Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسقف اعظم ارامنه تهران گفت: تلاش‌های انجام گرفته این واقعیت را ثابت می‌کند که در جمهوری اسلامی ایران هیچ تبعیضی وجود ندارد و تمامی حقوق اقلیت‌های دینی در این کشور محترم شمرده می‌شود

"سبوه سرکیسیان" روز چهارشنبه در آیین بهره برداری از طرح های مدیریت شهری منطقه ۱۴ و میدانگاه و آرامستان دولاب تهران افزود: ذکر این نکته مهم است که «آرامستان ارامنه تهران» تا چندی پیش نابسامان و قبور زیر علف‌ها مدفون بود اما اکنون باید شاکر این ساماندهی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسقف اعظم ارامنه تهران اضافه کرد: در این مکان عزیزانی آرامیده‌اند که به واسطه حرفه و تلاش، جان خود را تقدیم میهن کردند.

وی ادامه داد: به واسطه حسن نظر مقامات دولتی، شهرداری و شورای شهر تهران، این آرامستان تبدیل به یکی از مراکز گردشگری شده و مایه مباهات است.

اسقف اعظم ارامنه تهران اظهار داشت: این موضوع همچنین شاهد و گواه این مساله است که ایران از گذشته‌های دور محل همزیستی ادیان بوده و خواهد بود.

وی با بیان اینکه زیباسازی آرامستان دولاب اقدامی در جهت توسعه گفت‌وگوی مسلمانان و مسیحیان است، اظهار کرد: برای من ثابت شده که ایران با زمامت رهبر معظم انقلاب به محل گفت‌وگوی ادیان تبدیل شده است.

اسقف اعظم ارامنه تهران گفت: در نهایت این طرح گواه است که گذشتگان‌مان را فراموش نمی‌کنیم و به یاد داریم و همواره از آنان یاد می‌کنیم، کتاب مقدس قرآن هم می‌گوید که گمان مبرید کسانی که در راه خدا کشته شده‌اند مرده‌اند بلکه زنده‌اند و نزد خدا روزی داده می‌شوند.

نماینده مردم ارامنه تهران و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین اظهار داشت: احترام به حقوق همه اقوام و پیروان ادیان توحیدی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر و محترم شمره شده است.

"آرا شاوردیان" افزود: شناسنامه هر کشوری آثار باستانی و میراث فرهنگی آن به شمار می آید و آثار باستانی قدمت، تاریخچه و تمدن هر سرزمینی را مشخص می‌کند.

وی تاکید کرد: حفاظت و حراست از این آثار امری ضروری است و نسل‌های مختلف نیز چون پیشینیان باید از این میراث اجدادی پاسداری کنند.

شاوردیان اظهار داشت: موزه ها، باغ های ملی، عمارت ها، کاخ ها، اماکن مذهبی و آرامستان ها محل مناسبی برای نگهداری پاره‌ای از این آثار است.

نماینده مردم ارامنه تهران و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: کشور ما ایران نیز از جمله بزرگترین کشورهای دارنده آثار باستانی و ابنیه های تاریخی و فرهنگی در جهان است و کهن ترین فرهنگ و تمدن جهان را دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این میان با وجود پیروان ادیان توحیدی و اقوام مختلف و با توجه به رسوم و باورهای مختلف، حراست و پاسداری از آثاری تاریخی از اهمیت ویژه و البته تنوع بسیاری نیز برخوردار است.

شاوردیان ادامه داد: گورستان های تاریخی بخش جدایی ناپذیر از منظر طبیعی و مصنوع محیط پیرامونی در ارتباط ساختاری با جنبه های اسطوره ای، اخلاقی دینی و باورهای انسان است.

نماینده مردم ارامنه تهران و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: گورستان ها نظام پیچیده و پذیرفته شده‌ای از نشانه‌ها، یادمان‌ها و بُن‌مایه‌های انتزاعی به مثابه موزه های روباز شهری محسوب می شود.

وی اضافه کرد: گورستان ها بخشی از چشم انداز تاریخی هستند که نقش ارزنده‌ای در تداوم حیات اخلاقی و معنوی انسان ها دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: گورستان ها قسمتی از حافظه جمعی شهرها و روستاها هستند که نقش بی بدیلی را به عنوان عناصر هویت بخش سکونت گاه‌های انسانی ایفا می کند.

شاوردیان به ثبت آئین زیارتی قره کلیسا در فهرست میراث ناملموس جهانی یونسکو اشاره و اعلام کرد: قرار گرفتن آیین زیارتی قره‌کلیسا در فهرست میراث جهانی یونسکو یا بازسازی آرامستان کهن دولاب و بسیاری از طرح های مشابه دیگر در سراسر ایران، گامی در راستای اجرای بندهای قانون اساسی است.

وی ادامه داد: از همه مهمتر این رویکرد مهر تاییدی بر دوستی پیروان ادیان توحیدی و احترام به آنان در نظام مقدس جمهوری اسلامی و نشانه بی اساس بودن اتهامات به ایران توسط دشمنان است.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اسقف اعظم ارامنه تهران مجلس شورای اسلامی گورستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • توقف اعزام قطارهای تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • خاخام صهیونیست: ما جلوی موشک‌های ایران را گرفتیم!
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است