Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه تبریز گفت: همه ما باید شکرگزار خداوند متعال باشیم که در این وضعیت معیشتی، فشار اقتصادی و در میان انبوه تبلیغات رسانه‌های بیگانه برای عدم حضور در انتخابات، مردم بازهم با مشارکت خود انتخاباتی حماسی آفریدند و به همه نمازگزاران عزیز توصیه می‌کنم که امشب در مساجد محلات خود در بین نمازهای مغرب و عشاء دو رکعت نماز شکر بجا آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه تبریز گفت: امیدواریم که بعد از حضور آیت‌الله رئیسی در سمت ریاست‌جمهوری این‌بار شاهد مبارزه با مفسدین در قوه‌ی مجریه باشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های نمازجمعه این هفته تبریز با بیان اینکه انتخابات تمام‌شده است و باید فضای رقابتی به رفاقت تبدیل شود، اظهار کرد: از تمامی کسانی که در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای شهر شرکت کرده بودند می‌خواهم به افرادی که پیروز انتخابات شده‌اند تبریک گفته و به آن‌ها کمک کنند تا تقوای انتخاباتی در کشور ما حاکم شود.

باید بخاطر حضور مردم در انتخابات خداوند را شاکر باشیم

وی ادامه داد: همه ما باید شکرگزار خداوند متعال باشیم که در این وضعیت معیشتی، فشار اقتصادی و در میان انبوه تبلیغات رسانه‌های بیگانه برای عدم حضور در انتخابات، مردم بازهم با مشارکت خود انتخاباتی حماسی آفریدند و به همه نمازگزاران عزیز توصیه می‌کنم که امشب در مساجد محلات خود در بین نمازهای مغرب و عشاء دو رکعت نماز شکر بجا آورند.

بررسی پیام‌ رهبر انقلاب بعد از انتخابات ۲۸ خرداد

وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب بعد از انتخابات امسال خاطرنشان کرد: ایشان در پیام خود از مردم تشکر کردند و ملت ایران را ملتی سربلند، وفادار، قد برافراشته در برابر تبلیغات مزدورانه دشمن و وسوسه‌ی بدخواه، دارای عزمی راسخ، برخوردار از دل امیدوار و بهره‌مند از دیده‌ی بیدار عنوان کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین آل‌هاشم اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در بخش دیگری از پیام خود افرادی را که در انتخابات پیروز شده بودند، به قدردانی از فرصتی که خداوند برای آن‌ها قرارداده تا به مردم خود مردم کشور خود خدمت کنند، دعوت و سفارش کردند که تمامی کارها و خدمت‌ها باید دارای انگیزه‌های الهی باشد نه انگیزه حزبی، جناحی و انتخاباتی.

نه کرونا، نه تبلیغات دشمن و نه اختلال دستگاه ها مانع از حضور مردم نشد

وی با بیان این‌که هیچکدام از اقدامات دشمنان مانع حضور مردم در انتخابات نشد افزود: مردم علی‌رغم تمامی مشکلات اقتصادی، دشواری‌ها و گلایه‌هایی که داشتند، نشان دادند بازهم علاقمند به نظام بوده و پای صندوق‌های رای حاضر شدند و حتی بیماری کرونا و اختلالات جریان رأی‌گیری نیز نتوانست مردم را به عقب برگردانده و از پای صندوق‌های رأی دور کند.

قوه قضائیه باید مظهر عدالت باشد

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک فرارسیدن هفته قوه قضاییه گفت: از مسئولین محترم دادگستری استان تشکر می‌کنم که امروز در کنار مردم حاضر شده و با صداقت تمام مشکلات آن‌ها را بررسی کردند.

امام‌جمعه تبریز ادامه داد: قوه قضاییه باید مظهر عدل و پناهگاه مردم باشد به‌طوری‌که معیار عدالت، عمل به قانون، نهادینه شدن تقوا و بی‌طرفی در قضاوت است و اقتدار در عملکرد قوه قضائیه رکن رکین برقراری امنیت در جامعه است و تقنین قوانین عادلانه مهم‌ترین اقدام که برای تحقق عدالت براساس گام دوم انقلاب است.

نقش برجسته آیت الله رئیسی در رویکرد ضد فساد قوه قضائیه

وی با بیان این‌که باید ساختارهای منافی عدالت اصلاح شود، تاکید کرد: ما برای تحقق عدالت نیازمند مجریان عادل و باتقوا هستیم و خوشبختانه یکی از اقدامات خوب چند سال گذشته در قوه قضاییه مبارزه جدی با مفسدین و اخلال‌گران اقتصادی است و نقش برجسته آیت‌الله رئیسی، رییس قوه قضاییه و رئیس‌جمهور منتخب مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری دراین‌بین کاملاً مشهود است.

وی متذکر شد: بعد از انتصاب آیت‌الله رئیسی در قوه قضاییه امید در دل‌های مردم ایجاد شد البته ما همچنان امیدواریم که بعد از حضور آیت‌الله رئیسی در سمت ریاست‌جمهوری این‌بار شاهد مبارزه با مفسدین در قوه‌ی مجریه باشیم چراکه قوه قضاییه ایستگاه پایانی مبارزه با فساد است اما قوه مجریه خط مقدم مبارزه با مفسدین است و اگر در مدیریت اداری، تصمیمات و سایر نهادهای اجرایی شفافیت بوده و با فساد مبارزه شود، نوبت به قوه قضاییه نخواهد رسید.

رئیس جدید قوه قضائیه ادامه دهنده مسیر آیت الله رئیسی باشد

امام‌جمعه تبریز خاطرنشان کرد: بعد از تدوین سند تحول قضایی در دی‌ماه سال ۹۹ قوه قضاییه راهش را ادامه داده و هر شخص دیگری هم ریاست قوه قضاییه را برعهده بگیرد این سند ادامه خواهد داشت و امیدواریم رییس جدید قوه قضاییه همان مسیر آیت‌الله رئیسی را ادامه دهد.

وی ضمن تبریک به آیت‌الله رئیسی بخاطر پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: من لازم می‌دانم از طرف مردم آذربایجان انتخاب آیت‌الله رئیسی را به‌عنوان رییس‌جمهوری اسلامی ایران تبریک گفته و همچنین پیروزی اعضای شورای شهر را که اکثراً جزو نیروهای انقلاب و پرتلاش شهرمان هستند، تبریک بگویم و امیدوارم بعد از تأیید انتخابات از طرف شورای نگهبان و اتمام مقدمات حضور آن‌ها تا زمان استقرار رسمی بتوانند در شورای شهر اثرگذار بوده و با همکاری شهرداری برای عمران و آبادی شهر تلاش کنند.

تقدیر الهی در زنده ماندن آیت الله خامنه ای در حادثه ۶ تیر سال ۶۰

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ششم تیرماه سال ۶۰ و سالروز سوءقصد منافقین به جان آیت‌الله خامنه‌ای گفت: دشمنان می‌خواستند یک روز قبل‌از شهادت آیت‌الله بهشتی، آیت الله خامنه ای را نیز به شهادت برسانند اما کار خداوند بود که ایشان زنده مانده و انقلاب اسلامی را بعد از امام‌خمینی(ره) هدایت کنند و امروز شاهد هستیم که انقلاب اسلامی با همان شجاعت، مدیریت و صلابت امام‌خمینی(ره) توسط رهبر معظم انقلاب اداره و مسلمانان دنیا هدایت می‌شوند.

ایران در بین ۱۶ کشور معدنی دنیا

حجت‌الاسلام و المسلمین آل‌هاشم با اشاره به فرارسیدن روز صنعت و معدن تاکید کرد: صنعتگران و معدن‌کاران اقتصاد کشور را رونق می‌بخشند به‌طوری‌که معدن در ایران سابقه طولانی داشته و حدود هفت درصد از ذخایر معدنی دنیا در کشور ما قرار دارد و این‌موضوع حاکی از آن است که در ایران فراوانی امکانات و مناسب بودن بستر به اندازه ای است که در حال حاضر ۶۸ نوع ماده معدنی غیرنفتی، ۳۷ میلیارد تن ذخایر کشف‌شده و ۵۷ میلیارد تن ذخایر بالقوه در کشور ما وجود دارد و در واقع ما در بین ۱۶ کشور معدنی دنیا هستیم.

وی ادامه داد: یکی از راه‌های تحقق فرامین رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی بحث صنعت و معدن است و از همه مسئولان مخصوصاً نمایندگان مجلس می‌خواهیم با جلوگیری از خام‌فروشی و با برنامه‌ریزی دقیق بتوانیم از ظرفیت و تولیدات معدنی خود بهره برده و از این طریق وابستگی به نفت را کم کنیم.

ایران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است

امام‌جمعه تبریز در بخش دیگری سخنان خود در خصوص بحث مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل هم‌جواری ما با کشورهای افغانستان و پاکستان و همچنین تهاجم نرم دشمنان و نقش بعضی عوامل ساختاری، سیاسی، روان‌شناختی، فرهنگی و خانوادگی مواد مخدر در کشور ما شیوع یافته‌است و ما از همه پدران و مادران می‌خواهیم مواظب فرزندان خود باشند.

وی افزود: اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، فساد اخلاقی و ایجاد مناطق حاد و بحرانی ازجمله خطرات اولویت‌دار در کشور ما هستند که اعتیاد در رتبه نخست قرار دارد و البته خوشبختانه ۹۰ درصد مردم کشورمان نگران شیوع مواد مخدر هستند و جمهوری اسلامی ایران نیز به‌عنوان پرچم‌دار مبارزه با مواد مخدر در سطح کشورها مطرح است و اقدامات بسیار خوبی ازجمله پیشگیری، درمان و حمایت‌های اجتماعی در این خصوص انجام‌گرفته است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آیت الله رئیسی مردم در انتخابات امام جمعه تبریز ریاست جمهوری بخش دیگری قوه قضائیه قوه قضاییه کشور ما مواد مخدر حضور مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۱۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است، گفت: شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشا است لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای امروز شنبه (۸ اردیبهشت) طی سخنانی در در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، ضمن گرامیداشت ایام سالگرد شهادت علامه شهید مطهری و همچنین روز معلم اظهار کرد: شهید مطهری شخصیتی دارای ایده‌های نو و مکتب فکری بود و افکارش جهان‌شمول و مختص و قابلِ استفاده برای همه طبقات و اقشار بود. پدر من نیز که یک کشاورز روستایی بود در محیط زندگی خود با وجود فقدان وسایل ارتباط جمعی، آثار شهید مطهری را تهیه و مطالعه کرده بود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تبیین و تشریح ابعاد شخصیتی و علمی شهید مطهری، گفت: شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود و در برابر مخالفین و کسانی که دارای نقطه‌نظرات متفاوت بودند با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد و سعی داشت همه اَقوال را استماع کند، اما در میدان مباحثه، جدی و قوی و زمان‌شناس و مخاطب‌شناس بود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: شهید مطهری دردِ دین و مردم را داشت و این امر از ناحیه او منحصر به جغرافیای ایران نبود؛ شهید مطهری در مقطعی موضوعِ حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم متجاوز و غاصب صهیونیستی را مطرح کرد که شاید هنوز چنین تفکری در جهان اسلام و در میان آزادی‌خواهان دنیا نُضج و استحکام نیافته بود. 

وی اظهار داشت: شهید مطهری با تحجر و خرافات و التقاط و انحراف، ستیز داشت و پهلوان میدان مبارزه با متحجرین، التقاطی‌ها و معاندین و مارکسیست‌ها بود و زمانی که دشمنان پی بردند توانایی رویارویی فکری و کلامی با شهید مطهری را ندارند، دست به ترور او زدند. در واقع دشمنان فهمیدند که مطهری علیه مطامع دنیوی آنهاست و خریدنی و قابل نفوذ نیست، لذا تنها راه را در ترور این شخصیت والامقام دیدند.

 محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز باید پاسدار ارزش‌هایی باشیم که شهید مطهری جان خود را در راه آن‌ها فدا کرد؛ ایشان در برابر انحراف و التقاط و تحجر و خرافات و ترویج ضدارزش‌ها، سینه سپر کرد و مجاهدانه به تبیین‌گری علیه این مقولات پرداخت؛ ما نیز امروز باید همین مسیر مستقیم را ادامه دهیم و اجازه ندهیم این امور مذموم در جامعه رواج یابند. بیش و پیش از همه، ما کارگزاران نظام در این راستا مسئولیت و وظیفه داریم و باید تدابیری اتخاذ شود که اندیشه‌های شهید مطهری در کلیه دستگاه‌های حکومتی، ساری و جاری شود.

رئیس دستگاه قضا افزود: امروز یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است؛ شهید مطهری شخصیتی است که در این زمینه حرف برای گفتن دارد و نقطه‌نظراتش در این حوزه بسیار اثرگذار و راهگشا است؛ لذا باید از اندیشه شهید مطهری در این بخش استفاده تمام و کمال شود.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: باید توجه داشت که برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی و تبیینی است و صرفاً نمی‌توان با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد؛ در عین حال باید توجه داشت که رویکرد سلبی هم در محل خودش باید به کار گرفته شود و در مواردی اتخاذ چنین رویکردی نیز لازم است، اما چنانچه از مقولات فرهنگی و تبیینی در قبال برخی مسائل غفلت شود، کار ناقص می‌ماند و این نکته‌ای است که ما کارگزاران نظام همواره باید مدنظر قرار دهیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به نقطه‌نظرات فقهی و حقوقی و قضایی شهید مطهری گفت: شهید مطهری در حوزه مقولات فقهی و حقوقی و قضایی نیز دارای تأملات و نقطه‌نظراتی بودند که متأسفانه کمتر به این مقوله پرداخته شده است و شاید در این زمینه کوتاهی و غفلت از ما و شما اعضای ستاد بزرگداشت شهید مطهری بوده است؛ علی‌ایحال ما آمادگی داریم که نماینده‌ای را برای عضویت در این ستاد معرفی کنیم و هر چه بیشتر از آراء و اندیشه‌های شهید مطهری برای پیشبرد امور خود وام بگیریم.

محسنی اژه‌ای در ادامه این نشست با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از جانب «علی مطهری» مبنی بر به کارگیری مجازات «تشهیر» در قبال مرتکبان جرائم خشن، گفت: در ابتدا باید تاکید کنم که قوه قضاییه و شخصِ من با شفافیت و برگزاری دادگاه‌های علنی (به استثنای مواردی که قانون اساسی منع کرده است) کاملاً موافق هستیم. مجدانه معتقدیم که باید برخورد بازدارنده‌ای را در قبال متعرضین به جان و مال و عِرض مردم و بیت‌المال صورت داد؛ اگر چه بر انجام اقدامات و برنامه‌های آموزشی و بازاجتماعی کردن مجرمین و محکومین تاکید داریم، اما بر این مقوله نیز اصرار داریم که نمی‌توان امنیت و آرامش مردم را رها کرد و اجازه داد هر کس دست به هر کاری بزند. 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: یکی از اقدامات بازدارنده در قبال مجرمین، معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه به عنوان یک مجرم است؛ در اثر این اقدام، نوعی بازدارندگی در خودِ فردِ مجرم ایجاد می‌شود تا به سمت جرم و جنایت نرود و حتی خانواده او نیز به کمک جامعه و دستگاه‌های مسئول می‌آید. در عین حال باید توجه داشت که همه قوا و دستگاه‌های حکومتی از جمله قوه قضاییه باید ملتزم به قانون باشند و در حال حاضر قانون به ما اجازه این امر را نداده است. البته برخی اشخاص می‌گویند اگر به مجلس برویم، این موارد را به قانون تبدیل می‌کنیم؛ ما در قوه قضاییه از این امر استقبال می‌کنیم و حتی پیشنهاداتی را در برخی از این موضوعات داشتیم و داریم. علی‌ایحال تاکید می‌کنم که هر موردی که به قانون تبدیل شد قوه قضاییه ملتزم به انجام آن است.

رئیس دستگاه قضا افزود: نمی‌خواهم بگویم همه موارد، اما برخی موارد که برای جامعه مضر هستند را تاکید داریم که مرتکبین آن‌ها در زندان بمانند و به تناسب جرم‌شان و وفق قانون، مجازات سنگین‌تر شوند. البته افرادی نیز ممکن است فریب خورده باشند و اظهار ندامت کنند و حتی اگر به زندان بروند و یا در زندان بمانند نیز تبعات بدتری متوجه آن‌ها باشد، تاکید ما در اینگونه موارد اِعمال ارفاقات قانونی است؛ اما تاکید مؤکد داریم عناصر اصلی که برای جامعه مضر هستند نباید مشمول ارفاق شوند. 

وی  با اشاره به مقوله سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن نیز گفت: ما صددرصد معتقد به لحاظ سرعت در مجازات مجرمین بویژه مرتکبین جرائم خشن هستیم؛ البته در مواردی برای اجرای این مهم، با محدودیت‌هایی به جهت نیرو و حتی زمانبندی‌های قانونی مواجه‌ایم. باید تاکید کنم که در سندِ روزآمدشده‌ی تحول قضایی نیز برای برخی از این امور پیش‌بینی‌هایی شده است و سندِ مزبور این انعطاف و قابلیّت را برای اصلاح و تکمیل شدن نیز دارد، لذا بار دیگر از همه نقادان و صاحبنظران دعوت می‌کنیم که با مطالعه این سند، نقطه‌نظرات خود را در قبال آن ارائه کنند.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا ۱۲ نفر از مسئولان و دست‌اندرکاران ستاد بزرگداشت شهید مطهری، به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

«علی مطهری» مسئول ستاد بزرگداشت شهید مطهری، ضمن ارائه گزارشی از سابقه فعالیت این ستاد طی دهه‌های گذشته، برخی از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای سالروز شهادت شهید مطهری در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.

وی با اشاره به تعبیرات به کار رفته از سوی امام راحل و مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری، اظهار کرد: استفاده از توصیفات و تعبیرات عمیق و شیوا توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب در خصوص شهید مطهری، صرفاً ناشی از علایق قلبی این دو شخصیت بزرگوار نسبت به شهید مطهری نیست بلکه مقصود اصلی از به کارگیری این عبارات و تاکید بر آنها، این است که مبادا افکار و اندیشه‌های این شهید والامقام به ورطه فراموشی سپرده شود.

مطهری همچنین بر ضرورت اهتمام ویژه رسانه‌ها در امر تبلیغ و ترویج نظرات و اندیشه‌های شهید مطهری به‌ویژه در موضوعاتی نظیر «نظام خانواده و نقش زن در اسلام» تاکید کرد.

وی در ادامه بیان کرد: ستاد بزرگداشت شهید مطهری شامل ۲۵ سازمان و نهاد است و پیشنهاد ما این است که قوه قضاییه نیز در این ستاد، دارای نماینده باشد.

مطهری در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به بیان نکاتی در رابطه با اصل بکارگیری مجازات تشهیر در قبال مرتکبین جرایم خشن و همچنین تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت پرداخت.

«جعفرپور» دبیر ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه به ذکر برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری پرداخت و گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با حضور دانشجویان و اساتید، برپایی مسابقات کتابخوانی از آثار شهید مطهری به صورت مجازی و حضوری و همچنین دیدار با خانواده‌های معظم شهدای دانشگاهی، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده از سوی وزارت علوم در سالروز شهادت شهید مطهری است.

«اشرف» نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز، ضمن بیان برنامه‌های مختلف این دانشگاه در سراسر کشور به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از تجلیل از مقام شامخ اساتید در بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی به مناسبت روز معلم خبر داد.

«زینالی» نماینده جهاد دانشگاهی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برنامه‌های پیش بینی شده از سوی جهاد دانشگاهی به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری، از برگزاری همایشی با حضور چهره‌های بین‌المللی پیرامون اندیشه‌های شهید مطهری درخصوص فلسطین خبر داد و گفت: این همایش قرار است طی روزهای آتی به صورت وبیناری و به میزبانی خبرگزاری ایکنا برگزار شود.

«شایانفر» معاون عقیدتی سیاسی سازمان بسیج مستضعفین نیز با بیان اینکه برنامه‌های سازمان بسیج مستضعفین در هفته عقیدتی سیاسی و مقام معلم سال جاری، از روز شنبه ۸ اردیبهشت تا روز جمعه ۱۴ اردیبهشت در سه سطح اجرایی، عملیاتی و راهبردی پیش‌بینی شده است، گفت: رویکرد بسیج در پیاده‌سازی برنامه‌های گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی، «جهاد تبیین»، «جهاد خدمت» و «جهاد امیدآفرینی و نشاط در جامعه» است؛ همچنین با عنایت به شخصیت جامع الاطراف شهید مطهری، شعار «بسیج، تعالی معرفتی، نشاط معنوی» را برای هفته عقیدتی سیاسی در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه قریب به ۴۰ هزار پایگاه مقاومت، ۶ هزار حوزه مقاومت، ۶۰۰ ناحیه و سپاه‌های شهرستانی و همچنین کلیه سپاه‌های استانی، برنامه‌های گسترده‌ای را به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری پیشبینی کرده‌اند که این برنامه‌ها از امروز در سراسر کشور آغاز خواهند شد، گفت: حضور مردمی و اجرای چندین ویژه برنامه در محل زادگاه، محل شهادت و جوار مزار شهید مطهری، از جمله رویدادهایی است که طی هفته جاری شاهد آن‌ها خواهیم بود.

«صادقی» نماینده وزارت کشور در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه با اشاره به نظرات و دیدگاه‌های شهید مطهری در باب آسیب‌های اجتماعی، به ذکر برخی نکات در رابطه با تعامل وزارت کشور و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی پرداخت.

«شبرنگ» نماینده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز از فعالیت‌های صورت گرفته در خانه موزه شهید مطهری گزارشی را ارائه کرد.

حجت‌الاسلام «رنجبر شیرازی» نماینده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، ضمن بیان خاطراتی از جلسات سخنرانی شهید مطهری در حسینیه ارشاد، گفت: نمایندگی‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ۶۰ کشور جهان، برنامه‌های ویژه‌ای را به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری پیشبینی کرده‌اند؛ همچنین ما در انتشارات بین‌المللی الهدی، چندین کتاب شهید مطهری را به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه و به کشورهای مختلف عرضه کرده‌ایم.

«متین‌پور» نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز بیان داشت: امروز در بنیاد شهید نگاه ما این است که مراسم گرامیداشت شهید مطهری به یک آیین ثابت اندیشه‌ورزی تبدیل شود.

حجت‌الاسلام «احدی» نماینده وزارت ورزش و جوانان در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز با اشاره به برخی برنامه‌های پیشبینی شده از سوی این وزارتخانه به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری، از آغاز دوره «تربیت مربی فرهنگی» طی هفته جاری و همچنین دوره «اخلاق حرفه‌ای» ویژه ملی‌پوشان رشته‌های مختلف ورزشی خبر داد و گفت: بخشی از مطالبی که قرار است در این دوره‌ها به حاضرین ارائه شود، برگرفته از اندیشه‌های استاد مطهری خواهد بود.

«کاظمی» نماینده سازمان صداوسیما در ستاد بزرگداشت شهید مطهری نیز در این جلسه، از راه‌اندازی پویش «معلم خوب» در رسانه ملی و پخش دو مستند با موضوع شهید مطهری از شبکه‌های مختلف سیما طی روزهای آتی خبر داد.

«مطهر پارسا» نماینده بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری نیز در این جلسه، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط این بنیاد در طول سال گذشته پرداخت و گفت: برگزاری جلسات مستمر نقد و نظر پیرامون آثار و اندیشه‌های شهید مطهری، یکی از رویه‌های ثابت بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری در طول سال است.
وی همچنین خواستار استفاده حداکثری متولیان امر از اندیشه‌های شهید مطهری در باب اقناع افکار عمومی پیرامون مقوله عفاف و حجاب شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • آیت‌الله خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران: حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است/ دشمنان ما در هر نقطه جهان که هستند بدانند رژیم صهیونیستی نابود شدنی است
  • کارگران رکن مهم اقتصاد کشور هستند
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • مسئولان با ابتکار عمل در جهت افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند