Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، آرش آریانژاد مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان ضمن تبریک ایام هفته صرفه‌جویی گفت: نزدیک به سه دهه است که اول تا هفتم تیرماه هر سال، هفته صرفه‌جویی در مصرف "آب" نام گذاری شده است و فصل گرما تداعی کننده مباحثی، چون تبخیر، کم‌آبی، صرفه‌جویی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بوده است، اما به منظور وفاق و هماهنگی در ارکان وزارت نیرو و لزوم توجه همگانی، امسال با توجه به لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق نیز این هفته با نام هفته صرفه‌جویی در آب و برق نامگذاری شده است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان در ادامه افزود: این هفته به عنوان یک رویداد فرهنگی در افکار عمومی و رسانه‌ها جای خود را بازکرده است و هر ساله به این مناسبت، فعالیت‌های فرهنگی-آموزشی بسیاری برای ارتقای آگاهی‌های عمومی در مورد آب و برق و جلب توجه افکار عمومی به این مقوله حساس انجام می‌شود

او به اهمیت آگاهی بخشی در زمینه صرفه‌جویی اشاره کرد و اظهار داشت: افزایش آگاهی عمومی و ایجاد انگیزه و علاقه‌مندی برای مدیریت مصرف آب و برق محور‌هایی هستند که رسانه‌های همگانی می‌توانند پیرامون آن‌ها اطلاع‌رسانی کنند و مردم را از مشکلاتی که در اثر مصرف بی رویه با آن دست به گریبان می‌شوند، بیشتر آگاه کنند.

او بیان کرد:در واقع مصرف‌کنندگان می‌دانند که تلاش امروز آنان برای رفاه بیشتر فرزندانشان و حفظ منابع آب و برق برای آیندگان است. مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان ضمن اشاره به کاهش نزولات جوی و افت شدید منابع آب سطحی و زیرزمینی استان افزود: حجم نرمال سد‌های استان ۲۷۹۷ میلیون متر مکعب است و در حال حاضر کل حجم آب ذخیره شده در پشت این سد‌ها ۱۴۸۶ میلیون متر مکعب می‌باشد که در مجموع ۵۳ درصد آب در پشت سد‌های این استان داریم و این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۶۹ درصد بود.

آریانژاد ادامه داد: امسال با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا و افزایش دما، میزان مصرف آب در بخش‌های بهداشت و کشاورزی به شدت افزایش یافته است؛ بنابراین نیازمند توجه جدی همگان به مدیریت مصرف آب خصوصا در حوزه کشاورزی هستیم.

هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و برق (مدیریت مصرف) ۱-۷ تیر ماه ۱۴۰۰ سه شنبه ۱ تیرماه: مدیریت مصرف آب، برق و خانواده چهارشنبه ۲ تیرماه: مدیریت مصرف آب و برق، افکار عمومی و رسانه پنجشنبه ۳ تیر ماه: مدیریت مصرف آب و برق، صنعت سازمان‌های عمومی و موسسات خصوصی جمعه ۴ تیر ماه: مدیریت مصرف آب و برق و آموزه‌های دینی شنبه ۵ تیر ماه: مدیریت مصرف آب و برق، خدمات شهری و روستایی و جلب مشارکت‌های مردمی و خیرین یکشنبه ۶ تیرماه: مدیریت مصرف آب و برق غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست دوشنبه ۷ تیرماه: مدیریت مصرف آب و برق، اقتصاد و حقوق شهروندی.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب شرب آب وهوا مدیریت مصرف آب و برق هفته صرفه جویی صرفه جویی در مصرف تیر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت

مهدی نقدی، فرماندار شفت همزمان با آغاز کشت برنج در شالیزار‌های این شهرستان از ۲ مجموعه بانک نشاء گلخانه‌ای و سنتی در روستای لَختَکی بازدید کرد.

او با بیان اینکه شهرستان شفت دارای ۷ بانک نشاء برنج است، گفت: در نظر داریم در آینده نزدیک با حمایت آن را به سقف ۱۰ واحد برسانیم.

فرماندار شفت تصریح کرد: حدود ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت مکانیزه نشا می‌شوند و همچنین بیش از ۱۱۰ دستگاه نشاکار در فصل کشت برنج در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

محمدرضا یوسف نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شفت هم در این بازدید حمایت و ترغیب کشاورزان به ایجاد بانک نشاء برنج را از مهمترین برنامه‌های این اداره اعلام کرد.

به گفته او، کشت مکانیزه برنج ضمن اینکه از لحاظ هزینه‌ای مقرون به صرفه است باعث بالا رفتن میزان تولید نیز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شفت افزود: کاهش سختی کار، صرفه جویی در وقت و انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش محصول، افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌های تولید و تهیه نشاء سالم و عاری از افت و بیماری از مهمترین مزایای کشت مکانیزه برنج است.

شهرستان شفت در ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - یکشنبه ۹ اردیبهشت
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی