Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، یکی از ویژگی‌های انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزاری هم‌زمان انتخابات شوراهای شهر و روستا با این انتخابات است که همواره با حواشی کوچک و بزرگی نیز همراه بوده است. ششمین دوره‌ی انتخابات شورای اسلامی شهر تهران مانند دوره‌های قبل این دوره نیز همزمان با سیزدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری به صورت هم زمان در سطح شهر تهران برگزار شد و با تمام فراز و فرودهایش در پایان با مشارکت ۳۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۸ درصد به پایان رسید و به این ترتیب تکلیف ۲۱ عضو ششمین شورای شهر پایتخت مشخص شد.

در این دوره از انتخابات از یک میلیون و ۵۶۵ هزار و ۳۷۰ رای ماخوذه، تعداد یک میلیون و ۱۵۱ هزار و ۴۵۰ رای صحیح شمارش و محاسبه شد.

نکته قابل توجه در برگزاری این دو انتخابات میزان آرای باطله است که تنها به ریاست‌جمهوری ختم نشد بلکه در آرای شورای شهر نیز تعداد ۴۱۳ هزار و ۹۲۰ رای باطله نوعی رقیب میان اعضا شناخته شد.

مهدی چمران، عضو لیست اصولگرایان با آرای، ۴۸۶ هزار و ۲۸۲  که اندکی بیش از آرای باطله بود به عنوان نفر اول اعلام شد.

در این دوره از انتخابات مانند ادوار قبل رقابت جدی بین دو گروه «جمهور» و «ائتلاف اصولگرایان» شکل گرفت که در نهایت ۲۱ نفر اعضای لیست ائتلاف به ساختمان خیابان بهشت راه پیدا کردند.

لیست جمهور تهران (شهری برای همه، شهری برای زندگی) با حمایت سید محمد خاتمی رییس دولت اصلاحات و جواد امام به عنوان رییس ستاد نتوانست بر خلاف دوره پنجم بار دیگر بر کرسی شورای شهر تهران تکیه بزنند.

در مقابل تمامی اعضای لیست شورای ائتلاف (دوباره خدمت، تهران سربلند) به ‌سرلیستی مهدی چمران و با ریاست غلامعلی حداد عادل توانستند، 4 سال به عنوان اعضای شورای شهر تهران بر صندلی‌های پارلمان پایتخت کشور تکیه زده و بر روند تعیین مدیران و سیستم مدیریتی شهر تهران نظارت کنند.

اعضای راه یافته به ترتیب آرا؛ مهدی چمران ۴۷۶۲۸۲ پرویز سروری ۳۶۲۹۲۰ نرجس سلیمانی ۳۵۶۷۰۹ حبیب کاشانی ۳۲۶۱۳۲ محمد آخوندی ۳۲۵۸۵۷ ناصر امانی ۳۱۴۷۰۷ مهدی پیرهادی ۳۱۲۸۱۵ مهدی بابایی ۳۰۹۵۶۹ سیدجعفر تشکری هاشمی ۲۹۹۷۴۶ سید احمد علوی ۲۹۷۱۶۸ مهدی اقراریان ۲۹۶۹۴۰ مهدی عباسی ۲۹۶۴۶۳ علیرضا نادعلی شهرستانکی ۲۹۴۷۲۶ احمد صادقی ۲۹۱۴۷۴ سیدمحمد آقامیری ۲۸۸۴۳۳ میثم مظفر ۲۸۷۷۸۵ زهرا شمس احسان ۲۷۹۸۷۰ نرگس معدنی‌پور ۲۷۶۱۲۶ علی‌اصغر قائمی ۲۷۴۰۰۴ سوده نجفی ۲۶۵۶۰۷ جعفر بندی شربیانی ۲۵۵۸۵۴

 

تفاوت قابل توجهی را نسبت به دوره پنجم

 

با مشاهده تعداد آرای لیست پیروز ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران، تفاوت قابل توجهی را نسبت به دوره پنجم شاهد هستیم. لیست شورای پنجم لیست 21 نفره (امید)، که متشکل از نامزدهای اصلاح طلب و اعتدال گرا بود، تمام اعضای آن، در دوره پنجم فعالیت شورا، نمایندگی مردم پایتخت را تا سال 1400 به عهده گرفتند. نکته حائز اهمیت این است که نفر نخست دوره پنجم انتخابات شورای شهر تهران، افزون بر یک میلیون و 756 هزار رای کسب کرد و رکوردی از کسب رای را در تاریخ تقریبا 20 ساله شورای شهر تهران به ثبت رساند.

آرای محسن هاشمی به عنوان سر لیست پیروز دوره پنجم با تعداد 1756086 در مقابل مهدی چمران به عنوان سر لیست این دوره که تعداد ۴۷۶۲۸۲ رأی کسب کرده بود اختلاف بسیار فاحشی داشت. حالا نگاهی به لیست ۲۱ نفره دوره‌ی پنجم می‌اندازیم؛

آقای محسن هاشمی بهرمانی 1756086 آقای مرتضی الویری  1411068 آقای احمد مسجدجامعی  1405994 خانم شهربانو امانی انگنه  1296657 آقای محمدجواد حق‌شناس  1288611 خانم بهاره آروین  1285237 آقای سیدابراهیم امینی  1265868 آقای افشین حبیب‌زاده کلی  1232947 آقای سیدآرش حسینی میلانی 1230722 آقای حسن خلیل‌آبادی 1228477 آقای علی اعطا  1216209 خانم زهرا صدراعظم نوری  1206159 آقای محمد سالاری 1188874 آقای سیدحسن رسولی 1186602 خانم ناهید خداکرمی  1172782 آقای مجید فراهانی 1171609 خانم زهرا نژادبهرام  دارای 1133048 آقای سیدمحمود میرلوحی جوآبادی دارای 1121237 خانم الهام فخاری دارای 1112126 آقای محمد علیخانی دارای 1070025 آقای بشیر نظری  1066813

نکته قابل توجه این است که مهدی چمران با اینکه در انتخابات این دوره نفر اول شد، در دوره گذشته 200 هزار رأی بیشتر داشت  که با آن رأی رتبه 22 را کسب کرده بود و به شورای شهر دوره پنجم راه نیافت و این امر  نشان می دهد که انتخابات 1400 حتی برای اصولگرایان شکست بود، چرا که به نظر میرسد پایگاه سنتی رای آن ها هم کمتر شده است.

شمارش به صورت اسکناسی

حسن بیادی، عضو شورای وحدت و کاندیدای دوره ششم شورای شهر طی اظهاراتی بیان کرد، آرا به صورت اسکناسی شمرده می‌شود؛ منظور از اسکناسی این است که به محض دیدن اسم یکی از اعضای لیست ائتلاف (مثلا آقای چمران)، از شمردن رأی مابقی اسامی که به صورت ترکیب چند لیست از سوی مردم نوشته شده، خودداری کرده و همه را جزء رأی لیست ائتلاف محاسبه کرده‌اند.

او در ادامه می‌گوید، زبان ما از اتفاق رخ‌داده قاصر است و به اعتراض‌های ما پاسخی داده نشده است، جامعه روحانیت نیز طی نامه‌ای به نحوه شمردن آرا اعتراض کردند، اما هنوز نتیجه‌ای نداشته و نمی‌دانیم باید چه کاری انجام دهیم.

ستادهای لیست جمهور و شورای وحدت نیز در نامه‌ای به این نحوه شمارش اعتراض کرده‌اند. محمد سالاری، عضو شورای شهر تهران، در توییتی نوشت: ‌شیوع پدیده مذموم ‎شمارش دسته‌ای آرا که با دیدن سرلیست و چند نفر دیگر، تمام 21 رأی به نفع لیست ائتلاف ‎اصولگرایان محاسبه می‌شود، بی‌توجهی به ‎حق‌الناس و خیانت در امانت است. به همراه دیگر همکارانم در ‎لیست جمهور، اعتراض خود را نسبت به این بدعت خطرناک به مراجع قانونی اعلام کردیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 اصولگرایان مهدی چمران محسن هاشمی انتخابات شورای شهر تهران انتخابات شورای شهر تهران 1400 نتیجه انتخابات شورای شهر انتخابات شورای شهر تهران در سال 1400 نتیجه انتخابات شوراها نتیجه انتخابات شوراها در تهران نتیجه انتخابات شورای شهر تهران نتیجه انتخابات شورای شهر در تهران سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 شورای شهر تهران انتخابات شورای لیست ائتلاف مهدی چمران رای باطله دوره پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: اقدامات دوره ششم مدیریت شهری این شهر در راستای رشد و توسعه شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی ظهر امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شورای ششم اقدامات کم نظیر و در برخی موارد بی‌نظیری انجام شده و فعالیت شورا در حوزه مدیریت شهری قابل دفاع است.

وی افزود: در حوزه مالی و بودجه‌ریزی اقدامات خوب و کم نظیری صورت گرفته است. رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک ادامه داد: در موضوع حمل و نقل عمومی و ترافیک هم پیگیری‌های شورا در موضوع خرید اتوبوس‌ها و میدل باس ها، نصب پل‌های هوایی و تکمیل تقاطع‌های غیر همسطح، اصلاح هندسی معابر، بازگشایی بسیاری از معابر اقدامات شایسته‌ای انجام شده است.

قربانی اضافه کرد: در حوزه خدمات شهری هم موضوع تفکیک زباله از مبدا و احداث بازارچه‌های عرضه میوه و تره بار هم در حال انجام است و هم اینک اقدامات مربوط به ساخت و ساز این بازارچه‌ها انجام شده و در حال انجام امور مربوط به بهره‌برداری از آنها هستیم.

وی اظهار کرد: همچنین نوسازی وسایل بازی در پارک‌های سطح شهر و موضوع هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده و نزدیک به ۱۰۰ درصد از خودروهای سنگین سازمان عمران و ترافیک را تغییر و تحول داده‌ایم.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه تکمیل سه تقاطع غیر هم‌سطح در دو سال گذشته انجام شده است، گفت: تجهیز سالن همایش پارک شهر و مناسب سازی آن از دیگر اقدامات فرهنگی شورا بوده است.

قربانی ادامه داد: با راه اندازی خط تولید قطعات بتنی، شهرداری را در نیاز به محصولات بتنی خودکفا کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در موضوع سازمان فرهنگی ورزشی هم ۱۰ زمین چمن مصنوعی نوسازی و تجهیز شده و ایجاد زورخانه ورزش‌های باستانی و پهلوانی هم در شورا ششم انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک افزود: توجه و تاکید اعضای شورا و الزام شهردار به ارائه توضیحات و گزارش هفتگی در راستای اقدامات و برنامه‌های مهم شهری از جمله بازی‌های هیجانی، پارک آبی، پارک بانوان شماره دو، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان است.

قربانی خاطرنشان کرد: طرح دره نور الشهدا که بیش از دو دهه مورد غفلت قرار گرفته بود، در این دوره شورا ششم با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست و سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌ها در این منطقه انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل عمومی یک انقلاب در شهر اراک رخ داده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۹۹ دستگاه اتوبوس خریداری شده و ۷۰ دستگاه ون و ۱۰ دستگاه اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده است.

قربانی افزود: اجرای ۲۲۰ کیلومتر فیبر نوری در اراک ثمره تعامل و همکاری شورا و شهرداری است.

وی تصریح کرد: در این دوره، پروژه‌های متعددی که متعلق به دوره‌های گذشته شورای شهر بود، پیگیری و تعدادی از پروژه‌ها از قبیل طرح بزرگ تقاطع غیر همسطح امام خمینی (ره) زودتر از موعد مقرر تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

رئیس شورای شهر اراک اظهار کرد: افزایش بودجه شهر اراک از ۱۹۰۰ در سال ۱۴۰۰ به شش هزار میلیارد تومان در سال جاری، اجرای سیستم خزانه‌داری کل و احیای مدیریت حسابرسی داخلی، احیا نظام تخصیص اعتبار در شهرداری، اجرای پروژه بزرگ اصلاح حساب‌ها از ۱۰ سال گذشته تا کنون از جمله اقدامات انجام شده است.

قربانی از آغاز پروژه شهر دوستدار کودک در اراک، راه اندازی مدرسه شهروندی و آموزش هزاران نفر ساعت در این مرکز و برگزاری جشنواره‌های بزرگ فرهنگی - مذهبی طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: پروژه‌های خاص و در دستور کار مدیریت شهری هم شامل: اجرای پروژه گردشگری نور الشهدا گردو بعد از دو دهه تعطیلی با بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، اجرای پروژه ساختمان آفتاب بعد از مدت‌ها تعطیلی، پروژه احداث دومین پارک بانوان، طرح پارک آبی، احداث فرهنگسرا و اجرای فاز دو آرامستان اراک است.

وی با اشاره به پیگیری مکرر اعضای شورا برای تقویت تفرجگاه‌های اراک گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته زیرساخت‌های منطقه گردشگری نور الشهدا انجام شد.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک تصریح کرد: به زودی در منطقه گردشگری نور الشهدا انواع بازی‌های هیجانی و پر مخاطب مناسب خانواده‌ها راه اندازی می‌شود.

قربانی از خریداری تاکسی برقی خبر داد و گفت: همچنین ۱۳۰ دستگاه اتوبوس گازسوز و برقی تهیه و تعدادی از این اتوبوس‌ها به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اراک اضافه شده‌اند.

کد خبر 749822

دیگر خبرها

  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • شانا و جبهه پایداری در جستجوی ۳ کاندیدا /لیست مشترک قطعی شد؟
  • انتشار لیست کاندیداهای دور دوم انتخابات تهران +کد انتخابی نامزدها
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • گفت‌وگوی صریح با رئیس شورای شهر کرج/ برای مردم چه کردید؟
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • پیشنهاد پایداری به شانا برای تکمیل لیست در دور دوم انتخابات
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...