Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی مجله خبری شبکه امید به تشریح برنامه‌های آموزش‌وپرورش استثنایی در خصوص اوقات فراغت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه پرداخت. خبرگزاری میزان- به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، سید جواد حسینی در خصوص برنامه اوقات فراغت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه اظهار کرد: اوقات فراغت در کشف استعدادها، کیفیت‌بخشی به زندگی، آموزش‌های اجتماعی و تربیتی و مهارت‌آموزی تأثیرگذار است و برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه از جهاتی مهم‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: معمولاً اوقات فراغت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه به دلایل شرایط خاص آنان در فضای خانواده انجام می‌شود و باید زمینه فضای مفرح و شاد را برای این دانش آموزان فراهم نمود.

حسینی بابیان این‌که فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت از ۱۰تیر در قالب ۴۰۰پایگاه آغاز خواهد شد، اظهار کرد: فعالیت‌های اوقات فراغت در سال جاری با شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» و با تأکید بر «خانواده محوری»، ۸هزار نفر از دانش آموزان با نیاز‌های ویژه را پوشش خواهد داد.

وی افزود: فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت در زمینه‌های ورزشی، هنری، مهارتی، دینی، اجتماعی و ادبی با تأکید بر کسب مهارت‌های خودآگاهی، همدلی، ارتباط، توانایی حل مسئله و مدیریت خود، خواهد بود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تصریح کرد: از ایام تابستان و اوقات فراغت تابستانی برای آماده‌سازی دانش‌آموزان جهت شرکت در سی و نهمین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزان عادی و شانزدهمین دوره مسابقات قرآن و مسابقات هنر‌های آوایی و نمایشی دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه نیز استفاده می‌شود.

وی با اشاره به رشته‌های ورزشی ویژه دانش آموزان استثنایی در ایام تابستان، گفت: بخش از آموزش‌های پایگاه‌های اوقات فراغت به دانش آموزان استثنایی در رشته‌های ورزشی فوتسال، گلبال، بوچیا، تنیس روی میز، شطرنج و آمادگی جسمانی است.

حسینی، اوقات فراغت را یکی از مؤلفه جدی نظام برنامه‌ریزی درسی دانست و گفت: فعالیت‌های اوقات فراغت، فعالیت‌های تکلیفی و اجباری نیستند و دانش آموزان آن‌ها را باعلاقه و اختیار انتخاب می‌کند لذا دررسیدن به اهداف تربیتی مؤثرتر می‌باشند.

وی مسابقات ورزشی ویژه دانش‌آموزان استثنایی را گامی برای خودباوری و هویت‌بخشی این دانش‌آموزان دانست و افزود: یکی از چالش‌های جدی جامعه گسست‌ها و تعارضات نسلی است که موجب بحران هویت، بی‌اعتمادی و کاهش سرمایه و سلامت اجتماعی می‌شود و فعالیت‌های ورزشی، علمی و هنری ازجمله فعالیت‌های انسجام بخش و هویت آفرین است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی خاطرنشان کرد: پویش کتاب‌خوانی خانوادگی که ازجمله برنامه‌های سال جاری حوزه پرورشی و تربیت‌بدنی سازمان است، یک برنامه انسجام بخش و هویت آفرین است که موجب انسجام بیشتر خانواده‌ها و ارتباطات بیشتر می‌شود

وی افزود: جشنواره بازی‌های بومی محلی و برگزاری جشنواره‌های نشاط ازجمله برنامه‌های هویت آفرین سال جاری سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی است.

حسینی بابیان این‌که تربیت‌بدنی و تجهیزات ورزشی جزء ضروریات تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه است، گفت: بر اساس بررسی آمایش سرزمینی، دانش آموزان با نیاز‌های ویژه به ۱۰۵قلم تجهیزات توان‌بخشی، آموزشی، پرورشی و تربیت‌بدنی نیاز دارند که از این تعداد ۱۹قلم مربوط به تجهیزات وزرشی است و در سال جاری ردیف اعتبار ۵۰میلیاردی برای تجهیزات توان‌بخشی و ورزشی دیده‌شده است.

وی گفت: در حال حاضر ۴۱سالن ورزشی ویژه دانش‌آموزان استثنایی در کشور وجود دارد و ۱۸سالن ورزشی نیز در حال ساخت است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تصریح کرد: با توجه به مشکلات رفت‌وآمد دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه به سالن‌های ورزشی امکان ساخت ۳۷۵سالن ورزشی ۲۰۰متری درون مدرسه‌ای برای این دانش‌آموزان وجود دارد که ساخت این سالن‌ها نیز شروع‌شده است.   بیشتر بخوانید: هیچ دانش آموز مدارس استثنایی به کرونا مبتلا نشده‌ است     انتهای پیام/ برچسب ها: مدارس آموزش استثنایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارس آموزش استثنایی رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی دانش آموزان با نیاز های ویژه اوقات فراغت دانش آموزان دانش آموزان استثنایی اوقات فراغت سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۹۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان | جزئیات درباره ثبت سفارش کتاب‌های درسی

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۳ ۱۴۰۴ برای دانش‌آموزان پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم دوره متوسطه اول، یازدهم و دوازدهم دوره متوسطه دوم همچنین پایه‌های تحصیلی آمادگی ۲ (استثنایی)، اول ۲ (استثنایی)، اول ۳ (استثنایی) و اول تکمیلی (استثنایی) از امروز (چهارشنبه پنجم اردیبهشت) آغاز شده، قیمت کتاب‌های درسی پایه‌های تحصیلی به جز پایه‌های ورودی هفتم و دهم اعلام شده است.

دانش‌آموزان برای ثبت سفارش کتاب‌های درسی باید به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به‌نشانی my.Gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به‌نشانی my.medu.ir یا سامانه irtextbook.ir مراجعه کنند.

این در حالیست که دانش‌آموزان و اولیا آنان، در صورت تمایل می‌توانند از طریق سامانه مذکور نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند و برای ورود به سامانه کد ملی دانش‌آموز، نام کاربری و۶ رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش‌آموز، "رمز عبور" ورود به سامانه است.

دانش آموزان اتباع باید به جای کد ملی، کد اتباع در سامانه سیدا و به جای شماره سریال شناسنامه، ۶ رقم یک (۱۱۱۱۱۱) وارد کنند.

کتاب‌های درسی دانش‌آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانش‌آموز قید شده است، توزیع می‌شود.

قیمت کتاب‌های درسی به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، به طور میانگین ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

بدین ترتیب قیمت کتاب‌های درسی در پایه تحصیلی اول ابتدایی ۷۱ هزار تومان است که این رقم برای ششمی‌ها ۱۰۲ هزار تومان تعیین شده است.

همچنین قیمت کتاب‌های درسی پایه هشتم برای دانش‌آموزان دختر ۱۴۹ هزار تومان و برای دانش‌آموزان پسر ۱۵۲ هزار تومان، پایه نهم ۱۵۷ هزار تومان و پایه یازدهم رشته ریاضی فیزیک ۲۱۱ هزار تومان، دوازدهم ریاضی و فیزیک ۱۶۴ هزار تومان؛ علوم تجربی یازدهم و دوازدهم نیز به ترتیب ۲۰۲ و ۱۵۴ هزار تومان است که این رقم برای پایه یازدهم و دوازدهم رشته علوم‌انسانی ۱۸۵ و ۱۶۷ هزار تومان و برای یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌های رشته علوم و معارف اسلامی نیز به ترتیب ۲۴۱ و ۲۱۸ هزار تومان اعلام شده است.

کد خبر 846997 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم مدرسه و مدارس دانش آموز

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • بسته خبر‌های ورزشی ۵ اردیبهشت فارس
  • اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان | جزئیات درباره ثبت سفارش کتاب‌های درسی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • قیمت کتاب‌ های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اعلام شد
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • قیمت کتاب درسی دانش آموزان اعلام شد
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اعلام شد