستگاه مدافعان سلامت در خط 7 قرار دارد، گفت: این خط از میدان تختی آغاز می‌شود و جنوب شرق تهران را به شمال شهر متصل می‌کند.

وی با اشاره به بهره‌برداری از 22 ایستگاه از خط 7 عنوان کرد: ایستگاه مدافعان سلامت از خط 7 در مجاورت بیمارستان امام خمینی(ره) قرار دارد  و با توجه به رشادت کادر درمان این ایستگاه به نام این عزیران نامگذاری شده است و یاد و خاطره این عزیزان را گرامی میداریم.

حناچی با اشاره به حمایت‌های دولت در این دوره از مدیریت شهری از شهرداری تهران افزود: در حالی که در شرایط تحریم و کرونا قرار داشته و داریم، همکاران بنده در شهرداری‌های سایر شهرها و به ویژه تهران مظلوم واقع شده‌اند و دولت تدبیر و امید نیز در این ایام از شهرداری‌ها حمایت‌هایی را داشته است.

شهردار تهران خطاب به روحانی گفت: رعایت سقف جمعیتی در توسعه شهرها و حفاظت از باغات و نکاتی که رهبری بر آن تأکید داشتند به شکل ضوابط تصویب شد.

وی اضافه کرد: ارسال لایحه منابع مالی پایداری شهرداری‌ها یکی دیگر از موضوعاتی بود که در این دوره انجام شد و نقطه عطفی برای شهرداری‌ها خواهد بود که یادگاری از این دولت در این دوره خواهد بود.

حناچی تصریح کرد: توسعه حمل و نقل عمومی یکی از مواردی است که در این دوره توسط شهرداری تهران انجام شده است و بخش عمده‌ای از منابع حمل‌ و نقل عمومی در دولت تدبیر و امید انجام شد و در غیر این صورت به نتیجه نمی‌رسد. سهم بودجه حمل و نقل عمومی در این دوره از 71 صدم درصد به 3.7 درصد افزایش پیدا کرده است.

شهردار تهران ادامه داد: همچنین در این دوره از مدیریت شهری و با پشتیبانی وزارت کشور تجهیزت ایمنی برای سازمان آتش‌نشانی تهیه شد و جزو اهداف این دوره از مدیریت شهری محسوب می‌شد به طوری که در آتش‌ سوزی که حدود 2 هفته پیش در پالایشگاه شهرری انجام شد با درایت و برنامه‌ریزی و استفاده از تجهیزات خریداری شده از گسترش این فاجعه جلوگیری شد.

وی تصریح کرد: انضباط مالی و شفافیت در این دوره از مدیریت شهری یکی دیگر از موضوعاتی بود که صورت گرفت به طوری که پیش از این شاهد این مسئله نبودیم اما با دستورالعمل وزارت کشور این کار عملیاتی شد و شهرداری تهران نخستین شهری بود که این دستورالعمل را اجرا کرد و در عملکرد شفافیت اثربخش و مهم است.

حناچی اضافه کرد: همچنین در این دوره از مدیریت شهری تلاش برای کنترل نیروی انسانی در شهرداری‌ها در سطح کشور و به ویژه در تهران انجام شد که این مسئله از طریق وزارت کشور به اجرا درآمد. علاوه بر اینکه برای نخستین بار در این دولت و مدیریت شهری با پرونده‌های فساد و زمین‌خواری برخورد شد.

شهردار تهران در ادامه به ارتقاء تاب‌آوری و ایمنی در شهر تهران اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز در این دوره اقدامات خوبی صورت گرفته است و در بحرانی‌هایی مثل زلزله و سیل این مسئله به خوبی درک شد.

وی سپس به کاهش 42 درصدی منابع برای اداره شهر اشاره کرد و افزود: بر اساس آمار و ارقام در این دوره از مدیریت شهری، شهر ارزان اداره شد. همچنین توجه ویژه‌ای به مناسب سازی معابر و حوزه حمل و نقل شد که بر اساس آن 30 درصد پله‌های برقی و 26 درصد از آسانسورهای ایستگاه‌های مترو نصب شده است که این رکورد محسوب می‌شود.

حناچی تصریح کرد: در این دوره از مدیریت شهری 170 میدان تره بار، 578 بازار تره بار، 262 کیلومتر پیاده رو و 279 ایستگاه بی آر تی برای گروه‌های مختلف مناسب سازی شده‌اند.

فیلم/ ترک فعل در شهرداری‌ها و مصیبتهای شهریکارکنان شهرداری تهران در دوره فعلی "بی‌سواد" و "مازاد" خوانده شدند!امانی: هیچ‌ گمانه‌زنی‌ای برای انتخاب شهردار تهران نشده است/ واگذاری املاک شهرداری در دوره فعلی هم رخ دادشورای شهر جدید به دنبال حذف بروکراسی های فساد‌انگیز اداری در شهرداری باشد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران دوره از مدیریت شهری شهرداری تهران نقل عمومی شهردار تهران شهرداری ها دولت تدبیر حمل و نقل انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است، گفت: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر، تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرک‌نژاد امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان با تاکید بر تکریم و احترام جامعه رسانه‌ای اصفهان از سوی مدیریت شهری اظهار کرد: افزایش ظرفیت نقدپذیری، تکریم اصحاب رسانه و در دسترس بودن مسئولان شهری برای پاسخگویی به جامعه رسانه‌ای اصفهان با هدف ایجاد تعامل و هم‌افزایی با رسانه‌ها رویکرد مدیریت شهری در این دوره بوده است.

وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان در سال گذشته به برگزاری ۲۶ جلسه تخصصی با رسانه‌های این کلان‌شهر پرداخته است، افزود: ۴ تور رسانه‌ای و ۲۳ افتتاحیه که در مجموع شامل ۵۳ رویداد می‌شود، سال گذشته از سوی شهرداری این کلان‌شهر با اصحاب رسانه برگزار شده است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری آماده تعامل با جامعه‌رسانه‌ای و پاسخگویی به آن‌ها است، تصریح کرد: سال گذشته این مجموعه به‌طور مستمر هر هفته با اصحاب رسانه تعامل داشته و در ارتباط بوده است.

معرک‌نژاد با بیان اینکه طی دو سال گذشته شهرداری اصفهان به بسترآفرینی برای ایجاد تعامل بیشتر و ارتباط با رسانه پرداخته است، گفت: سال گذشته ۶۶ برنامه تلویزیونی و حدود ۴۰ برنامه رادیویی با حضور شهردار و مسئولان شهری اجرا شد، همچنین در راستای این بسترسازی و برای بررسی چالش‌ها و مشکلات اصحاب رسانه با خانه مطبوعات و انجمن صنفی خبرنگاران این کلان‌شهر نیز ارتباط مکرر و پیوسته‌ای داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم، خاطرنشان کرد: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و رسانه‌ها در این امر خطیر نقش بسیار پررنگ و قابل اهمیتی دارند.

کد خبر 747886

دیگر خبرها

  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • رفع نواقص خط ۳ مترو تهران
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو